Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארק 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רשמתי לך,יש נורית שתדלק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תעזוב את המחירים ביד 2. יש מחירים שונים למי שבא עם מזומן. זה לא קשור אפילו לנתונים של הרכב, זה קשור לעובדה שהמחירון הוא פיקציה מפוברקת עבור חברות הליסינג.

הספארק שאתה מתעניין בה נמכרת לחברות ליסינג בהנחה של 30% ממחיר המחירון הרשמי - לכן אין להן שום בעיה למכור לך אחת בת 3 עם 70-80 אלף ק"מ, בהנחה של 27% ממחיר המחירון. כשזה המצב, וסביר להניח שיש ספארק 2013 במחיר של 30K, אני ממש לא רואה ספארק מבוגרת בשנה מקבלת 8K אקסטרא.

בכל מקרה, ספציפית ברכב שלך הם לא מעוניינים כלל, אז הם אומרים לך משהו פשוט - אם לא תתמקח איתנו ולמעשה תתן את הרכב בחינם, אנחנו נסכים להתעסק איתו. את הרכב שלך הם מעבירים לסוחר נחות ב-2000 ש"ח והוא כבר יתעסק איתו תמורת רווח של 1500-2000 ש"ח. שרשרת המזון. השאלה שנשאלת היא האם שווה לך לתת רכב בחינם. הצעתי לך כבר 500 ש"ח תמורתו, שזה 500 ש"ח יותר ממה שאתה מקבל. אני מוכן לרכוש את הרכב מחר בבוקר...

פורסם

לא על הפנים, פשוט לא טובה.

תכיר במציאות הזאת-כשאתה הולך לטרייד אתה מרוויח נוחות אבל משלם על זה.

זה לא משנה אם המחיר מהתחלה גבוה יותר, או אם מעלים לך את המחיר מלאכותית בשביל להביא הנחת טרייד, או שאם מביאים לך 2000 שקל הנחה + 3 זברות.

אם תמכור לבד, ותקנה לבד, תמיד זה יצא לך משתלם יותר כלכלית

פורסם

השאלהצאם תצליח למכור ביותר מ4 אלף,כי אם הגיר יתקלקל תפסיד.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיאט שלי...זה גיר טיפטרוניק ובעייתי,גיר לפי מה שהבנתי מהבדיקה במוסך מורשה של פיאט הלך,אבל גם אמרו לי שאני צריך להחליף את השמן גיר כי כולו שרוף,החלפתי אותו והרכב נסע כבר 5 אלף קילומטר בלי בעיות,אבל אני לא יודע כמה יחזיק...לגבי העסקה..רציתי ללכת לחברה כמו אוויס רק כדי לדחוף להם את הרכב.

הספארק שנה 2012 יד 1 פרטית עם 34 אלף קילומטראז ואחריות יבואן מורשה של שברולט לשנה,לא שווה מחירון 38 אלף?

פורסם

הייתי בודק גם מה יש ב umi ואז מחליט.

פורסם

ליבואן שברולט גם יש ספארקים.

פורסם

זה ה"ניסיון" שהיה לי עם ספארק 1200 חדשה מהניילונים:

מנוע מגמגם, נכבה, נוריות מנוע דלוקות, ועוד דברים משמחים.

במוסך הייתי המון פעמים, ולא "ראו" כל בעיה. גם במוסך המרכזי בראשון.

הרכב נמכר בהפסד כסף. עם כ-5000 ק"ם בלבד. לאחר שכבר השלמתי עם זה שזה סתם חתיכת פח, גם ציפיתי לפחות שיהיה חסכוני בדלק, אך זה לא קרה.

לי לא היה "מזל" עם האוטו. גם לא ידעתי שגם עם רכב חדש צריך מזל.

מילא, משומש, עם מכה פה, מכה שם, או בעיות מינוריות או גם אחרות, זה יכול להתקבל. אבל חדש? לא ציפיתי. אבל לומדים. כי אף פעם לא מאוחר,[ללמוד].

במקרה הזה קיבלתי שיעור כואב.

פותח שרשור: מעוניין להיות "שפן ניסיונות"? בעצם, אולי לך יהיה מזל, כי זה לא קרה להרבה אנשים שקנו את הרכב הזה.

פורסם
בקיצור עשיתי עסקה על הפנים ? לבטל אותה ?

זאת לא עסקה "על הפנים". זאת עסקת טרייד אין. אתה חושב שאתה "דוחף" להם רכב, בתכל'ס הם דוחפים לך את האלמנט ולוקחים ממך במתנה את הרכב. אפילו תמכור לפירוק ב-1000 שקל תרוויח יותר.

מפתח תמורת מפתח - אתה נותן רכב בחינם, ומקבל רכב אחר תמורת מחירו האמיתי. אם זה שווה לך את העובדה שלא תראה את הקונה שלך ולא תצטרך להתעסק עם שיחות טלפון - אז העסקה טובה. בכ"ז חסכו לך זמן ועצבים.

פורסם

אגב - לפני שנה וחצי הייתה לי פיאט פנדה ורציתי לעשות עסקת טרייד אין על לנצ'יה אפסילון.

רצו לתת לי על הפנדה 23 אלף ש"ח (המחירון היה סביבות 33K) ולמכור לי את האפסילון ב-46K.

לא הייתה לי שום כוונה למכור רכב ב-10K מתחת למחירון, אז פשוט שמתי את הרכב למכירה במחיר הנמוך ביותר בלוח - 29K - והגיעו ים טלפונים (אחרי הרבה זמן שפירסמתי ב-33K ולא קיבלתי אף טלפון). אז בסה"כ מחיר טוב עשה את העבודה, ולי נשארו 6 אלף ש"ח נוספים בכיס.

בסוף, קניתי לנצ'יה אפסילון ב-48K, אבל לא את ההיא מליסינג, אלא אחת פרטית, מאובזרת עד השמיים, עם 25 אלף ק"מ פחות - זה אומר שבזכות הויתור על הנוחות של עסקת הטרייד אין - הצלחתי להגיע למצב שבמקום להוסיף 23K ולקבל רכב ליסינג בלי אבזור כמעט, הוספתי 19K וקיבלתי רכב פרטי ומאובזר עד השמיים. גם חסכתי 4000 ש"ח וגם אני נוסע ברכב מוצלח משמעותית.

תאמין לי, ההתעסקות עם המכירה הייתה שווה לי את זה.

פורסם

העניין שאצלו הרכב נשמע במצב לא מזהיר בלשון המעטה.

פורסם

לפותח השרשור, לגבי אמינות כבר עניתי לך -אצלי הוא מאוד אמין.

טיפולים אני עושה אצל כנופיית הטיפולים (תחפש פה באתר), מאוד מומלצים, מאוד מקצועיים. עשיתי טיפול 30K גדול

לפני חודשיים, קניתי חלפים מקוריים בלבד, עלה 500 ש"ח והטיפול כאמור בחינם. בזמנו בדקתי גם את האפשרות

לטפל במוסכי UMI, יש להם אתר והעלות הממוצעת הייתה בין 1100 ש"ח ל-1200 ש"ח, סתם יקר בעיניי. אני מניח שבמוסך

מומחה אך לא מורשה יבואן המחיר יהיה זול בהרבה. עלות החלפים אינה יקרה.

לגבי מה שכתב יוסי אביאל, שנכווה עם ספארק חדשה מהיבואן, אני מכיר סיפורים כאלו על כמעט כל רכב שתבחר, כולל רכבי יוקרה. יש לי מכר רחוק שקנה אאודי A4 חדשה, יצא איתה מהסוכנות ואחרי 300 מטר הלך לו הגיר. לפעמים זה עניין של מזל.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

• תוכן חדש...