Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, עכשיו דיברתי עם משהו מהמכירות והבנתי שיצחק לוי המחירונים שם מסובכים לאוטו הזה אז באתי לשאול אתכם. סיאט איביזה כמו הפרטים לנעלה בדיוק עולה לפני שקלול לגמרי 72,550 אוקיי? עכשיו עם שקלול של יד, קילומטר והכל זה משתנה. עכשיו השאלה העיקרית. האם אחרי שבחרתי את הדגם הזה כמו שרשמתי למעלה ביצחק לוי אני צריך להוסיף ולעשות V בתוספת גג פנורמאמי/נפתח? כי אם כן זה מעלה ב-3 אלף אבל שמעתי משהו מהמכירות אמר לי שהאוטו הזה זה בילד אין ברכב וכבר אחרי שבחרת את הדגם הזה ביצחק לוי אז זה משקלל אותו עם הגג פנוראמי. ידוע לכם משהו על זה? אני חייב הסבר! ככה חיפשתי בדיוק לפי הדגם הזה ידני והכל הדגם הזה המחיר ככה 72,550 בגלל שה דגם שיש בו רשום כבר ידני לכן המחיר ככה... אז לפי הסוג הזה ביצחק לוי ירד כבר כסף על ידני אז בטוח שהוא שקלל את הגג הנפתח ואין צורך לסמן V, אני צודק? תודה רבה על התשובה.imagepng

image.jpg

פורסם

רכב שכבר מגיע עם גג פנורמי אין צורך לסמן שוב.

הסימון הוא בעבור רכבים שהוסיפו להם לאחר הייצור.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

• תוכן חדש...