Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארק 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים.

הלכתי היום לAVIS וקיבלתי הצעה על שברולט ספארק 2012 יד 1 פרטית 1250 נפח ידנית עם 35 אלף קילומטרא'ז בלבד! שלך 38 אלף ואני מביא להם את הפונטו שלי שלא במצב משהו בכלל וכל העסקה זה 34 אלף,עם הצעת מימון שאני משלם ריבית של 3 אלף.

עזבו את המימון שנייה,לגבי המחיר של השברולט ספארק המחירון שלה הוא 38 אלף והם לא רצו לרדת שקל אחד בגלל הנתונים שלה,הראו לי את הבדיקה שהם עשו והיא בהחלט נקייה..אני מקבל אותה עוד חודש ואז אקח אותה לבדיקה איפה שאני רוצה והם מתחייבים לתקן לי את כל הליקויים שיראו בבדיקה.

בנוסף לזה אני מקבל סוג כזה של אחריות יצרן מAVIS לשנה,מלבד גיר מנוע ושלדה על עוד דברים שיתוקנו במידת הצורך במוסך יבואן של שברולט בעלות של 490 השתפפות עצמאית.

מבחינת הקנייה,קנייה שווה?

מבחינת האוטו?איך השברולט עם כל הסטיגמות שלה? אמינה? רכב חסכוני? זול לתחזוקה?

אשמח לתשובות ,תודה חברים!

עריכה אחרונה על ידי david44700
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כול תבדוק כמה עולים רכבים כאלה עם נתונים דומים ביד 2.

איזה שנה הפונטו שלך?

במידה ויתגלו תאונות אחרי שתיקח את הרכב לבדיקה שלך,הם יקחו אותו? אם לא קודם כול תיקח לבדיקה ואז תיקנה,שלא יקרה מצב שאתה צריך לרדוך אחרים על מנת שיתקנו את הליקויים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

המחיר הריאלי של השברולט הזאת הוא 34 אלף ואפילו פחות. זה רכב עם שוק די גרוע בהשוואה לרכבי מיני אחרים, ולא פלא כי הצריכת דלק שלו די גרועה, וכך גם טוענים על האמינות.

בקיצור אתה מוסר להם את הרכב שלך בחינם, ביענו "טרייד".

תמכור את הפונטו שלך עצמאית ב-3-4 אלף, ותקנה רכב יותר נורמלי. יש את רנו קליאו דור 3 שנתונים 11-12 בסביבות התקציב שלך. רכב הרבה הרבה יותר טוב מהספארק בכול צורה.

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
פורסם

הפונטו אני לא אמכוק אותו ביותר מ3 אולי...ולגבי הרנו גם להם יש שוק גרוע מאוד,לא יותר טוב מהספארק בכלל בגל קנה מידה.

עוד דעות?

פורסם

דווקא לפי מה שאני זוכר מהפורום הצריכה שלו לא כזאת נוראית,לא החיסכונית בין המיני אבל לא גרועה,מצד שני היא החזקה ביותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב עלוב של מדינות עולם שלישי, נוסע זוועה, אולי אפילו רכב הכי גרוע שנסעתי בו בחיים שלי והמחיר שלו - כמו מחיר של רכב נורמלי.

שווה כבר להוסיף עוד כמה אלפים(או לרדת שנה) ולקנות רכב סופר מיני, לפחות ירגיש בנסיעה כמו ברכב אמיתי.

פורסם

ניראה לי לא נסעת על רכבי מיני אחרים.

כי הספארק לא גרועה מהם,בוודאי לא בצורה שאתה מתאר.

פורסם

נהגתי גם על I10, שהיא טיפה יותר טובה אבל יש לה את אותם בעיות והם:

הרוח מעיפה את הרכב, הרכב לא זז, הרכב גבוה וצר ישבה כמו כמו קופסת סרדינים, אף אחד לא סופר אותך בכביש.

מהירות מקסימלית שלו היא 90 ק"מ, מעבר לזה - סכנת נפשות.

לכן הרכב הזה משווק כ"רכב עיר" וזה מה שהוא, רכב לנסיעות קצרות בתוך ת"א שלא חבל לדחוס אותו בתוך חניה צפופה, בעיקר מתאים למי שלא אכפת לו על מה הוא נוסע העיקר להגיע לנקודה א לנקודה ב.

פורסם

לא מסכים איתך בשום דבר.

וליש יש ניסיון גדול בקטגוריה הזאת,כאשר בעצמי החזקתי פנדה במשך 3 שנים.

אבל כול אחד והתחושות שלו.

מנוע חלש ומרחב קטן זה חלק מרכב מיני,אבל רוח שמעיפה זה מוגזם,הרכבים הללו רגישים יותר אבל לא זכור לי שאיבדתי שליטה פעם.

וממש אין בעיה לנסוע מעל 90,בשיוט לא הייתי יורד מ120.

פורסם

מחזק את דבריו של יוליאן. כבעלים של ספארק מזה כשנה, אני יכול לומר שהרכב עושה 1:15 עם מזגן, 1:16 בלי מזגן

וזה בנסיעה לא הכי רגועה. לגבי אמינות שלי לא עשה שום בעיות מיוחדות בשנה שיש לי אותו, ולא לבעלת הרכב לפני

שהחזיקה אותו כמעט 4 שנים, למעט טיפולים שוטפים. בכלל אני חושד שאם אתה מטפל ברכב בזמן, עם חלפים ושמנים

איכותיים שמתאימים לו, כל רכב לא יעשה בעיה מיוחדת. הכל עניין של תחזוקה נאותה.

אני מאוד מרוצה מהרכב, נוסע איתו גם 120 ואפילו 140 קמ"ש אם צריך, לא עף ברוח ולא שום גוזמה כזו או אחרת.

פשוט, יש אנשים שכנראה לא מתאים להם רכב מיני, הם צריכים לסוע בטנק מרכבה סימן 4 - הכי בטוח שיש.

דווקא זה שהרכב גבוה זה יתרון בעיני - אני אוהב את זה והקלות למצוא חנייה אפילו בת"א זה בכלל פלוס אחד גדול.

לגבי שמירת ערך, דווקא בגלל שאתה קונה אותו יד 2 בן 4 שנים, ואם אתה מתכנן להחזיקו למספר שנים, אין לך בכלל

מה לחשוש מירידת ערך. את רוב ירידת הערך הרכב עשה, וגם אם ירד בעוד 4 שנים בחצי לך זה לא משנה.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם
מחזק את דבריו של יוליאן. כבעלים של ספארק מזה כשנה, אני יכול לומר שהרכב עושה 1:15 עם מזגן, 1:16 בלי מזגן

וזה בנסיעה לא הכי רגועה. לגבי אמינות שלי לא עשה שום בעיות מיוחדות בשנה שיש לי אותו, ולא לבעלת הרכב לפני

שהחזיקה אותו כמעט 4 שנים, למעט טיפולים שוטפים. בכלל אני חושד שאם אתה מטפל ברכב בזמן, עם חלפים ושמנים

איכותיים שמתאימים לו, כל רכב לא יעשה בעיה מיוחדת. הכל עניין של תחזוקה נאותה.

אני מאוד מרוצה מהרכב, נוסע איתו גם 120 ואפילו 140 קמ"ש אם צריך, לא עף ברוח ולא שום גוזמה כזו או אחרת.

פשוט, יש אנשים שכנראה לא מתאים להם רכב מיני, הם צריכים לסוע בטנק מרכבה סימן 4 - הכי בטוח שיש.

דווקא זה שהרכב גבוה זה יתרון בעיני - אני אוהב את זה והקלות למצוא חנייה אפילו בת"א זה בכלל פלוס אחד גדול.

לגבי שמירת ערך, דווקא בגלל שאתה קונה אותו יד 2 בן 4 שנים, ואם אתה מתכנן להחזיקו למספר שנים, אין לך בכלל

מה לחשוש מירידת ערך. את רוב ירידת הערך הרכב עשה, וגם אם ירד בעוד 4 שנים בחצי לך זה לא משנה.

סוף סוף משהו מדבר לעניין,אני מחפש אמינות וחלקים זולים וטיפולים? מה עם הדברים האלו?? מבחינת נסיעות אני רגיל לנסוע על רכבים קטנים...עוד משהו,רשמו הרבה שאין מד חום זה נכון?? איך אני אדע עם הרכב מתחמם?

פורסם

יש נורית שתדלק.

פורסם

בוא נתחיל מזה שאין היום רכב, ולו המושלם ביותר, שנמכר במחיר מחירון (וכן, עכשיו יקפוץ החוכמולוג שיספר שמכר ב-6000 מעל המחירון תוך שעתיים).

המינימום של המינימום זה להוריד 10% על רכב פרטי במצב מושלם, וגם זה רק אם מדובר בדגם המאובזר ביותר, נראה לי שקוראים לו LTZ. אם זה הדגם שיש בליסינגים, אז כל הורדה שהיא לא 20% היא שחיטה שלך.

עכשיו, במקרה הזה, נגיד ומדובר ברכב עם הגימור הגבוה - הוא שווה בערך 34K וזה המחיר שבו ימכרו לך אותו. למעשה, אתה מוסר את הרכב בחינם, בעסקת מפתח תמורת מפתח. אז אם כבר, אז תן לי אותו :) אני אתן לך 500 ש"ח כאן ועכשיו, לא תצטרך להתעסק עם המכירה. אני בא ולוקח.

בכל מקרה, המצב האופטימלי עבורך הוא לשים את הרכב ביד2, במחיר הנמוך ביותר שיש עבור השנתון הזה - הטלפונים יגיעו מאוד מהר. תמכור לראשון שמגיע, תקבל 3-4-5 אלף ש"ח, זה גם משהו. תבוא עם מזומן לעסקה - תקבל את השברולט ב-34K וכך למעשה תצטרך להוסיף 30K מזומן, ולא 34K כמו עכשיו...נשמע לי כמו עסקה טובה יותר.

פורסם
בוא נתחיל מזה שאין היום רכב, ולו המושלם ביותר, שנמכר במחיר מחירון (וכן, עכשיו יקפוץ החוכמולוג שיספר שמכר ב-6000 מעל המחירון תוך שעתיים).

המינימום של המינימום זה להוריד 10% על רכב פרטי במצב מושלם, וגם זה רק אם מדובר בדגם המאובזר ביותר, נראה לי שקוראים לו LTZ. אם זה הדגם שיש בליסינגים, אז כל הורדה שהיא לא 20% היא שחיטה שלך.

עכשיו, במקרה הזה, נגיד ומדובר ברכב עם הגימור הגבוה - הוא שווה בערך 34K וזה המחיר שבו ימכרו לך אותו. למעשה, אתה מוסר את הרכב בחינם, בעסקת מפתח תמורת מפתח. אז אם כבר, אז תן לי אותו :) אני אתן לך 500 ש"ח כאן ועכשיו, לא תצטרך להתעסק עם המכירה. אני בא ולוקח.

בכל מקרה, המצב האופטימלי עבורך הוא לשים את הרכב ביד2, במחיר הנמוך ביותר שיש עבור השנתון הזה - הטלפונים יגיעו מאוד מהר. תמכור לראשון שמגיע, תקבל 3-4-5 אלף ש"ח, זה גם משהו. תבוא עם מזומן לעסקה - תקבל את השברולט ב-34K וכך למעשה תצטרך להוסיף 30K מזומן, ולא 34K כמו עכשיו...נשמע לי כמו עסקה טובה יותר.

הספאק עולה 38 וחצי במחירון של לוי יצחק,על רכב שנת 2012 שעשה רק 34 אלף קילומטר יד 1 פרטית ואני מקבל אחריות לשנה של מוסך יבואן...זה לא שווה מחירון? כל המכוניות ביד 2 נמכרות ככה..בעוד שאת הפיאט הם לוקחים ב4 אלף...שהגיר עומד ללכת על פי בדיקה של מוסך מורשה של פיאט...ורק גיר זה עולה 5 אלף לבד...אז ב34 אלף לא עסקה שווה?

פורסם

אם הפונטו שלך באמת בכזה מצב אז לדעתי העיסקה בסדר,באמת ביד2 המחיר הוא באזור 35 אלף לרכבים עם ק"מ יותר גבוה,פה אתה גם מקבל עוד אחריות ומימון ולא צריך להתעסק עם המכירה.

• תוכן חדש...