Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יוקרה עד 75000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברצוני לרכוש רכב יוקרה למשל חשבתי על:

ביואיק לא קרוס 2010-2011

יגואר S type/X type 2008-2009

אלפא רומיאו 159 2010-2011

אודי a4 2008-2009

ב מ וו סדרה 3 2007-2009

לקסוס IS250 2008

קאדילק CTS 2008-2009

וולוו S60 2010

זה בערך מה שראיתי שבתקציב, מאוד חשוב לי שירגיש לי "רכב" חזק נוח אמין , אני יודע שהמחירון של הרכבים האלה נופל מאוד מהר וזה נלקח בחשבון, אך מה שיותר מפחיד אותי, קראתי שטיפול שגרתי גדול יכול להגיע לחמש ספרות האם זה הגיוני?

אני עד עכשיו נסעתי ברכבים יותר עממיים, כמו טויוטה רנו ופורד, אם מישהו יוכל להגיד לי בערך כמובן מה ההבדל בהוצאות שנתיות על רכבים שפירטתי מלמעלה?

כמובן אשמח לשמוע איזה רכב יותר מומלץ ולאיזה לא להתקרב כלל(כמובן עם פרטים בבקשה)

תודה מראש.

חג שמח לכל חברי הפורום :)

פורסם

כן, תכין את עצמך לאפשרות של טיפולים שמסתכמים בחמש ספרות.

אתה צריך להבין שאין הרבה חלפים תואמים או מפירוק במכוניות כאלו, לכן לרוב זה רק מקורי ורק בהזמנה, וברכבים כאלו זה מסתכם בלא מעט כסף.

פורסם

בשום רכב מהרשימה הטיפול לא עולה מספר חמש ספרות, טיפול קטן במוסך מרכזי לא חושב שאפילו יעבור את ה1500 שקל.

מה שכן, אם מתקלקל משהו זה יעלה אלפים, ובמקרים חריגים אפילו יכול לעבור את ה10 אלף.

והבעיה הכי גודלה שיש מעט מוסכים שיודעים לטפל ברכבי יוקרה. הרוב לא יודעים לזהות תקלות כמו שצריך ומחליפים חלקים בלי קשר לכלום, וזה הגורם העיקרי שמייקר את התחזוקה של רכב כזה.

אם אתה כבר קונה רכב יוקרה, תקנה רכב שאתה הכי מתחבר אליו.

פורסם

אני ממליץ לך קודם כל לבדוקנאת הרכבים ולראות לאיזה מהם אתה הכי מתחבר.

לאחר מכן שתצמצם את הרשימה תבדוק את האחזקה של הדגמים הספציפים.

לי הייתה A4 וגם s60. שתיהן טופלו ללא פשרות בחברה או במוסכים מתמחים בלבד (כאשר הרגשתי שהטיפול בחברה לא מספיק מקצועי) והעלויות לתחזוקה שוטפת לא גבוהות מהותית מרכב מנהלים סטנדרטי.

לעומת זאת השתעשעתי ברעיון של לקנות x טייפ וירדתי מזה כי פחדתי מהאחזקה שנובעת מעלויות חלקים ומחסור במוסכים מתמחים.

לסיכום - אחזקת רכב יוקרה (בייחוד חדיש יחסית 2010) היא לא נוראית. ברור שאם יילך מנוע וגיר זה יעלה הרבה. אבל זה יעלה הרבה גם במזדה 6.

תנסה לצמצם לדגמים שבאמת מדברים אליך ואז תבחר לפי המצאי בשוק (לקנות רק רכב שמור ומטופל) ותשקלל גם את עניין האחזקה שיורדת בדכ לרכבים נפוצים יותר.

פורסם

כו, אני מתקן, לא התייחסתי לטיפול שוטף אלא לחלקים, ובשנים של הרכבים שהוא מסתכל עליהם.. זה בהסתברות גבוהה.

בנוגע לטיפול שוטף.. טיפולים במורשה לרכבים כאלו ינועו על טווח של 2000 ש״ח, ובערך 1000 במוסך אחר.

ההמלצה זה לטפל במורשה כי לרוב המוסכניקים אין התעסקות שוטפת ביוקרה.

אם תאמר מה יותר חשוב לך ברכב, אני בטוח שיוכלו לייעץ לך פה יותר טוב ולכוון אותך יותר.

פורסם

אני אקח את ההמלצה שלכם, אני יעשה נסיעת מבחן בכל דגם על מנת לצמצם את הרשימה ואחזור אליכם, בכל מקרה תודה רבה על התגובות.

פורסם

נעשה קצת סדר,

אכן טיפול קטן בסיסי במוסך מתמחה איכותי יעלה בסיביבות ה800-900 ש"ח,א-ב-ל זה כמעט אף פעם לא נגמר שם,תמיד צריך להחליף איזה משהו קטן במקרה הטוב או משהו קצת יותר גדול במקרה הפחות טוב,ואז דברים מתחילים מעט להתייקר ומפה המחיר יכול לנסוק בעוד כמה מאות\אלפים שקלים.

אני באופן אישי לא זוכר שיצאתי מטיפול למעט פעם אחת,בפחות מ1500-2000 ש"ח. קח את זה בחשבון.

מכל הרשימה הצגת אני חושב שהלקסוס היא התמורה הטובה ביותר לכסף(מלבד הקאדילק),מאחר והיא מציגה איכות בנייה ואמינות עדיפה על השאר,

בשילוב עם ביצועים לא רעים ,הנעה אחורית ומראה ספורטיוי מעניין -החסרונות הם שאני באופן אישי לא מכיר מוסכים מתמחים בלקסוס והדבר הנוסף הן צפופות מאחור.

בימר E90 לדעתי בתקציב הזה תכנס לך רק 320 ,וזה קצת מביס את המטרה על השאסי הנהדר הזה הייתי הולך על 325 מינימום.

בנוסף הן לא הכי יפה מזדקנות בכל הנוגע לאמינות לפי מה שאני קורא ולמה שראיתי במוסכי ב.מ.וו במרוצת השנים,ומעבר לכך בשל הביקוש שלהן בשוק יד 2 ,כאן תקבל הכי פחות בעבור הכסף שלך.saying that אם תמצא אחת שמורה באמת ותמתח מעט את התקציב ל325 תהיה לך חווית נהיגה נהדרת !

אלפא 159,אומנם סקסית בטירוף א-ב-ל חלקים יקרים מאוד ! (יותר מכל השאר) וגם הן מתחילות להזדקן לא טוב. לכן זאת אופציה פחות מומלצת.

S60 פחות מכיר,כנ"ל לגבי הA4 וקאדילק CTS תמיד נראת כמו המון רכב במעט כסף ,לדעתי פה תקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף שלך,אין לי מושג לגבי תחזוקה.

Porsche 944 turbo

פורסם

Nimnim - פרט לאיזה רכב קצת יותר ״יוקרתי״ תמיד יש לי כמה סטנדרטים. גם שמה בדרך כלל זה לא נגמר בשמן ופילטר. אז בקטע הזה באמת שההבדל לא משעותי

פורסם

טוב לאחר מחשבה רבה וקריאה של הרבה טופיקים, צימצמתי את הרשימה שלי ל:

ביואיק לא קרוס 2010-2011 הבנתי שלא כדאי להתקרב לדגם 2.4, אלה לכוון לכיוון 3.0.

הצורה של 2008 דווקא מאוד מושכת אותי האם האם זה רכב מומלץ? או עדיף ללכת על מתיחת פנים 2010+?

שברולט מאליבו 2010-2012 הבנתי שמאליבו קלאס אחד מתחת ללה קרוס, האם ההבדל משמעותי? האם 2.4 גם חלש לרכב הזה ומומלץ מנוע 3.5? השוק מוצף ברכבים הללו בגלל זה אפשר למצוא שנתון גבוהה בתקציב שלי.

אודי a4 2008-2009, אין לי יותר מדי מידע על הרכב.

אופל אינסיגניה 2010-2011 אין לי יותר מדי מידע על הרכב.

אשמח לשמוע פרטים מאנשים שיש\הייתה להם התנסות עם רכבים האלה.

צריכת דלק לא רלוונטית(נוסע מעט כ 10 אלף ק"מ בשנה) הכי חשוב אמינות, אחזקה שלא תשחת אותי, נוחות נסיעה.

על מה כדאי ללכת? אני מניח שהאודי הכי יקרה בטיפולים לאחר מכן ביואיק לאחר מכן אינסיגניה והיותר זולה בטיפולים היא מאליבו, האם זה נכון?

ביטוח כמעט זהה לכל הדגמים.

תודה לעוזרים.

פורסם (נערך)

טוב לאחר מחשבה רבה וקריאה של הרבה טופיקים, צימצמתי את הרשימה שלי ל:

ביואיק לא קרוס 2010-2011 הבנתי שלא כדאי להתקרב לדגם 2.4, אלה לכוון לכיוון 3.0.

הצורה של 2008 דווקא מאוד מושכת אותי האם האם זה רכב מומלץ? או עדיף ללכת על מתיחת פנים 2010+?

שברולט מאליבו 2010-2012 הבנתי שמאליבו קלאס אחד מתחת ללה קרוס, האם ההבדל משמעותי? האם 2.4 גם חלש לרכב הזה ומומלץ מנוע 3.5? השוק מוצף ברכבים הללו בגלל זה אפשר למצוא שנתון גבוהה בתקציב שלי.

אודי a4 2008-2009, אין לי יותר מדי מידע על הרכב.

אופל אינסיגניה 2010-2011 אין לי יותר מדי מידע על הרכב.

אשמח לשמוע פרטים מאנשים שיש\הייתה להם התנסות עם רכבים האלה.

צריכת דלק לא רלוונטית(נוסע מעט כ 10 אלף ק"מ בשנה) הכי חשוב אמינות, אחזקה שלא תשחת אותי, נוחות נסיעה.

על מה כדאי ללכת? אני מניח שהאודי הכי יקרה בטיפולים לאחר מכן ביואיק לאחר מכן אינסיגניה והיותר זולה בטיפולים היא מאליבו, האם זה נכון?

ביטוח כמעט זהה לכל הדגמים.

תודה לעוזרים.

לבנדוד שלי יש לקסוס 250 is, משנתון 2008

הוא מאוד מרוצה מעלויות האחזקה , הנוחות, והכח. הוא מכנה אותה טויוטה מפוארת בתחפושת. בשנתיים שהיא ברשותו מגלה אמינות ללא דופי, אם הינך מאיזור ראשל"צ אתה מוזמן לקפוץ אליו להתרשם, מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי.

רכב מרשים מאוד אך לא מנכר עיניים, עם איכות הרכבה טובה (ממה שהרגשתי) מה שכן מאחורה צפוף.

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

קודם כל תודה רבה לך על ההזמנה, אבל אני מאזור חיפה

הבעיה שלי עם לקסוס שהן יקרות מאוד בתקציב שלי אוכל לקנות 2008 עם קמ גבוהה, ואין כמעט היצע.

פורסם

אתה מבין שאף אחת מהרכבים שציינת לא מוגדר כמותג יוקרה, מלבד אאודי. אולי זה פחות משנה לך, אבל ספציפית הגדרת שאתה מחפש רכב יוקרה.

• תוכן חדש...