Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 8-10 אלף ש''ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל - מגאן ידנית זו מציאה.

כן צריך קבלות. בעניין הזה, אם אין, אני מתייחס לרכב כאילו צריך לעשות לו ה-כל. לא חשוב כמה משכנעים הסיפורים של המוכר.

אז בוא נגיד שאם הרכב מקורי (צבע, ריפודים, לוח שעונים...) והכל שלם ויפה, מושב הנהג ללא קרעים כל שהם וכן הלאה (אתה מוזמן להתייעץ, גם טלפונית, מעל יד הרכב), לא לשלול את הרכב אבל לתמחר בהתאם.

מגאן אוטומטית שמורה תהיה קנייה מצויינת גם, בתנאי שיש היסטוריה מלאה. הגיר שלה, הידוע לשמצה, הוא גיר מאוד מתוחכם שתורם משמעותית לחיסכון בדלק ובבלאי של הבלמים.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסיפורים של המוכר לא צריכים לשכנע, אפשר לגשת למוסך מורשה יבואן ולקבל פלט מלא של כל טיפול שנעשה ברכב. (בהנחה וטיפל במורשה כל התקופה, מן הסתם)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
קודם כל - מגאן ידנית זו מציאה.

כן צריך קבלות. בעניין הזה, אם אין, אני מתייחס לרכב כאילו צריך לעשות לו ה-כל. לא חשוב כמה משכנעים הסיפורים של המוכר.

אז בוא נגיד שאם הרכב מקורי (צבע, ריפודים, לוח שעונים...) והכל שלם ויפה, מושב הנהג ללא קרעים כל שהם וכן הלאה (אתה מוזמן להתייעץ, גם טלפונית, מעל יד הרכב), לא לשלול את הרכב אבל לתמחר בהתאם.

מגאן אוטומטית שמורה תהיה קנייה מצויינת גם, בתנאי שיש היסטוריה מלאה. הגיר שלה, הידוע לשמצה, הוא גיר מאוד מתוחכם שתורם משמעותית לחיסכון בדלק ובבלאי של הבלמים.

דב השקפת העולם שלך (בטוחה ככל שתהיה) גורמת לך לפספס הרבה רכבים לך וללקוחותיך.

יש לא מעט רכבים טובים אי שם אצל אנשים שלא חיים את עולם הרכב ולא יודעים מהם הדרישות שלנו כקונים.

יש לא מעט דרכים לבדוק רכב מבלי ללמוד על מילתו של המוכר ואי קיום קבלות לא צריך לעורר חשד כלשהו.

בין אם מילתו של המוכר אמינה או לא הבדיקות הנדרשות הם בגדר חובה ללא שום קשר להצהרתו.

קשה לי גם להבין את ההידבקות והעיקשות בלהמליץ רק על רנו מגאן מצידך (ואני לא טוען שזה לא רכב טוב) כאשר ישנם עוד לא מעט רכבים טובים מחברות אחרות. הייתי מצפה ממי שאני עובד מולו לרכישת רכב לגלות גמישות בכל מה שקשור להמלצות ולקנייה.

פורסם

אני לא יודע מה כל כך מטריד אותך - עוד לא קרה שלקוח שלי לא הגיע לרכב טוב (רנו או לא רנו).

לא ברור לי מה כל כך מפריע לך בגישה שלי, שעובדת היטב (הזמנתי את מי שרוצה לנסות אותי, זה לא עולה כסף...).

מבחינתי, כשיש ספק - אין ספק. עוברים לרכב הבא. ויש מספיק כאלה בכל זמן נתון. אז מה הבעיה?

ואילו מכוניות מקבילות לדעתך למגאן, כשמשקללים את כל הגורמים?

דב השקפת העולם שלך (בטוחה ככל שתהיה) גורמת לך לפספס הרבה רכבים לך וללקוחותיך.

יש לא מעט רכבים טובים אי שם אצל אנשים שלא חיים את עולם הרכב ולא יודעים מהם הדרישות שלנו כקונים.

יש לא מעט דרכים לבדוק רכב מבלי ללמוד על מילתו של המוכר ואי קיום קבלות לא צריך לעורר חשד כלשהו.

בין אם מילתו של המוכר אמינה או לא הבדיקות הנדרשות הם בגדר חובה ללא שום קשר להצהרתו.

קשה לי גם להבין את ההידבקות והעיקשות בלהמליץ רק על רנו מגאן מצידך (ואני לא טוען שזה לא רכב טוב) כאשר ישנם עוד לא מעט רכבים טובים מחברות אחרות. הייתי מצפה ממי שאני עובד מולו לרכישת רכב לגלות גמישות בכל מה שקשור להמלצות ולקנייה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

חס וחלילה - שום דבר לא מטריד אותי או מפריע לי ולעולם לא הטלתי דופי בשירותיך , נהפוכו, אני דווקא חושב שזה ברכה.

גם אין לי בעיה ולו אחת קטנה עם הגישה שלך, אי הסכמה על עניין הקבלות לא צריכה להצביע על בעיה בגישה הכללית.

אני עדיין לא מסכים עם לחתוך את הרכב כשיש ספק, כי ספק אפשר לבדוק ואם בודקים כמו שצריך לפעמים מרוויחים.

ולשאלתך: פוקוס, גטס (ברמות כימור מסויימות) 206/307 פונטו וגם מגאן... ויש עוד אבל לא רק...

פורסם

דהייטסו שרייד תהיה בחירה טובה ואמינה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

תסתכל ברכבים למכירה בפורום,מדפדוף קצר מצאתי לך את האופציות הבאות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?598524-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%95-2002-%D7%99%D7%93-2-110-000-%D7%A7-quot-%D7%9E-%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9D&p=5070666#post5070666

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?590146-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-307-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-03

נ.ב-אין לי שום קשר לבעלי הרכבים...

תדפדף שם עוד

זיו.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

לגבי הרכב השני ה307.

ידית איתות חדשה תעלה כ-1500ש"ח אז יש לקחת את זה בחשבון בקנייה.

ומדובר על מנוע 1600, למרות שזו הגירסה הטסנדרטית היא הפחות מומלצת לרכב הזה בגלל משקלו של הרכב. הרכב מרגיש פשוט כבד ועצלן לעומת גירסת ה-2.0 ליטר

פורסם
ישנו חבר פורום לשעבר שמוכר מגאן דור ראשון מטופלת באיזור ה4500 עקב קבלת ליסינג, אם תרצה נקשר ביניכם.

בשמחה.

יש לך קצת יותר פרטים כלליים כמו מאיזה איזור הוא בארץ, כמה ק"מ, איזה יד, ידני/אוטומט?

בדיוק חזרתי מביקור על מגאן ידנית שראיתי ביד 2. שנת 2002 יד 2 150 אלף קילומטר, נראית טוב. נהגתי עליה ומרגישה טוב, למרות שאני בטוח שיש תקלות שהייתי מרגיש/שומע רק לאחר נהיגה ממושכת.

זה נראה טוב וכמובן שלא אסגור כלום לפני בדיקה, אבל בכל מקרה אשמח לשמוע על מגאן מחבר פורום מומלץ.

תודה!

פורסם
תסתכל ברכבים למכירה בפורום,מדפדוף קצר מצאתי לך את האופציות הבאות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?598524-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%95-2002-%D7%99%D7%93-2-110-000-%D7%A7-quot-%D7%9E-%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9D&p=5070666#post5070666

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?590146-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-307-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-03

נ.ב-אין לי שום קשר לבעלי הרכבים...

תדפדף שם עוד

זיו.

תודה זיו, באמת כשדפדפתי בפורום המכירה הסתכלתי על שני הרכבים שציינת יחד עם הפיג'ו שרועי פרסם, אבל המונדאו מחוץ לתקציב שלי והחלטתי שאני משתדל לעמוד בו כי אין לזה סוף לדחיקה של התקציב בעוד כמה אלפים.

ולגבי הפיג'ו אם כמו שרועי ציין החלפת ידית איתות תעלה 1,500 ש"ח אזי גם ברכב הזה חרגתי מהתקציב.

שוב תודה!

• תוכן חדש...