ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,560 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
נתחיל מזה שיש לי סלידה קשה מרכבים צרפתים, היה ברשותנו סיטרואן סי 4 שנת 2007 שאמרו שהרכב סה''כ אמין מלבד הגיר, אז הרכב שנקנה היה ידני והצרות לא הפסיקו מלהגיע (רעידות בהגה, כיבוי של הרכב, נזילה מהפילטר שמן שחזרה שוב ושוב, מדחס מזגן שהחזיר נשמתו לבורא, מגוון תקלות של המחשב ניהול מנוע ועוד ועוד). מאז אשתי לא מוכנה לשמוע על סיטרואן ורק מלראות את הסמל נהיה לה רע (אלפי שקלים והרבה תשלומים על תיקונים), כנראה שהרכב היה לימון אך הטראומה נשארה. מה שגרם שוב לפזילה לכיוון הסיטרואן ופג'ו זה המחיר כרגיל, כאשר יונדאי i25 משנת 2011 בדגם המאובזר עולה סביב ה 55 הפג'ו בדגם הפרמיום משנת 2013 עולה סביב ה 40k שזה הפרש משמעותי! תוסיפו לזה בקורות לא רעות והנה שוב אני פוזל לעבר הרכב ה''בעיית…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מתלבט ולא מצליח לבחור.. שני הרכבים הם: מאזדה 2 Pure White- רמת הגימור הכי גבוה. לבין סקודה פאביה ברמת גימור הכי גבוהה ואני מוסיף גג פנורמי. מבחינת מחיר כמעט אותו הדבר מה שלי חשוב זה מיוחדות בכביש, איבזור גבוהה, שמירת ערך. שניהם 110 כוח סוס המאזדה אוטמוספרי הוסקוקה 1.2 טורבו. מצרף דף השוואה בין שניהם ואשמח לחוות דעת ועזרה. http://m.auto.co.il/#/compare-result...6-124x83m3.jpg אני מאוד משוחד על המאזדה בגלל הריפודי עור. מישהו יודע אם יש אפשרות להוסיף לסקודה ריפודי עור?
הודעה אחרונה מאת apex, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שבוע טוב חברים, לאחרונה החלטתי לקנות רכב והחלטתי בהתאם לקנות סיאט איביזה (אוטומטית, הדגם הסטנדרטי, לא הספורט), אך ההתלבטות שלי היא כזו: לקנות איביזה יד שנייה עד 55k מחברה גדולה/אדם פרטי, לפי יד 2 והנתונים ברשת אצליח לקנות שנתון 2012-2013 בתקציב שלי עם קילומטרז' סביר, או לקנות איביזה חדשה מהחברה ולקחת מימון/הלוואה מהבנק בסביבות ה30k. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא מה עדיף לי גם מבחינת הנתונים הטכניים של הרכבים, וכמו כן על ההבדל במחירי הביטוח בין הרכבים (אם מישהו יודע) ולקחת בחשבון את העובדה שאני נהג צעיר בהגדרה (בן 22 וחצי). תודה רבה לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת danbr, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים, אני מתעניין ברכישת רכב משפחתי 1,600 סביב תקציב של 40,000 ש"ח. לאחר בדיקות מרובות הסינון עומד על הדגמים הבאים: 1. פורד פוקוס 2011 צורה ישנה 2. שברולט קרוז 2010 מנוע 1800 3. יונדאי I30 2009 4. מזדה 3 2010 הנטיה שלי לכיוון הפוקוס, עקב השנתון הגבוה יותר ואמינות הרכב. אודה לכם על המלצות, לדגמים האלו או לדגמים אחרים שאתם מכירים
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 1 תגובות
- 509 צפיות
אני מחפש רכב משפחתי ממודל 2006 ומעלה שהדבר הכי חשוב זה אמינות ותחזוקה זולה (מחיר חלפים) בהתחלה חשבתי על מאזדה 3 אבל לפי בדיקה קטנה שעשיתי הבנתי שהדגמים בנפח 1.6 הם דיי עגלות ואם כבר אז עדיף בנפח 2.0 הדלק ממש לא משמעותי והנסיעה שונה פלאים העניין ששם המחיר כבר יקר מידי בדקתי וראיתי שזה המחיר פחות או יותר של קרולה 2008 בנפח 1600 אין לי ניסיון בכלל עם רכבים אז רציתי לשאול האם הקורלה נוסעת טוב הכוונה בלי מאמץ יתר דבר שני אם יש למישהו הצעות טובות בתקציב הזה אני יותר מישמח לשמוע הפרמטר הכי חשוב לי זה תחזוקה פשוטה וזולה ואח''כ נסיעה נוחה...
הודעה אחרונה מאת Aizenberg, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי חברים, שמי רן, בעל רכב סיטרואן C4, רובוטית, שנת 2008 (כן, אני גם לא אוהב אותה), ואני חושב שהגיע הזמן להתחדש ברכב חדש, התקציב שלי לא ממש גדול, אך גם לא ממש קטן. אני מתכוון לעשות טרייד אין לרכב שלי בעבור אחד הרכבים החדשים. אך יש לי התלבטות קשה ובאמת בצדק זה ממש קשה, יש לי 2 רכבים שהתרשמתי מהם, והם : 1. טויוטה יאריס 2016 גרסת הסקיי. 2. הונדה ג'אז 2016 גרסת הטרנד. קונה מהסוכנות עצמה. לא ליסינג או רכבים משומשים, חדש חדש! בבקשה עזרתכם!
הודעה אחרונה מאת salih, -
סטיגמות על רכבים 1 2
מאת orio2- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום, אני עכשיו מחפש רכב למשפחה שלי (זוג + תינוקת). בהתייעצויות עם חברים שמבינים יותר ממני ברכבים נתקלתי בעיקר בסטיגמות: יפניות הכי טובות (אמינות וחלפים זולים - מאזדה, טויוטה וסוזוקי) גרמניות טובות אבל האחזקה יקרה (טיפולים - סקודה ופולסוואגן) לא להתקרב לצרפתיות כי הן עושות מלא בעיות, אחזקה יקרה ואין להן שוק (סיטרואן, רנו ופיג'ו). אשמח לאישוש/הפרכה עד כמה הסטיגמות האלה נכונות? בתור נהג פשוט שמה שהכי חשוב לו זה בטיחות, אחזקה זולה ונוחות סבירה, האם יש סיבה אמיתית להתעקש על יפניות?
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
היי לכולם, אז כמו שרשום בכותרת, אני מתעניין בנוגע לרכישת סיטרואן C4 אוטומטית שנים 2008-2009. קראתי כמה כתבות ישנות על הC4 2008 שאומרים שזאת קנייה לא רעה בכלל (כמובן בהתאם לק"מ , היסטוריית טיפולים וכדומ) אבל רציתי לקבל חוות דעת עדכנית כמו כן פרטים שרק אתם יכולים לשפוך. תודה רבה וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום , אני מעוניין לרכוש רכב:קיה שנת 2014 'הצורה' החדשה ולא סדאן. הכוונה לרכוש באמצעות :חב' ליסיניג 'מוכרת' **לציין שזה אמור להיות רכב שני ,משפחה של -4 נפשות ,בעיקרון רוב הנסיעות בתוך העיר ,אחת לשבוע לערך גיחה למישור החוףאנו מתגוררים באריאל** מה שחשוב לי לדעת באופן לא 'מפתיע' ,מס' נתונים חשובים : א. אמינות ב. בטיחות ג. אחזקה (מוסכים ,צריכת דלק.) ד. סחירות ה. מרווח פנימי. תודנ לעוזרים -עופר
הודעה אחרונה מאת urileshem, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
התחלתי להתעניין ברכב הרשים אותי המרחב שלו וכל הלוק הכללי, הייתי שמח לדעת מה מצב האמינות של הרכב, לפי אתר kml צריכה טובה מאוד ביחס לגודל 1.15 בחוץ 1.9 בעיר עד כמה זה רחוק מהמציאות? אחזקה בכללית יקרה מאוד? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת roso, -
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
מישהו בפורום המליץ לי על בדיקת מס' שלדה באינטרנט... אז נכנסתי לאתר http://www.vindecoder.net/?vin=KNABX512BDT447505&submit=Decode ותראו! התוצאה שהוא נותן לי זה שהרכב משנת 1983 איך זה יכול להיות? הרכב הוא של שנת 2013 (יכול להיות שמיוצר ב2012) ***מס' השילדה הוא KNABX512BDT447505
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 732 צפיות
ראיתי עכשיו שרנו הציגו בתערוכת ז'נבה מגאן חדשה שנראית מצוין. מישהו יודע מתי היא אמורה להגיע לארץ?
הודעה אחרונה מאת fr0sty, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אחרי דיונים פה והחלטות בין רכבים הגעתי להתלבטות ואשמח לתגובות , אני יודע שיש עוד רכבים אבל אלה 2 הרכבים שהחלטתי או הונדה ג'אז החדשה או טויוטה יאריס היברידית / או דגם סקאי היפה אשמח להמלצות - חוות דעת ההבדל בין שניהם מה כדאי , חשוב לי אמינות , חיסכון דלק , מרחב נסיעה, שמירת ערך על הרכב,תא מטען לגבי מהירות כביש וזריזות לא קריטי בשבילי , ההונדה מאוד משכנעת , אבל גם הטיוטה מאוד חמודה והדגם סקאי שלה מאוד סקסי וגם ההיברטית משכנעת אשמח לדעת למי שיש,נסע עליהם ,מכיר תודה לכולם! מקווה שמפה אבחר את האחת בשבילי
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 837 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש סופר מיני אוטומטית, חסכונית ככל הניתן ורמת אבזור טובה. מדובר ברכב הראשון שאקנה אחרי הרבה זמן של חיסכון. השימושים יהיו נסיעה יומיות לעבודה ולבילויים בסופשים. רוב הנסיעות הן בינעירונית ולכן פסלתי אפשרות לקניית מיני, אבל מוזמנים להביע את דעתכם בנושא. מבחינת תקציב אני יכול להרשות לעצמי רכב חדש, אבל זה מותיר אותי בלי הרבה כסף נוסף כשבעוד חצי שנה אני אהיה סטודנט עם הכנסה חודשית זעומה. אבל רכב חדש זה שקט נפשי, זה אחריות והוא הולך לשמש אותי לשנים רבות. אופציה נוספת ששמעתי עליה זה 0 ק"מ, הבנתי שזה רכב שהוא בעיקרון גם חדש אבל אני היד השניה. הרבה מעבר לזה אין לי מושג. האם מדובר במחיר קנייה משמעותית זול יותר? ומה מידת ההשפעה של עסקה כזאת כשארצה למכור את ה…
הודעה אחרונה מאת shachar187, -
רכב גודש עד 30 א' 1 2
מאת s.levi- 25 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
חג שמח לכולם אשאל לגבי רכב ספציפי, ואחר כך בכללי. אני רוצה לקנות רכב גודש בזול, והמשמעות היא קניה של רכב ישן בן 12-15 שנה בערך. אני לא כל כך מבין במכניקה ושאר ההוצאות הכרוכות בקניה של רכב כזה (1.8T) ואשמח לשמוע מאנשים עם ניסיון כמה כסף להשאיר בצד להוצאות לאחר רכישת רכב, ומה צריך לבדוק טוב טוב טוב לפני רכישה. ראיתי אתמול גולף GTI 2001 יד 6 שעשתה 320 א' ק"מ והיא אחרי מנוע. האם סביר לשלם על רכב כזה בסביבות 30 א' (בהנחה שהאוטו נוסע בריא)? כדאי לי בכלל להתעסק עם רכב בשנה הזאת שעבר כ"כ הרבה? זה לא מתכון לצרות והוצאות? ובכלל, בהנחה שהאוטו הזה לא מתאים לי, איזה רכבים יכולים לבוא בחשבון? חשבתי על איביזה 20VT, גולף GTI אחרת, לאון 2003. אשמח להמלצות, ולסבר את ה…
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 844 צפיות
שלום חברי הפורום המלומדים, האם קיים בחברות הליסינג מסלול ליסינג תפעולי (כולל טיפולים,ביטוח וכו) לפרטיים? האם מישהו מחברי הפורום משתמש ברכב במסלול כזה? מה סדרי הגודל שגובים במסלולים מהסוג הנ"ל? האם מדובר בעסקה משתלמת? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת k1235, -
-
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אז אחרי לא מעט עזרה מכם בפורום החלטתי ללכת על קיה סיד סטיישן SW במחיר (שבעיניי) מאוד אטרקטיבי 105 אלף ש"ח יד שניה 0 ק"מ. (לעומת חדשה שעולה 131 אלף ש"ח). 1. אני רואה שעסקה זהה אפשר לקבל מכמה אתרים במחיר כמעט זהה. ממי כדאי לקנות ולמה? http://www.carcost.co.il/deals/deal/209 http://www.motodeal.co.il/deals/%D7%A7%D7%99%D7%94_%D7%A1%D7%99%D7%93 http://www.carbuy.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9-0-%D7%A7-%D7%9E/%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%99%D7%93-sw-%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%9F-2016 http://www.getcar.co.il/deals/%D7%A7%D7%99%D7%94_%D7%A1%D7%99%D7%93 2. בעסקה כזו, ממה צריך להיזהר ומה לבדוק?
הודעה אחרונה מאת Stargazer, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 945 צפיות
אהלן אני עומד לרכוש שברולט קרוז 2009 90 אלף קילומטר הוחלף בה רדיאטור,ואני רוצה להתייעץ איתכם לגביי הרכב האם הרכב טוב ואמין ? המחיר שמבוקש 20 אלף שקל השאלה היא האם כדאי ללכת על הרכב או לקחת משהו אחר ? המנוע 1600 אוטומט
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
שלום לכולם אני מתלבט רבות בין שלושת הדגמים כאשר התקציב שלי הוא בין 70K-80K ש"ח. בשלושת הדגמים מדובר בדגם הבסיסי. פוקוס 1.6 ליטר אוטו' סיוויק האצבק צורה חדשה 1.8 ליטר אוטו' גולף 1.2 TSI טורבו אוטו' ניתן גם להוסיף את יונדאי I30 כאופציה. כאשר הדירוג מבחינתי בסדר הזה: 1.אמינות, עלות חלפים וטיפולים. 2.אבזור ואיכות הרכבה. 3.רכב סחיר(שמירה על ערכו) 4.ביצועים וצריכת דלק. הרכב אמור לשרת משפחה עם ילדים אז יש לקחת בחשבון נפח אכסון. כמובן שאשמח להצעות נוספות . תודה רבה.
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, ברשותי היום קליאו 2013 (דגם חדש) 1.2 ידנית. עוד מעט אני משלים 3 שנים עם הרכב (10.2013) וכמעט 50K קילומטר. והאמת? אני דיי מבסוט מהאוטו, נוח, חדשני, מאובזר, נראה טוב ועד כה מראה אמינות יפה. בימים אלו אני מתחיל עבודה חדשה, ונפתחת בפניי האוטו לקבל רכב ליסינג מהחברה, כמו כן תיכננתי למכור את הרכב לקראת השלמת 3 שנים איתו. בסגמנט שדומה לרכב שיש לי היום (ואני לא מעונייין לעלות לרכבי משפחתיים וכו'), האופציה הרלוונטית במקום עבודתי היא אופל קורסה 2016 דגם enjoy אוטומטית, מצויין כי הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה ובלוטוט', ESP/ABS, מערכת מובילאיי ו6 כריות אוויר. אני מקווה להגיע במהלך השבוע הקרוב לאחת מסוכניות אופל להתרשם מקרוב ולבקש לעשות נסיעת מבחן, אבל הייתי …
הודעה אחרונה מאת tomz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום, אני מתעניין ברכישת רכב למשפחה, ולאחרונה עלו המון מודעות של מכירת הרכב שבנדון מליסינג (שלמה סיקסט, אוויס...). משיחות איתם עלה כי הרכבים עם נסועה בינונית (סביבות 90 אלף ק"מ), ותנאי המימון נוחים. יש המלצות בנדון, או סיבות להימנע מהעסקאות הללו? האם הרכב מומלץ? יש להיזהר מחברת ליסינג כזו או אחרת? תודה
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
- 1 תגובות
- 638 צפיות
היי, האם לדעתכם כדאי להחליף יונדאי i10 שנת 2010 מנוע 1250 יד 2 מליסינג. עם אותו הרכב שנה 2013 יד 1 ותישאר כך. אבל הדגם הפשוט יותר, כלומר מנוע 1000 וללא חלונות חשמליים מאחורה וכיוון מראות ידנית. ההורים של אשתי רוצים למכור את שלהם והציעו אם נרצה להחליף ושהם ימכרו את שלנו. כלומר שאנחנו נרצה למכור תהיה לנו מכונית עם יד 1. תודה.
הודעה אחרונה מאת tomer20, -
- 2 תגובות
- 615 צפיות
שלום! מספר שאלות: מה יתרון גדול יותר: קילומטראז נמוך או עוד יד? נניח עדיף לקנות יד 1 עם קצת יותר קילומטראג' או רכב שעבר עוד יד אבל פחות קילומטראג' (בהנחה ששני הרכבים במצב מכני טוב ללא תאונות וכו'). מתי הרכב צריך לעבור טיפול גדול (עכשיו הרכב מוצע למכירה ב-59000 ק"מ). אשמח לעוד הערות מה חשוב לבדוק לפני שקונים.
הודעה אחרונה מאת tomer20, -
- 3 תגובות
- 752 צפיות
היי, יש מבצע טוב בחבר (57K לדגם האוטומטי ) שגורם לי לחשוב להגדיל את התקציב ולקחת חדשה. החששות שלי מהעניין הגיר (רובוטי חד מצמדי) ובכללי תחזןקה (סטודנט בכל זאת עם תקציב דל) בתצוגה מראש, דור
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים. אשמח לייעוץ בנוגע לטיוטה אייגו שנתון 2013, יד 1 פרטית שנסעה 50K ק״מ. איך הרכב מבחינת אמינות ?(אני סטודנט ואין לי כסף ו/או זמן לשהות במוסכים) נ.ב האם הגיר הרובוטי הוא אותו אחד שנמצא בקורולה? בתודה מראש, דור.
הודעה אחרונה מאת ranchuk, -
-
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 509 צפיות
שלום חברים, כבר תקופה שאני מחפש רכב שני וכבר רשמתי שאני כבר מתוסכל מרמת הרמאויות של המוכרים (אפילו במגרש שהוריד 60k ק"מ מ 160k ל 100k) ומדרישות המוכרים על רכב בעלות של כמעט חדש. בכל מקרה התחלתי לפזול לכיוון הפאביה שנת 2012 או אפילו 2013 (יש הבדל בשנתון? מתי התחלף דגם/מתיחת פנים?). החשש הוא לגבי הגיר הידוע לשמצה. אציין שאני חייב רק אוטומט (האישה לא מוכן גיר רגיל). מדובר ברכב שני שייסע ביום 35 ק"מ, ראשון לציון ת"א וחזרה 5 ימים בשבוע וזהו. כל הפרסומים פה שראית דיברונעל השנים האחרונות שהגיר כבר עבר שדרוגים וכרגע אין תלונות על הגיר, אבל מה לגבי שנתון 12 ו 13? היו שידרוגי תוכנה? עזר? אין בודקים אם אכן בוצע עדכון לגיר? מה אפשר לבדוק לפני כניסה למכון בדיקה ןהאם להם …
הודעה אחרונה מאת dontsend, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אשמח לקבל המלצות לגבי הביצועים של הרכב. נוחות נסיעה רמת בידוד צריכת דלק אמינות רוב חברי אומרים לא לגעת ברכב,אני רוצה לקבל הצדקה מכם או להפך. אשמח לקבל המלצות לרכב אחר עד תקציב של 15 אלף ש"ח.
הודעה אחרונה מאת rsm130d, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 692 צפיות
שלום לכולם. ניסיתי לחפש אשכולות שעוסקים בשאלה הזו. אך כנראה שאני לא הבנתי את התגובות או שלא ירדתי לסוף דעת המגיבים. כרגע אני בכיוון של סיאט איביזה 1.0 טורבו. המחיר הוא 86,000 עפ"י אתר היבואן. (ספציפית לדגם שאני מתעניין) ההתלבטות היא לא על הרכב אלא על דרך הרכישה ובסופו של יום החיסכון הכספי שישאר מהרכישה. אני יודע שהיבואן מוכר את הרכב במחיר הנ"ל ומצידו העניין נגמר. יש לו דרכי מימון משלו עם ריבית גבוהה משמע הלוואה. אני יודע שסוכנויות שמבצעות עסקאות של "תשלום נמוך" זה בדיוק אותה הלוואה שרק משנים לה את השם והיתרון הוא התקופה הארוכה שבה אתה יכל להמשיך להתנהל בחיים בצורה טובה עם הפרשה חודשית נמוכה לטובת העסקה. אני פשוט רוצה להבין בשורה התחתונה, איך …
הודעה אחרונה מאת micha, -
- 0 תגובות
- 573 צפיות
רוצה לקנות את הB4 בין השנים 2007-9 מה אם אומרים על הרכב הזה ? ומה הבדל בין הדגמים חוץ מהכוח סוס עם זה מורגש או סתם ? מה יותר חסכוני ויותר אמין ? ומה צריך להשים לב ברכב ?
הודעה אחרונה מאת Nitzann, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב משפחתי להורים, בדקתי מספר מבצעים של רכבים חדשים מליסינג ("0 ק"מ") ואני מתלבט בין מספר דגמים: סובארו אימפרזה קיה פורטה שברולט קרוז (עוד הצעות?) בעקרון אבא שלי די נעול על האימפרזה, היא מוצעת כרגע בהנחה מאוד משמעותית ונמכרת בכ-97K. מה בגדול ההורים שלי מחפשים? רכב חסכוני, תא מטען כמה שיותר גדול, אמינות גבוהה, הם לא מחפשים רכב עם המון פיצ'רים ותוספות אבל כן היו שמחים לקבל רכב עם מערכת מולטימדיה טובה. בעקרון התקציב הוא עד 100K, אבל אפשר לדבר על חריגות של כמה אלפים בודדים. אשמח לשמוע חוות דעת
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 493 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ofralon
- yoni162
- motior
- kfirg
- גרנד פריקס
- gadik6
- fatboy1340
- BoazB11
- amirtoar
- גולדן191
- tan tan
- farkash7