Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 2008-2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך לבדוק מחר C4 2008 בפחות מ-20K (יד 2, ראשונה- ליסינג). אין סיבה לשלם 30K בלובינסקי לדעתי. זה תכל'ס לשלם על האחריות שעם קצת מזל לא תזדקק לה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שים לב שב2008 יש שני דגמים. חפש את זה עם המספר הקדמי באמצע הפגוש ולא בתחתיתו.

[ATTACH=CONFIG]458032[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]458033[/ATTACH]

מה ההבדל בין שתי הצורות?

פורסם
מה ההבדל בין שתי הצורות?

דווקא התכוונתי למיקום לוחית הרישוי על הפגוש הקדמי ולא לכמות הדלתות.

הצורה של התחתונה עם המספר באמצע הפגוש היא לאחר מתיחת פנים שבה סידרו כמה דברים ובגדול יותר מומלצת (לי יש 2 רכבים כאלה )

משכנתא זה קל

פורסם

מצאתי C4 2008 עם 68000 ק"מ, הוא רוצה עליה 25 אבל נראה לי שיש על מה לדבר.

כמה נראה לכם סביר לשלם?

אגב , פג'ו 308 שנת 2009 היא אופציה טובה או לא ? מצאתי אחת עם 78K קמ ב-25K (לפני שיחת טלפון).

פורסם

308 יותר נוחה, עם בידוד רעשים טוב יותר וחדשה בשנה. אבל בעיקרון הרכבים דומים ועם מכלולים זהים.

הייתי בודק את שני הרכבים וקונה את זה שבמצב טוב יותר. חסרים פרטים - האם הרכבים היו בליסינג? האם יש תיעוד של הטיפולים עם רישום קילומטרים, שאין חורים בהיסטוריה של הטיפולים.

לדעתי, גם איזו חברת ליסינג החזיקה ברכב - במידה וזה פריים ליס, מדובר בליסינג של היבואן, והרכב טופל במוסכים של לובינסקי (לחיוב ).

בקיצור, מה שיש לך אלה פרטים יבשים, ואתה בתחילת הבדיקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

308 מגיעה כבר עם מנוע PRINCE 120 כ"ס ופחות מומלצת. עדיף 307 אחרונות עם NFU עם 110 כ"ס.

C4 2008 עם 91K מכרו לי מתחת לאף ב17K (אני הצעתי 16K), כך ש25K זה יקר.

משכנתא זה קל

פורסם

ה-C4 שלקחתי לבדיקה נפלה על הפנים. רשימת הרג׳קטים הובאה למוסך חברה, ובתמורה התקבלה הצעת מחיר לתיקון של ₪11000, כולל החלפת גיר ומסרק הגה משומשים/משופצים. לא מריח כמו התחלה טובה.

פורסם

ה308 נמצאת שתי רמות מעל ה307/C4 בכל מה שקשור לאיכות/בטיחות וכו׳. רכב הרבה יותר מוצלח ומודרני.

דווקא הפרינס 120 כ״ס במידה וטופל כל שנה או 15 הוא יחסית בסדר. הבעיה במנועי הטורבו

פורסם (נערך)

זה ממש קשה, הרבה אנשים אומרים לי להתרחק מצרפתיות.

ברגע שלא נותנים לי סיבה אמיתית אז זה נותן לי סיבה לפקפק בהם אבל אין עשן בלי אש.

פאביה 2008 אוטומוט 1.6 שנכנסת לי בתקציב היא בחירה יותר טובה משתיהן ?

אם לא פאביה, יש איזה רכב (לאו דווקא משפחתי!!) שמומלץ (חוץ מהפורד,יונדאי,מיצבושי,סובארו)?

פונטו גרנדה?

מאזדה 3?

אולי לסחוט עוד קצת את התקציב וללכת על פולו 2008?

עריכה אחרונה על ידי Yair Hemo
פורסם

יש עשן בלי אש. יש לי C4 2009 שקניתי מליסינג לפני 4 שנים וחוץ מאלטרנטור שהוחלף לא היתה שום צרה מכיוונה. אני בטוח שהרבה מכוניות אמינות גררו מאז את בעליהן להרפתקאות יקרות במוסך. אני מניח שצריך סבלנות למצוא רכב במצב טוב, ומידה לא מעטה של מזל.

פורסם

אם יש לך אפשרות תקציבית למצוא מזדה 3 במצב שמור ועם נתונים טובים, מבחינת האמינות אני ממליץ.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טוב לקחתי לבדיקה את הפג'ו והיא נכשלה דיי חזק..

אני אעבור ל-C4.

FITCH

אני רוצה ללכת לבדוק את זאת עם ה68K ק"מ, אבל היא הדגם עם המספר רישוי למטה. כמה זה אקוטי? שווה להפיל מכירה בגלל זה או שעדיין ללכת לראות?

פורסם

מה זה נכשלה חזק?

בטופס בדיקה צריך לדעת לסנן כמה דברים, אחרת כל רכב מבחינתך ייכשל.

פורסם

תוצאות בדיקה :

מנוע - רעש צרכנים , שסתומים , מומלץ לנתק רצועות מנוע לאיתור רעשים מכיוון מנוע , טיימינג, הרכב מעשן בבדיקה בדינמומטר, סימני שריפת שמן, חסר שמן מנוע , נזילות שמן, שריקה מכיוון המנוע, סימני נזילת מים , יש לבדוק מערכת דרור בלחץ במוסך מורשה.

גיר - כיוון ידית גיר לא תקין, מכות בהעברת הילוכים . יש לבדוק גיר במוסך מורשה.

בנוסף לכל זה , נדלקה נורת תקלה במהלך בנסיעת בדיקה שהבוחן עשה , והוא הפסיק את הנסיעה באמצע .

נשמע לי כמו מיטה חולה.

• תוכן חדש...