Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארק 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שבכללי העסקה לא טובה ונותנים לי מחיר מחירון על הרכב,אבל השאלה הכי חשובה זה על הספארק אם זה רכב אמין ולא שאני אכנס איתו כל שני וחמישי למוסכים,הכי חשובה לי האמינות

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רק שאלה- מהיכן לקחו אוויס (שהם כידוע חברה להשכרה ולליסינג) רכב בן 4, יד ראשונה פרטית?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תראה, לי אישית לא היו תקלות והאוטו עד עכשיו הראה אמינות גבוהה. אני יודע שבסקרים בחו"ל הוא מתרסק

מבחינת אמינות, סיכוי של 25% לתקלה. לשיקולך!

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם
אוויס עובדת עם היבואן שברולט...יש להם מלא רכבים פרטיים של ספארק

עכשיו הכל ברור (כמו למשל, למה בחצר של "שגיא מוטורס" בפ"ת יש חניון של אוויס).

אבל עדיין לא ברור לי למה הם מוציאים רכבים פרטיים במצב טוב מהמלאי של הטרייד הפרטי שלהם (CERTIFIED)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
אני רק שאלה- מהיכן לקחו אוויס (שהם כידוע חברה להשכרה ולליסינג) רכב בן 4, יד ראשונה פרטית?

רכבים מתגלגלים מיד ליד. ייתכן וגם נמכר לאוויס בטרייד אין על רכב 0 ק"מ כלשהוא. הם שילמו עליו מחירון מינוס 25%, קיבלו על רכב ה-0 ק"מ מחירון מינוס 10% (במקום מינוס 15%) ועכשיו מוכרים אותו לבחור במחירון מלא תמורת הפונטו שלו, שאותה ימכרו לסוחר רכב מתחתית הפירמידה.

פורסם

מבאס אותי כמות הגוזמאות בשרשור אחד. ספארק לא נחשב לרכב עולם שלישי (בניגוד לסוזוקי אלטו). צריכת הדלק די טובה, גם בקטגוריה. זוגתי מחזיקה ספארק 2011 במשך חצי שנה, חוץ ממצבר גמור אין תקלות וצריכת הדלק (הכל נסיעות קצרות בעיר וגיחה אחת או שתיים למכל מחוץ לעיר) 1:15-17.

אפשר לנסוע 90, 120 וגם 140, אבל בפירוש מרגישים שיש רכבים שיותר מתאימים לזה מאשר רכב עירוני (רכב סופר מיני חזק יותר, או רכב משפחתי קטן, שלא לדבר על רכב משפחתי גדול וחזק, שבנסיעה רגועה צריכת הדלק שלו לא גבוהה ביחס למרחב המחיה הנדיב לנוסעים. לא מרכבה סימן 4!).

בעיר הוא מרגיש כמו דג במים.

חושב שהמחיר של העסקה קצת גבוה, השתתפות עצמית של 490 באחריות קצת מייתרת את המשמעות, עשית עסקה בלי הרבה כאב ראש, במקום שמתפרנס מכך. ככה תתיחס לזה!

• תוכן חדש...