ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,563 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 661 צפיות
שלום חברים, לאחרונה מתגבר אצלי הרצון לשדרג את הרכב. מבחינה רציונאלית, אין סיבה להחליף את הפונטו שמשרתת אותי נאמנה ועולה לי מעט (צריכת דלק, אחזקה, ביטוחים וכו'). מכיוון שכך, אני לא מעוניין להחליף לרכב שלא יהיה שדרוג משמעותי; מניסיון עם פנדה, I20 וכו' - הן אינן מהוות שדרוג משמעותי עבורי. לאחרונה שמתי לב לדגמי פאסאט מהשנתונים 2006/7 עם כ 150KKM ואפילו פחות סביב ה 25K ש"ח (לפני מיקוח). רכב כזה להערכתי יהיה שדרוג מאוד משמעותי עבורי. מכיוון שאני נוסע ברוב הזמן בכבישים בינעירוניים (ובסה"כ פחות מ 15 אלף ק"מ בשנה), צריכת הדלק פחות מדאיגה אותי. מבחינת אמינות - אם אני מבין נכון, מדובר בדגם טרם ה DSG וה TSI, עם תיבה אוטומטית רגילה (6 הילוכים טיפטרוני…
הודעה אחרונה מאת m1011409, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש הצעות לרכב. הרכב חייב להיות: משומש (חדש לא בא בחשבון) ידני עיצוב חיצוני יפה (למי אכפת מהאבזור. תנו לי חיבור AUX ורדיו ומספיק לי) עדיפות מאוד גבוהה לקופה. אני לא רוצה 5 דלתות רק 3. לא כלכך קשה למכירה. אני מתכוון למכור אותו בעוד שנתיים~ שנתון גבוה (2013 ומעלה עם חריגה ל2012) בטיחותי (לא קטן כמו מיני קופר או אבארת') מוגדש תקציב: 90K. בבקשה לא להציע לי לאון FR 1.4 אני כרגע שוקל את זה כיוון שקשה מאוד למצוא את הצורה החדשה (2014) במצב טוב. אני בכל זאת לא רוצה להיות תקוע על רכב אחד.
הודעה אחרונה מאת Metaforce007, -
-
מחפש רכב קטן, חשבתי על מאזדה 2 ושיהיה: 1) חסכוני 2) אני כל יום נוסע 30 ק"מ בין עירוני 3) מעדיף עד 70 אלף ק"מ התקציב שלי עד 35 אלף מחפש המלצה? תוכלו לעזור? תודה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי כולם, חושבת לקנות רכב מיני, אוטומטי, יעיל, אמין וטוב (ומתאים לגבוהים.. אחי הגבוה ינהג עליו מדי פעם). תקציב - נגיד עד 85k, אשמח לפחות. הרכב משמש לנסיעות קצרות יחסית ובינעריוניות בד"כ, לכן צריכת דלק היא לא הפרמטר הכי חשוב, אבל כמובן שאשמח לרכב חסכוני. חושבת על דגמים כמו יונדאי i10, קיה פיקנטו, סקודה סיטיגו, טויוטה אייגו ואולי שברולט ספארק החדשה. כמה שאלות - 1) יש למישהו המלצה (או המלצת המנעות) על אחד מהדגמים שכתבתי, או על דגם אחר שלא חשבתי עליו? 2) חושבת כרגע על לקנות רכב יד1, אבל מתלבטת אם אולי עדיף יד 2 ואז משהו יקר יותר (ואפילו סופר מיני), למשל הונדה ג'אז, פג'ו 208 וכו'. אשמח לתגובות ועזרה כי מסתבר שיש יותר מדי אופציות :/ תודה, וחג שמח סיון
הודעה אחרונה מאת lze22, -
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
היי, עכשיו דיברתי עם משהו מהמכירות והבנתי שיצחק לוי המחירונים שם מסובכים לאוטו הזה אז באתי לשאול אתכם. סיאט איביזה כמו הפרטים לנעלה בדיוק עולה לפני שקלול לגמרי 72,550 אוקיי? עכשיו עם שקלול של יד, קילומטר והכל זה משתנה. עכשיו השאלה העיקרית. האם אחרי שבחרתי את הדגם הזה כמו שרשמתי למעלה ביצחק לוי אני צריך להוסיף ולעשות V בתוספת גג פנורמאמי/נפתח? כי אם כן זה מעלה ב-3 אלף אבל שמעתי משהו מהמכירות אמר לי שהאוטו הזה זה בילד אין ברכב וכבר אחרי שבחרת את הדגם הזה ביצחק לוי אז זה משקלל אותו עם הגג פנוראמי. ידוע לכם משהו על זה? אני חייב הסבר! ככה חיפשתי בדיוק לפי הדגם הזה ידני והכל הדגם הזה המחיר ככה 72,550 בגלל שה דגם שיש בו רשום כבר ידני לכן המחיר ככה... אז לפי הסוג הזה ביצחק לוי יר…
הודעה אחרונה מאת bnsagi, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
כרגע אני עם מאזדה 3 שנת 2007 אוטו אמין בטירוף ובא לי להחליף לרנו, אחרי שביררתי קצת הבנתי שיש בעיה עם היבואן ושהרוב ממליצים על ה 208, יש מישהו עם הרנו שיכול להרגיע אותי? ה 208 ממש מכוערת לטעמי.
הודעה אחרונה מאת Cars12, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 26 תגובות
- 49.6 אלף צפיות
רגע לפני שאתם מוציאים את כרטיס האשראי שלכם ומגהצים חמשה-שה מאות ש"ח ויותר בעבור בדיקה של הרכב המשומש שבחרתם במכון בדיקה מקצועי, הנה שמונה בדיקות קלות ופשוטות שיעזרו לכם לסנן רכבים בעייתים בלי להוציא יותר מדי כסף. לפני שמתחילים, כדאי שיהיה ברור שהמדריך הזה לא מתיימר להחליף בדיקה של בעל מקצוע או מכון בדיקה מקצועי. המדריך הזה אינו תחליף לבדיקה מדוקדת. בכל מקרה, גם במקרים של רכבים זולים במיוחד, אנחנו ממליצים לתת את הרכב לבדיקה של איש מקצוע. מכון בדיקה או מוסך? זה כבר נושא למאמר אחר. קחו איתכם עוזר: אחרי שעברתם בהצלחה את השלב הטלפוני אפשר וכדאי להגיע למקום המפגש שנקבע עם המוכר ולראות את הרכב. זה הזמן לגייס אח/אחות/חבר/חברה/דוד/חתול שידועים כטיפוסים …
הודעה אחרונה מאת Lexicon, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, מדובר על רכבים מליסיניג שנת 2016 איזה רכב עדיף מבין השניים ? תודה
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
המונדאו כנראה שפכה מנוע... אחרי שנתיים של חוסר אמינות מוחלטת, אני מחפש רכב אמין בגודל נורמאלי. דרישות חובה: אוטומט ואמין לחלוטין נוחות,כוח וכו' זה סובייקטיבי, אבל אשמח לשמוע. 2 האופציות שחשבתי עליהן הם פוקוס ומאזדה 3. רוצה לשמוע בעיקר על הפוקוס ועל האמינות שלה, מפני שהמחיר שלה מאוד מפתה. שניהם יהיו משנת 2011 (פוקוס צורה ישנה) ושניהם יהיו עם פחות מ80 אלף קילומטר. אשמח לעצות
הודעה אחרונה מאת lolmit, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חברים. קיבלתי הצעה לשני רכבים בטרייד אין אופל אסטרה ברלינה שנת 2013 עם 100.000 ק"מ יונדאי i35 שנת 2012 עם אותו ק"מ. לפי נתוני מנוע אסטרה עדיפה על יונדאי בגלל טורבו אבל יש לי חשש בגלל טורבו עצמו ושמועות על עלות חלקים. לגבי יונדאי נראה ששוק עמוס כבר ושאלה האם יש ביקוש והאם תהיה בעיה למכור אותה אחרי זה. שאלה גם בעניין של טיפולים ותקלות איזה רכב אמין יותר?
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם אני חושב על למכור את היונדאי I30CW 2011 שברשותי ולהתקדם לרכב משנתון חדש יותר הרכב שלי מליסינג עם אישור של אלדן לנהג יחיד. ההפרש בין מחירון לוי יצחק ליד 2 עומד על כ 2K לאחר כל השיקלולים 51-49 הרכב שמור ומתוחזק בקביעות וכל מה שצריך להיות מוחלף מוחלף בזמן ( היתרונות של חבר טוב בעל מוסך ) אני יודע שמצב שוק היד שניה קשה ולאור זאת מה לדעתכם המחיר הריאלי של הרכב ?
הודעה אחרונה מאת NIMRODVA, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם , לווטים אחרונים בין שני הרכבים , כאמור אוקטביה RS מול סופרב ברמת גימור STYLE מנוע 2.0. הצרכים : 1- תא מטען גדול , מקום מאחורה. 2- קרוז דיי נינוח ונוחות מבחינת פקקים. 3- כוח בהאצות ביניים עקיפות וכו (ומידי פעם טיפה נסיעה אגרסיבית). 4- נסועה של כ 25-30K בשנה (אשדוד רעננה וחזרה כ 4-5 פעמים בשבוע). אפתח בכך שכיום אני נוהג ב לאון חדשה 1.8 שמשודרגת בסטייג 1 , החסרון כמובן מקום (תינוקת , עגלה וכו..) (ואם כבר מחליפים אז אני מעדיך לקחת DSG6 ולא 7). אז כבר כחצי שנה מסתובב הרעיון הזה בראש של החלפת הרכב ועד לא מזמן האופציה היחידה הייתה ה RS. אבל לא מזמן הושקה ה סופרב , ומבחינת מחיר ברמת הגימור המדוברת הם נורא קרובות אחת לשניה. אז מצד אחד ה RS מ…
הודעה אחרונה מאת Jeka.E, -
- 4 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני מעוניין לקחת רכב לבדיקה בימים הקרובים לפניי קנייה,איזה מבין המכונים הללו יותר קפדן ומיקצועי לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת Maor Bracha, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 971 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב משפחתי קטן בתקציב של 5000-7000, קיבלתי המלצה מחבר לבדוק את פורד פיאסטה בדגם של השנים 1996-2002. היום הלכתי לראות הצעה, הרכב מ2001, ידני, יד שניה, עשה 150,000 , 12 שנה אצל הבעלים הנוכחי ולפניו הוא היה בליסינג, לפני 4 חודשים החליפו לו את הקלאץ', 2 צמיגים קידמיים ומצבר. החסרון העיקרי שלו זה שכרגע אין לו קירור במזגן והבעלים טוען שהוא מכיר את הבעיה ורק צריך להוסיף גז (אני מתכנן ללכת למוסך לוודא שבאמת זו הבעיה) ומעבר לזה אין עוד בעיות משמעותיות ברכב. לאחר קצת דיבור על המחיר דיברנו על 7000 ש"ח. מה דעתכם כדאי ללכת על זה או שבתקציב הזה אפשר למצוא מציאות טובות יותר? תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת Or05230, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 774 צפיות
אהלן חברים סבתא שלי יוצאת לפנסיה ורוצה להחליף את הרכב שלה, מזדה דמיו שהיא קנתה מהחברה ב2001. הדרישות הן: *אוטומט *אמינות * האצ'בק * מנוע לא פחות מ1200 *רכב חדש עד 100 אלף *לא פוסלים שום מותג תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום היקרים, מאסתי מכל הקטנות והחלשות! עם זאת, לא מוותר על הגיר הידני. מחפש את האהבה הבאה שלי, אחרי הפיקנטו החלשה שברשותי, מסע החיפושים שלי משנת 2013 והילך. כעת אני לא מוצא חלופה מתאימה. רעיונות? ידנית, זולה יחסית, אמינה, חסכונית וחזקה! מנוע 1.2 עם עדיפות 1.4, לא מעוניין יותר בחלשות 1.0 תוודה
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 798 צפיות
הרצתי בדיקה באתר של משרד המשפטים על רכב פורד שאני אמור לקנות בימים הקרובים. הרכב מודל 2008 , יד שנייה . והתוצאה לא ברורות לי. ברור לי שהרכב היה ממושכן לבעלים המקוריים של הרכב (יד ראשונה) , השאלה היא האם יכול להיות שהוא עדיין ממושכן למרות שעבר יד ? , או שהמשכון הוסר ולא הבנתי נכון. בקיצור , אני לא מצליח להבין בוודאות מה אני רואה כאן , אנא עזרו לי . צרפתי את הקובץ שקבלתי אחרי הבדיקה (שימו לב שזה 2 דפים) תודה. BrowseResult7418993 (1).pdf
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
שלום, קניתי פג'ו 1.2 208 ידני 2015, 17000 ק"מ יד ראשונה מבעלות פרטית, מחברת ליסינג. בהליך הקניה נמסר לי כי הרכב ללא תאונות או נזק לשאסי, גיר ומנוע. טופס בדיקת הרכב בסעיף 8 (שלדה , מרכב) הראה את ההודעה הבאה (מצטטת): תיקוני מרכב, משמעות שולית: מעיכות שריטות בצבע + פגמים , נזק לפגושים = הסוכן הדגיש שאלו מכות קטנות ושריטות שהבודק מגלה וחייב לכתוב אפילו אם הנזק קטן ואין נזק לשלדה וכל התיקונים הללו תוקנו. הרכב נמכר לי ב58K, לאחר נסיעת מבחן - מבחינה מכאנית אין בעיות חשופות, המזגן של הרכב קירר לסירוגין. בנוסף בחוזה הקניה ביקשתי לכתוב מפורשות שאין נזק לשלדה. הוא כתב: החברה (ציין את שמה) מתחייבת לכך שאין נזק לגיר, מנוע והשלדה נקייה. לאחר שחקרתי את הנושא (לאחר…
הודעה אחרונה מאת fr0sty, -
- 3 תגובות
- 731 צפיות
אני רוצה לקנות את הסוזוקי קרוסאובר אוטומט 2013 או 2014. ראיתי שיש כמה שמות לדגמי הרכב הזה: SX4 CROSSOVER SX4 S-CROSS CROSSOVER S-CROSS האם יש שוני בגודל הרכבים?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
מה דעתכם על הרכב? שנת 2011 שעבר כ60,000...?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
- 0 תגובות
- 615 צפיות
שלום ברצוני לרכוש רכב שטח בתקציב של עד 60000 הדרישות שלי: *אני נוסע בינעירוני בכמות של 20000 קמ בשנה ומעלה - ולכן צריך להיות משהו סביר בנוחות (בגלל זה ג'ימני מפחיד אותי). *עבירות שטח סבירה לא צריכה להיות מפלצת שטח. *כמה שיותר חיסכוני בדלק (התרגלתי לסקודה פאביה ספייס) לא בעדיפות ראשונה. *טיפולים זולים *גמיש לגבי שנת עלייה לכביש ראיתי מספר רכבים כמו ג'ימני, ויטארה, RAV, ומתלבט איזה לקחת. אוהב מאד את התצורה של טויוטה פראדו מקוצר וסוזוקי טרופר.
הודעה אחרונה מאת Gleb Galileo, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום וחג שמח אנשים יקרים, הרכב ישרת אותי לצורך נסיעה לעבודה בערך 80 ק"מ ביום. ערכתי חיפוש בפורום לגבי המלצות על גולף שנת 2011-2013 TSI 1.4 וקצת התבלבלתי.. איזה שנתון עדיף והאם הרכב מוצלח מבחינת אמינות, תקלות בגיר,אחריות על הגיר ( האם רכב שלא עבר ריקול זה תקין?), צריכת דלק ובכלל חוות דעת כללית. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת natisa, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 636 צפיות
יש לי לנסר 2006 אוטומט (בערך 20 זה המחירון) עשתה 150K ואני רוצה להחליף לרכב: 1) קטן יותר 2) חסכוני יותר 3) עד 70 אלף ק"מ התקציב שלי עד 35 אלף מחפש המלצה? תוכלו לעזור? תודה!
הודעה אחרונה מאת Bary15, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
שלום עשינו טסט דרייב על מאזדה 3 מנוע 2 ואישתי התאהבה בו. החברים אומרים שזה משוגע לקנות 2, יהיה נורא בזבזני וצריך להעדיף בארץ 1.5 (אין 1.6 בדגם הזה). אני הייתי הולך על יונדאי i35 אבל אישתי לא התחברה אליו. רק ביום שני נעשה טסט דרייב על מאזדה 3 1.5 ליטר. מה דעתכם ? יש כאן אנשים מנוסים עם הרכב מאזדה 3 2000 וצריכת הדלק שלה ? האם זאת התאבדות ? נשמח לשמוע עוד המלצות !
הודעה אחרונה מאת SeazeR, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 980 צפיות
אנחנו מאוד מרוצים מה- XV שלנו, במיוחד כשיוצאים לטיולים (לא הרבה, אבל יש), אלא שביום שבת, הסתבר שהילדה שלנו לא חגרה - והרכב כשל מלדווח. אולי היה דיווח, אבל הוא כנראה היה (אם היה) קלוש במיוחד. אנחנו בדרך כלל מאוד מקפידים, לא יודע איך פספסנו - אבל פספסנו. באלפא - הדיווח מאוד דומיננטי. אז ניסיתי באופן טבעי 500X, אבל שם בכלל אין התראת חגירה ליושבים מאחור (בלי קשר לתכונות האחרות, טובות יותר או פחות, של הרכב). האם אתם מכירים רכבים - לא מגודלים מידי - בסגמנטים שבכותרת, שיש בהם התראה ברורה לאי-חגירה מאחור? [תקציב לחדש עד 15] חג שמח וחגור!
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
ליסינג מעבודה 1 2
מאת ZenZen- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני עומד לקבל רכב מעבודה וצריך עזרה בבחירה. מהרשימה צמצמתי בקלות לכמה רכבים בודדים, אבל הבחירה הסופית יותר קשה... ההתלבטות היא בין: 1) סקודה אוקטביה 1.2 Ambition 2) אופל אסטרה ברלינה Enjoy 1.4 3) הונדה סיוויק 5 דלתות Comfort 1.8 (ההאצ'בק) * כולם דגמי 2016 צרכים: - הרכב מיועד למשפחה עם ילד אחד (בן 5) - הנסיעות הן יותר בין-עירוניות, כולל כביש 6 לכל אורכו בערך פעם בשבוע. כמובן גם סידורים וכאלה בעיר. אני מחפש: - הנאה מהנהיגה, רכב חזק עד כמה שניתן (אני מבין שזה לא רכב ספורט, אבל אני כן רוצה לא לחשוב פעמיים לפני שאני יוצא לעקיפה, להיכנס בכיף לסיבובים חדים, לא להתעצבן על תיבת ההילוכים... כאלה). אני לא "נהג שודים" אבל נוסע במהירויו…
הודעה אחרונה מאת ran, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 772 צפיות
שלום רב. לפני שבוע הטויוטה קורולה 2005 שלנו הלכה טוטאלוס. חברת הביטוח נתנה לנו רכב חליפי ל 21 יום. עלינו לקנות רכב חדש לאישתי וזמן קבלת ההחלטה חייב להיות זריז. להלן הנתונים בבחירת הרכב: 1. נסיעה יומיומית של כ-50 ק"מ לכל כיוון (כ 3000 ק"מ בחודש), לכן צריך להיות חסכוני 2. צריך להכיל שלושה כסאות ילדים (6, 4 ושנה), לכן חייב להיות מרווח 3. תקציב לכל היותר 60,000 ש"ח 4. נסיעה בין השאר עם עליות של נצרת בהלוך, לכן צריך להיות רכב חזק מספיק. אופציה 1- ללכת למגרשי מכירת רכבים (אלדן, אלבר, קרסו טרייד וכד') אופציה 2- לאתר מוכר רכב באינטרנט. רכבים שחשבתי עליהם- טויוטה קורולה 2012 ומעלה, יונדאי I30CW, טויוטה אאוריס יש ברשותי רכב ליסינג של החברה שלי- סוזו…
הודעה אחרונה מאת Shmelov, -
-
היי, מבקש את עזרתכם בכיוון על רכב משפחתי בתקציב עד 8-10 אש"ח. מדובר ברכב שני שיעשה בכל יום עשרה ק"מ ופעם בשבועיים 50ק"מ, וזהו בגדול. מחפש רכב אמין בעיקר כיון שאני מאמין שעם התקציב הנ"ל אצטרך ללכת על שנתון ותיק. לא משנה לי ידני/אוטומט ולא כל כך חשוב צריכת הדלק כיון שהוא לא הולך לנסוע כל כך הרבה, שיהיה בתחום הסביר. הכיוונים עליהם חשבתי עד עכשיו היו - ניסן אלמרה, יונדאי אקסנט, מזדה 323 ושברולט אבאו. אשמח לעצתכם לגבי כיוונים חדשים או מיקוד על הדגמים שציינתי. תודה! יגאל
הודעה אחרונה מאת יגאל2011, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
חשובים לי : נוחות נסיעה. תאוצה וכוח זמין. תא נוסעים איכותי. תא נוסעים שקט. אבזור (סאנרוף לא מעניין) מרווח נהג בלבד (אני נוסע בעיקר לבד) ותמורה למחיר...
הודעה אחרונה מאת matanya cahana, -
שברולט ספארק 2012 1 2 3
מאת david44700-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 38 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אהלן חברים. הלכתי היום לAVIS וקיבלתי הצעה על שברולט ספארק 2012 יד 1 פרטית 1250 נפח ידנית עם 35 אלף קילומטרא'ז בלבד! שלך 38 אלף ואני מביא להם את הפונטו שלי שלא במצב משהו בכלל וכל העסקה זה 34 אלף,עם הצעת מימון שאני משלם ריבית של 3 אלף. עזבו את המימון שנייה,לגבי המחיר של השברולט ספארק המחירון שלה הוא 38 אלף והם לא רצו לרדת שקל אחד בגלל הנתונים שלה,הראו לי את הבדיקה שהם עשו והיא בהחלט נקייה..אני מקבל אותה עוד חודש ואז אקח אותה לבדיקה איפה שאני רוצה והם מתחייבים לתקן לי את כל הליקויים שיראו בבדיקה. בנוסף לזה אני מקבל סוג כזה של אחריות יצרן מAVIS לשנה,מלבד גיר מנוע ושלדה על עוד דברים שיתוקנו במידת הצורך במוסך יבואן של שברולט בעלות של 490 השתפפות עצמאית. מבחינת הקנייה,ק…
הודעה אחרונה מאת david44700, -