Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה סיטיגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש מבצע טוב בחבר (57K לדגם האוטומטי ) שגורם לי לחשוב להגדיל את התקציב ולקחת חדשה.

החששות שלי מהעניין הגיר (רובוטי חד מצמדי) ובכללי תחזןקה (סטודנט בכל זאת עם תקציב דל)

בתצוגה מראש,

דור

פורסם
אני הייתי מתרחק ומחפש אופציה אחרת ויש לא מעט, הרכב הזה ערום כל כך עד שהתקמצנו לשים לך שני פתחי איורור במרכז הדשבורד.

כן אבל בתקציב שלי האלטרנטיבות הן אייגו/אלטו וממה שאני רואה כולן אותו דבר בערך.

חוץ מאבזור איך הרכב מבחינת אמינות?

בתודה מראש,

דור.

פורסם

אלטו הוחלפה, אני מניח שאתה מדבר על סלריו. תעשה נסיעת מבחן על כל אחד מהדגמים ותראה למה אתה יותר מתחבר (כולם +\- באותו מחיר). אישית, הייתי הולך או על האחות החזקה יותר של הסקודה- סיאט מיי, או על ה-108.

שאלה- אם אתה סטודנט ומעוניין לצמצם עלויות- למה לך לא לקנות רכב משומש קלות, שחלק נכבד מירידת הערך מאחוריו, למשל את המודעה הזו: (אין לי קשר אליה, אבל אני אוהב את הרכב והאקזמפלר הזה נשמע חביב):

76020da9a713749ae16a588feec675e2.jpg

• תוכן חדש...