Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שווי יונדאי I30CW 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חושב על למכור את היונדאי I30CW 2011 שברשותי ולהתקדם לרכב משנתון חדש יותר

הרכב שלי מליסינג עם אישור של אלדן לנהג יחיד.

ההפרש בין מחירון לוי יצחק ליד 2 עומד על כ 2K לאחר כל השיקלולים 51-49

הרכב שמור ומתוחזק בקביעות וכל מה שצריך להיות מוחלף מוחלף בזמן ( היתרונות של חבר טוב בעל מוסך :lol: )

אני יודע שמצב שוק היד שניה קשה ולאור זאת מה לדעתכם המחיר הריאלי של הרכב ?

רכבים נוכחיים :Geely 350 Pro   , Tesla Model 3 SR

רכבי עבר:Alfa romeo Guilia 1.3 TI 1970,Lancia Beta 1.6 1982

Lancia Beta coupe 2.0 1984,Lancia Thema Turbo 2.0 16v 1994

Citroen Xsara picaso 2.0 2009,Fiat Punto 1.4 auto 2009

פורסם

1. זה אצלך יד שניה אחרי יד ראשונה ליסינג?

2. קילומטראז?

3.תאריך עליה לכביש/טסט?

לסדר גודל מהיר, עם 100000 קמ יד שניה מליסינג בסביבות 40k.

תשובות ימקדו יותר את התשובה

פורסם

1.כן

2. 105k

3.ינואר

צמיגי גודייר חדשים אם זה משנה במשהו.

פורסם

היי,

אני חיפשתי רכב דומה (i30 הרגיל) והמחירונים שלהם דומים לפי מה שאני רואה.

אניי הייתי קונה גם באזור ה44 אלף אם אין תאונות בכלל, הרכב נראה טוב חיצונית ופנימית ויש לך היסטורית טיפוליים (ולא רק הודעה מכך שחבר שלך טיפל לך).

במקומך הייתי מפרסם מעט מתחת למחירון או באזור של המחירים של הרכבים הדומים בלוחות, וסוגר לפי שיגמר החודש ותחווה עוד ירידת ערך.

אם המחיר שמציעים לך נראה לך נמוך אל תשלול ישר, תבקש לחשוב על זה ובמהלך השבוע, שבוע וחצי תראה מה הכי משתלם לך.

תזכור שהמשא ומתן לרכב נעשה אחרי הבדיקה. כל מחיר שתדברו עליו לפני יהיה רק נק' ההתחלה עד לאחר הבדיקה.

פורסם

קודם כל זה שחבר מטפל לא אומר שלא משלם ואין רישום.אני פשוט משלם מחירים יותר זולים,זה הכל.

לגבי המכירה- פירסמתי מודעה ביד 2 במשך שבועיים שלושה ,עם תמונות עם פרטים, פירסמתי מחיר בין יד2 ללוי יצחק- מה אני אגיד לך - דממת אלחוט.

המצב עד כדי כך בקקט?

לפני הרכב הזה כל רכב שפירסמתי הראשון שהתקשר קנה,ואלו לא היו מאזדה 3 או טויוטה קורולה אלא רכסים יחסית לא סחירים ( פונטו גרנדה וקסארה פיקאסו,גם אופנועים ) ותמיד נמכרו בהנחה לא גדולה מהמחירון ( 5-10 %).

אזמה השתנה?

חברות הליסינג פשוט גמרו את השוק הזה!!!!

מה גם שאתה בא לקנות רכב אצלם אזפתאום לוי יצחק מבחינתם זה המלצה!!!!

פורסם

תלוי במצב הרכב והנתונים, אני ליוויתי לקוח ברכישת CW יד ראשונה 2011 פרטית מהשנתון הזה, רכב במצב מדהים, ק''מ נמוך, המחיר היה קרוב למחירון הלא משוקלל ( מלמטה), אם הוא היה מתאפק הוא היה מוכר במחירון המשוקלל וצפונה, אנחנו חטפנו ממנו את הרכב לאחר חצי יום בלוח.

יש המון גורמים למכירה, מצב השוק, מצב הרכב, מלל המודעה והתמונות ועוד.

המון בהצלחה.

פורסם

לא צריך הרבה שיחות, לי הספיקה בדיוק שיחה אחת כדי למכור את הרכב.

הרבה אנשים מחפשים רכב עם 100 אלף קילומטר ומטה, וזה גם משפיע.

תזכור שאת הרכב שלך קנית כנראה גם במחיר נמוך והקונה הפוטנציאלי ירצה גם לקבל הנחה דומה.

אין סיבה להתעקש על מחיר, יש הרבה רכבים כמו שלך וכל חודש עולה לך קרוב ל1000 שקל - ירידת ערך + ביטוחים אז תחשוב האם זה כדאי לך.

אם אתה קונה רכב אחר אתה יכול לנסות לעשות טרייד אין, אבל סביר להניח שזה רק יחסוך לך את הכאב ראש, אך לא תקבל מחיר טוב יותר.

שיהיה בהצלחה!

פורסם

איפה האנשים האלה שמחפשים רכבים מתחת ל100 אלף ומטה ? יש לנו במשפחה רכב דומה שנת 2010 עם ק"מ מצחיק של פחות מ60K. ברגע שאתה מפרסם אותו בלוח כל השיחות שאתה מקבל זה אנשים שעושים השוואות לרכבי ליסנג (הררכב בבעלות פרטית יד 00) עם כפול ק"מ ומחיר של יונדאי I10 בת 4 שנים.

לצערי ואיך שאני מכיר תשוק במיוחד בישראל, מעטים אלו שיחפשו את המציאות ושימצאו באמת יהיו מוכנים לשלם מחיר הוגן.

בכל מקרה בהצלחה, אנחנו כבר הגענו למסקנה שעדיף כבר להישאר עם הרכב שכן הוא משרת אותנו נאמנה ובמקרה הכי גרוע למכור אותו בפחות (או טרייד אין) מהמחירון יהיה אפשר גם בעוד 1-2-3 שנים.

פורסם

שלום לכולם,

לא יודע אם זה נהוג ומקובל פה אבל זה בדיוק סוג הרכב שאני מחפש (ילדה בת 3 ועוד אחד בדרך בטח מסביר את העניין).

היום חזרתי מאוכזב מביצוע בדיקה לפני קנייה במכוון.

אשמח לשמוע מה המחיר שבו החלטת למכור את הרכב על מנת לחשוב על לקנות אותו ממך.

תודה רבה ומתנצל שנכנסתי באמצע.

פורסם

אני חיפשתי וקניתי רכב כזה לפני חודש. עשיתי סקר ממש מעמיק. רכב יוצא ליסינג או השכרה בקילומטראז כזה, מתחילת 2012 יהיה באיזור 46-48 (לאחר מיקוח) ומתחילת 2011 באיזור 41-45. נקי מתאונות שלדה, ובדרך כלל לאחר השבחה. כמו כן במסגרת המחיר הזה מרוב החברות הגדולות אתה מקבל אחריות מסוימת (אנחנו למשך קיבלנו אחריות כוללת לשנה וחצי מאויס במקומות אחרים הציעו על מנוע וגיר ), גלגלים ומצבר חדש, נקיון+פוליש יסודי.

אז למה שמישהו יפנה אליך, שגם האוטו שלך היה בליסינג (ועבר יד נוספת מאז )ובלי כל התוספות הנ"ל, וישלם לפחות 5 אלף יותר?

אני באופן אישי הייתי מתעסקת עם פרטי יוצא ליסינג רק אם זה היה חיסכון של כמה אלפי שקלים. מה שמחזיר אותי ל40 מחיר ריאלי...

פורסם
אני חיפשתי וקניתי רכב כזה לפני חודש. עשיתי סקר ממש מעמיק. רכב יוצא ליסינג או השכרה בקילומטראז כזה, מתחילת 2012 יהיה באיזור 46-48 (לאחר מיקוח) ומתחילת 2011 באיזור 41-45. נקי מתאונות שלדה, ובדרך כלל לאחר השבחה. כמו כן במסגרת המחיר הזה מרוב החברות הגדולות אתה מקבל אחריות מסוימת (אנחנו למשך קיבלנו אחריות כוללת לשנה וחצי מאויס במקומות אחרים הציעו על מנוע וגיר ), גלגלים ומצבר חדש, נקיון+פוליש יסודי.

אז למה שמישהו יפנה אליך, שגם האוטו שלך היה בליסינג (ועבר יד נוספת מאז )ובלי כל התוספות הנ"ל, וישלם לפחות 5 אלף יותר?

אני באופן אישי הייתי מתעסקת עם פרטי יוצא ליסינג רק אם זה היה חיסכון של כמה אלפי שקלים. מה שמחזיר אותי ל40 מחיר ריאלי...

אני אגיד לך למה .

בחברת הליסינג עבר על הרכב שלי 40k קשים סביר להניח שמי שנסע עליו לא ריחם עליו.

אצלי הרכב עבר עוד 65k כשלי איכפת מהרכב ומטפל ושומר עליו וכל דבר תוקן בזמן.

ויודע בידיוק מה ואיל הוא מטופל.

גם כשאני קניתי עבר פוליש ווקס וישור קו.

הצמיגים שחברות הליסינג שמים זה זבל סיני.

החליפו לי ל 4 צמיגים סינים שאחרי שאחרי פחות משנה יצאו מאיזון ולא משנה מה עשיתי הרכב רעד .

רק שהוחלפו הצמיגים לצמיגים בעלי שם הרכב נסע חלק כמו חמאה.

רכב שעבר בחברת ליסינג 100k סביר להניח שהיו קשים.

שכל אחד יעשה את השיקול שלו.

מקסימום אסע איתו עד שיגמר - כי חוץ מזה הרכב מפגין אמינות מוחלטת.

• תוכן חדש...