Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 2008-2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם,

אז כמו שרשום בכותרת, אני מתעניין בנוגע לרכישת סיטרואן C4 אוטומטית שנים 2008-2009.

קראתי כמה כתבות ישנות על הC4 2008 שאומרים שזאת קנייה לא רעה בכלל (כמובן בהתאם לק"מ , היסטוריית טיפולים וכדומ)

אבל רציתי לקבל חוות דעת עדכנית כמו כן פרטים שרק אתם יכולים לשפוך.

תודה רבה וחג שמח.

עריכה אחרונה על ידי Yair Hemo
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי ה C4 אני יודע בערך כמוך - נראה שמדובר בקניה טובה.

מה שכן - השוק מוצף בכאלה, אז אתה יכול להיות בררן מאוד במצב הרכב שאתה קונה ולהתמקח טוב.

תחזור לספר לנו?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

יש לי בעבודה שני אנשים אשר קנו C4 מלובינסקי טרייד. הם שילמו יותר מאשר בשוק הפרטי, אבל זה כלל תיקון של כל הליקויים מהבדיקה, אחריות לשנתיים על מנוע, גיר, הגה, מזגן + טיפולים שנתיים חינם. גם כמה שבועות ראשונים אחריות מלאה מפגוש עד פגוש + מצמלת רוורס ומערכת מולטימדיה (סינית עם מסך מגע ).

שניהם מיד נזקקו לתיקון הגיר - אחד החלפת שסתום לחץ שמן והשני החלפת הגיר כולו. ואלה רכבים עם 90 אלף קילומטרים משנת 2009. אבל מה- הם עמדו הרבה זמן במגרש לפני המכירה.

נכון שסטטיסטיקה לא מייצגת, אבל אני הייתי קונה C4 רק בתנאים האלה ומיבואן, ואחרי תום האחריות מוכר ומבצע עסקה כזאת שוב.

מספיק שקונים רכב כזה ממישהו שמנסה להימנע מתיקון יקר, וכבר המחיר הזול הופך ליקר.

אין לי שום דבר נגד רכבים צרפתיים, להפך - במשפחה שלי היו וישנם רכבי רנו שונים.

אני מודע לדעות של הרבה חברי הפורום לגבי הגיר AL4, ושלדעתם הגיר אמין והשתפר - הזמן מראה לי אישית בהרבה מקרים שעדיין כדאי לרכוש רכב כזה עם אחריות לגיר.

בגדול C4 רכב נוח, בטיחותי ונותן תמורה טובה למחיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

שים לב שב2008 יש שני דגמים. חפש את זה עם המספר הקדמי באמצע הפגוש ולא בתחתיתו.

Citroen-C4-Hatchback.jpg

citroen-c4-coupe_447_1.jpg

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

פורסם

היה לי אותו כרכב חלופי למיצובישי לאנסר 2011 במשך שבועיים ולא אהבתי

1)שתה 1 ל10 בעוד שהלאנסר שתתה באותם תנאים 1 ל 11.5

2)לא הרגשתי נוחות צרפתית כלשהי

3)הגיר קפץ ורעד בעלייה הפקוקה בשדרות גולדה בירושלים כל בוקר . נסעתי במצב "ידני" כדי להתגבר

יתכן כמובן שזה היה רכב מוזנח של חברת הליסינג לכן אני ממליץ לך אם תלך על זה , בדוק היטב את הגיר בתנאים אלה של עלייה פקוקה

אינני יודע מאיזו שנה היה הרכב . נראה לי 2010-11

פורסם

תודה לכולם העזרה!

עכשיו לאלה שפחות מתחברים למכונית הנל,

ישלכם אלטרנטיבה טובה יותר בטווח מחירים של הסיטרואן C4? כלומר 20K~?

מיצובישי לנסר קלאסיק אולי?(אני לא באמת מבין, סתם ראיתי את המכונית הזאת מספר פעמים בפורום עם הקשר חיובי)

פג'ו 308/307?

מבחינת הצרכים שלי, אני מתכוון לנסוע עם הרכב יחסית מעט ובעיקר נסיעות עירוניות (מישור) כאשר בערך פעמיים בחודש אני מתכוון לעשות נסיעה של ראשלצ-קריות (הלוך ושוב).

חשוב לי בעיקר אמינות, מוכן להתפשר על ביצועים, רק כמה שפחות מוסך!

פורסם

מיצובישי לנסר קלאסיק , יונדאי אקסנט רכבים אמינים מאוד. אם הדרישה רק אמינות ולהגיע מנקודה א' לנקודה ב' - אלה הרכבים שיכולים להיות מוצלחים ( אבל גם הם בתנאי שמדובר ברכבים שמורים ומטופלים, גם אם הם פחות רגישים להזנחה) .

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תבדוק גם פוקוס (עד 2011 כולל) מכונית מצויינת (למעט ביצועים עצלים מעט) עם אמינות טובה וליטוש הנדסי גבוה של המתלים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הסיטרואן רכב שנותן תמורה מעולה למחיר אבל אצטרף להמלצה שנכתבה מעלי של לקנות מהטרייד של לובינסקי כדי להנות מאחריות (בעיקר על הגיר).

אותי זה שיכנע, ראיתי גם בספר טיפולים שהגיר כבר הוחלף. רכשתי לפני חצי שנה דגם 2009, בינתיים נוסע ללא דופי.

אם אמינות מוחלטת היא בראש מעיינך והתקציב מוגבל ל-20 ומדובר ברכב משפחתי, קשה לי לחשוב על אלטרנטיבות מלבד מיצובישי לאנסר קלאסיק, פוקוס 2007, סובארו b3 או יונדאי אקסנט (זה גם סדר העדיפות שלי).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

תודה רבה!

לגבי לובינסקי,

האם גם היום הם מציעים שנתיים אחריות? זה במסגרת מבצעי פסח ?

ומה הם נתונים טובים "על הנייר" של רכב 2008 ?

כלומר באזור כמה קילומטראז' לחפש?

ואם אפשר לשאול, כמה זה מחיר הוגן עבור הרכב הנ"ל וקילומטראז סביר על מנת שאני אסגור איתם עסקה? אני מבין שאני שאשלם יותר (אין לי בעיה לחרוג קצת בתקציב)

אגב אני ממש לא נעול על רכב משפחתי.. אני אסתפק גם ברכב קטן יותר אם יש תמורה טובה למחיר .

פורסם

ראיתי לפני כמה ימים שוב פרסום שלהם - "לובינסקי מושלם" או משהו בסגנון למבחר דגמים.

http://www.lubinskitrade.co.il/mmushlam.php

צריך לגשת לאחד הסניפים ולברר מה יש במלאי ומה הנתונים והמחירים.

פורסם

לדעתי המבצע של "לובינסקי מושלם" עדיין קיים. השאלה איזה רכבים יש בו...

לפי האתר יש כמה דגמי 2009 בודדים במחיר 29900, הבעיה שהם נראים "עייפים" יותר מאלה שהיו לפני חצי שנה.

בגלל שמדובר ברכבים הם היסטוריה לא תמיד טובה, הייתי מקפיד על רכבים שעשו קילומטרז' נמוך (בערך ממוצע 10000 בשנה) ויותר חשוב, ספר טיפולים מסודר עם דו"ח העלאה מחדש לכביש - הרכבים האלה עמדו הרבה זמן לפני המכירה.

לא צריך להתפשר על שום דבר, מקסימום תקנה פוקוס :)

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

בשוק החופשי ניתן לקנות 2009 בקצת יותר מ-20K. זה כבר מגלם החלפת גיר אם תבוא לעומת הרכבים של לובינסקי.

משכנתא זה קל

פורסם

טוב לאחר שיחה עם לובינסקי הם אמרו שהלובינסקי מושלם הוא על דגמים החל מ2011 .

המבצע על דגמים ישנים יותר כמו שאני רציתי נגמר לפני כמה חודשים :/

הם טוענים שהאתר פשוט לא מעודכן .

מה אתם אומרים ? לנסות ביד 2 ? לעבור דגם למכונית אחרת ?

פורסם

חפש 307/C4 ביד2 וקנה את זו השמורה ביותר.

תבדוק בקרסו טרייד. הייתה להם 307 2008 עם 76 אלף קילומטר שהם היו מוכנים למסור לי ב-17K. אולי עדיין אצלהם...

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...