Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 8-10 אלף ש''ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מיצובישי לנסר שנת 2001- אמינות גבוהה. בנוסף עם חריגה קטנה בתקציב (עד 5K חריגה) תמצא סיוויק שנת 2002 שזה רכב מצויין המנוע הכי חזק באותו איזור שנתונים וגם כן אמין.

עריכה אחרונה על ידי kingoftheroad123
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עם חריגה קטנה בתקציב (עד 5K חריגה)

בתקציב של 10K חריגה של 5K היא קטנה - רשמתי לפניי :roll:

שברולט אופטרה 2006 תכנס בתקציב, היא מכונית מרווחת ואמינה עם צריכת דלק קצת גבוהה ושוק נוראי שהופך אותה לעיסקה מצויינת.

אם סופר מיני באה בחשבון כדאי לשקול את היונדאי גטס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא יודע לגבי המגאן, בתקציב הזה חשוב המצב של הרכב הספציפי ואין עליונות לדגם מסוים על פני האחר

במקרה עלתה עוד מודעה שנראית נחמדה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?597902-%D7%A4%D7%99%D7%92%D7%95-206-2002-1-4-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98&p=5064377#post5064377

לכאורה מטופל כמו שצריך, לא היו תאונות, קילומטרז' סביר ביותר וטסט ארוך בדיוק בתקציב שלך

גם אליו אין לי שום קשר

תודה לכולם,

לגבי הפג'ו 206 והאופל שהצעת - יש למישהו מושג האם יש סיכוי להכניס מאחורה שלושה בוסטרים?..

פורסם

לשלושה בוסטרים צריך רכב משפחתי - מגאן, פוקוס , אופטרה , קסארה, אלנטרה.

במקומך הייתי מחפש יונדאי אלנטרה במצב שמור מודל 2005.

מגאן ידנית במצב טוב גם אפשרות. צרפתיות אוטומטיות בתקציב כזה הייתי מפחד בגלל החשש לתקלות גיר. אגב, גם 1500 שקלים להחלפת שסתום לחץ שמן זאת הוצאה לא קטנה יחסית למחיר הרכב. ויש סיכוי שהסיבה למכירה חוסר רצון לשפץ גיר אוטומטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לשלושה בוסטרים צריך רכב משפחתי - מגאן, פוקוס , אופטרה , קסארה, אלנטרה.

במקומך הייתי מחפש יונדאי אלנטרה במצב שמור מודל 2005.

מגאן ידנית במצב טוב גם אפשרות. צרפתיות אוטומטיות בתקציב כזה הייתי מפחד בגלל החשש לתקלות גיר. אגב, גם 1500 שקלים להחלפת שסתום לחץ שמן זאת הוצאה לא קטנה יחסית למחיר הרכב. ויש סיכוי שהסיבה למכירה חוסר רצון לשפץ גיר אוטומטי.

תודה רבה

פורסם

אני חוזר ומודה לכל משמיצי הגיר האוטומטי הצרפתי (AL4), הרנו מגאן והצרפתיות כולן יחד, בזכותכם אפשר לקנות מכונית כזו בגרושים.

הגיר, אם הוא תקין, אז הוא תקין וישאר כזה הרבה זמן - צריך רק שמוסך שמתמצא יבדוק אותו (יש תקלות שמופיעות אחרי שעתיים של נסיעה רגילה).

וגם, במקרה הגרוע, בגלל המחיר הנמוך של הרכב, לא נורא אם מחליפים או משפצים גיר.

מציע לך לשקול לקחת רנו מגאן דור ראשון, מ- 2003-4. הן נמכרות בפחות מ- 5,000 ש"ח, ושוות פי שלוש לפחות. חפש אחת שמורה מאוד, ותהנה מהרכב מפה ועד הודעה חדשה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
אני חוזר ומודה לכל משמיצי הגיר האוטומטי הצרפתי (AL4), הרנו מגאן והצרפתיות כולן יחד, בזכותכם אפשר לקנות מכונית כזו בגרושים.

הגיר, אם הוא תקין, אז הוא תקין וישאר כזה הרבה זמן - צריך רק שמוסך שמתמצא יבדוק אותו (יש תקלות שמופיעות אחרי שעתיים של נסיעה רגילה).

וגם, במקרה הגרוע, בגלל המחיר הנמוך של הרכב, לא נורא אם מחליפים או משפצים גיר.

מציע לך לשקול לקחת רנו מגאן דור ראשון, מ- 2003-4. הן נמכרות בפחות מ- 5,000 ש"ח, ושוות פי שלוש לפחות. חפש אחת שמורה מאוד, ותהנה מהרכב מפה ועד הודעה חדשה.

תודה, הולך לראות היום רנו מגאן 2002 ידנית, הבחור טוען כמובן שהרכב מטופל ושמור נסע מעט עם 150 אלף קילומטר וטסט לשנה.

יש אפשרות לדעת אם הקילומטרז' מפוברק? כי נראה לי די מעט לרכב בן 14 שנה..

פורסם
תודה, הולך לראות היום רנו מגאן 2002 ידנית, הבחור טוען כמובן שהרכב מטופל ושמור נסע מעט עם 150 אלף קילומטר וטסט לשנה.

יש אפשרות לדעת אם הקילומטרז' מפוברק? כי נראה לי די מעט לרכב בן 14 שנה..

הדרך לבדוק קילומטראז' - קבלות מהטיפולים בסדר כרונולוגי. בכל קבלה צריך להיות רשום תאריך הטיפול וקילומטראז'. כמובן, זאת גם הדרך לראות האם הרכב מטופל בזמן.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הדרישה לראות קבלות על כל טיפול או תיקון היא לגיטימית ונכונה אבל במציאות היא לא תמיד ריאלית.

לא כולם אנשים מסודרים ששומרים על הקבלות שלהם ועדיין מבצעים את הטיפולים שלהם בזמן ומתקנים מה שצריך.

אני לא חושב שאי קיום קבלות צריך להוות דיל ברייקר ברכישה של רכב.

יש לבדוק אותו מן הסתם ואם לא מוכח לקונה מתי ואם הרכב עבר טיפול או לא העניין יכול להיות מקוזז במחיר.

פורסם

אין קבלות = סיפורים בעל פה.

יכול להיות נכון, יכול להיות לא נכון.

אין קבלות זה אומר שלא ברור מתי החליפו רצועת טיימינג (לא זול במגאן ).

וחוץ מזה, השאלה היתה על אימות קילומטראז', לזה לא צריך את כל הקבלות, מספיק חלק. גם ברישיון רכב כבר כמה שנים אחרונות רושמים קילומטראז', אבל מי שלא שומר קבלות מהטיפולים כנראה לא שומר גם רשיונות הרכב משנים הקודמות.

אתה מכיר עוד דרך לאמת קילומטראז'?

פורסם

את הגטס והג'ימני קניתי ללא קבלות אבל בידיעה שהיו טיפולים מסודרים, אחרי הקניה(קניות?) עשיתי סיבוב למוסכי היבואן כדי לקבל פלט מסודר.

לא דיל ברייקר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אין קבלות = סיפורים בעל פה.

יכול להיות נכון, יכול להיות לא נכון.

אין קבלות זה אומר שלא ברור מתי החליפו רצועת טיימינג (לא זול במגאן ).

וחוץ מזה, השאלה היתה על אימות קילומטראז', לזה לא צריך את כל הקבלות, מספיק חלק. גם ברישיון רכב כבר כמה שנים אחרונות רושמים קילומטראז', אבל מי שלא שומר קבלות מהטיפולים כנראה לא שומר גם רשיונות הרכב משנים הקודמות.

אתה מכיר עוד דרך לאמת קילומטראז'?

סיפורים בעל פה = הורדת מחיר בהתאם בידיעה שלא נעשה טיימינג, טיפול וכו. עדיין לא סיבה לשלול במידה והמוכר מוכן ללכת לקראת זה

אם ברצונו לאמת ק"מ בעל מקצוע מוסמך יוכל לאתר סטיות ואי סבירות בין מצב בלאי הרכב לק"מ הנוכחי.

חוץ מזה יש לא מעט סימנים מחשידים שיכולים לעלות בבדיקה עצמית כגון : לוח מחוונים שרוט או שחוק, דוושות שחוקות ומצב ההגה.

פורסם

בשום מקום לא כתבתי "לשלול", רק עניתי על השאלות.

• תוכן חדש...