ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,562 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, איך האוטו לדעתכם? אני לא מחפש כוח ומהירות אני מחפש נסיעה חלקה ואוטו חסכוני. תמה דעתכם על האוטו? עלה לכביש ב-3/15 יש בו הכל מהכל. קופה (3 דל׳). מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
שלום לכולם. אני שוקל ברצינות לקנות סיאט איביזה 2009-2010. רציתי לדעת אם יש בעיות מיוחדות עם הרכב בשנים האלה? איך הרכב מבחינת אמינות ויוקר הטיפולים על סמך ניסיון שלכם? איך הצריכת דלק של הרכב? אשמח לשמוע מאנשים שבבעלותם איביזה בעדיפות מהשנים האלה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני מתעניין בשביל חבר בנוגע לרכב קטן. הוא גר בראשלצ ונוסע כל יום לנתניה, 5 פעמים בשבוע, .70 ק"מ ביום. מחפש רכב חסכוני ככל הניתן ושיהיה אמין כמובן. האופציה שלי כרגע זה סקודה סיטיגו 1000 סמ"ק 2013. השאלה אם רכב כזה יחזיק לאורך זמן או שאולי כדאי לחשוב על אופציה של 1200 סמק ? תודה !
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
רכב אמין עד 55K
מאת 0xori- 5 תגובות
- 712 צפיות
שלום אני מעוניין לרכוש רכב עד 55K הרכב ישמש אותי בעיקר לנסיעות בינעירוניות, בעיקר קצרות אבל פעם בשבוע יש יום של 320 ק"מ. הרכב צפי לעשות בערך 3000 ק"מ בחודש. בהתחלה חשבתי על טויוטה קורולה אבל קצת נרתעתי מעניין הגיר הרובוטי בעקבות נסיון עבר לא טוב. היום יצא לי לראות סקודה ראפיד שנת 2013 עם 100,000 ק"מ והיה לי נחמד לנסוע עליה. אני פתוח להצעות אבל חשוב לי שהרכב יהיה אמין, בטוח, ונוח לנסיעות ארוכות. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת 0xori, -
שלום, אני במסע המפרך של קניית רכב ראשון. אני מתלבט לגבי הכדאיות של רכב ב45000 לבין רכב ב15000. אסביר עם דוגמא: מצאתי רכב שאני אוהב (במקרה זה קיא סייד 2012) שעולה סביבות ה45000. עשיתי חשבון ונראה שרכב כזה מאבד בין5-10 אלף משוויו בכל אחת מ3-5 השנים הבאות, עד שמן הסתם יגיע לסביבת ה10-20 אלף ואז יאבד שווי הרבה יותר לאט. השאלה שלי היא, אם לי לא ממש אכפת אין האוטו נראה ומה חושבים עלי, האם לא עדיף לי לקנות רכב ישן יותר (כמובן במצב תפעולי טוב) במחיר שפויי יותר של בערך 15000? ההנחה שלי היא שבמקרה הגרוע ביותר, אני אזרוק 5000 ש"ח על תיקונים כל שנה (וזה מאד פסימי), מה שאומר שבטווח הארוך, אני משלם פחות מאשר אם הייתי קונה רכב ב45אלף מלכתכילה (כמובן שאני מקריב כמה ימים נוספי…
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן! אני שוקל לקנות את המיצובישי לנסר החדשה מנוע 1.8 שנת 2010 האם יש משהו שאני צריך לדעת על הרכב לפני רכישה? והאם יש לכם המלצות יותר טובות למשפחתיות בסביבות ה 40k? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 1 תגובות
- 604 צפיות
שלום לכולם אני מחפש לקנות רכב 7 מקומות בתור. רכב שני בערך 5k לשנה בעיקר נסיעות תוך העיר התקציב עד 30 k , ההתלבטות שלי בין קיה קארנס (עד 2007 ) לבין הצרפתיות כמו פיג'ו 307 או 308 או סיטרואן חדשות יותר או אם יש למישהו להציע דגם נוסף תודה רבה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי רציתי לדעת איך הרכב פולקסווגן טיגואן האם המנוע 1400 זהה למנוע בגולף והשוני הוא רק בתיבת ההילוכים? במפרט הרכב מצוין שיש לו DSG 6 האם התיבה אמינה יותר מDSG 7? ואיך הביצועים שלו יחסית לגיפונים האחרים? תודה
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום וברכה אנחנו זוג חדש (ללא ילדים) מחפשים רכב שישמש אותנו בערך 3 שנים. מה שחשוב לנו שהרכב ישרת אותנו גם עם שני ילדים (קטנים) בצורה סבירה. מבחינת מרווח (גם תא מטען סביר) חשוב גם בנוסף זה אמינות וצריכת דלק. אנחנו בעיקר נוסעים נסיעות עירוניות ומדי פעם נסיעות מחוץ לעיר. היתרון בקורולה שהוא רכב יותר גדול וכנראה יהיה יותר נוח איתו. השאלה האם אפשר להסתדר גם עם הפאביה (בעיקר מבחינת עגלות בתא המטען). אני יודע שהיתרון של הפאביה שהוא יותר חדש, ק"מ יותר נמוך, אבל האם מבחינת אמינות האם זה רכב טוב? כיוון שהמחיר של שני הרכבים הוא די דומה השאלה על מה כדאי ללכת? תודה
הודעה אחרונה מאת lze22, -
רכב מנהלים משומש 1 2
מאת AstoDriver-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש רכב מנהלים משנים 2103-2014 אני כרגע בהתלבטות בין מאזדה 6 פרימיום +, לפאסאט. ממה כדאי להזהר ברכבים האלו? מה החסרונות של כל אחד מהם? באיזה מהם ירידת הערך גרועה יותר? אשמח לשמוע וללמוד מניסיונכם. תודה.
הודעה אחרונה מאת yair666, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 985 צפיות
שלום אני מעוניין לרכוש רכב ראשון שלי, בחור צעיר בן 23. פתוח להמלצות על ידני והן על אוטומט, רכב אמין, צריכת דלק סבירה, מתאים לצעירים. בינתיים מהצצות בפורום ראיתי המלצות על פיאט גרנדה פונטו, יונדאי גטס (כמובן ידני שניהם), ומצד שני גם מעוניין במאזדה לאנטיס 323 שנת 2004 היית שמח לקבל ממכם המלצות למה כן ולמה לא כל אחת מהם. וכמובן פתוח לעוד הצעות בתקציב שלי. בתודה, יצחק.
הודעה אחרונה מאת Big Guy, -
-
מחפש רכב עד\באזור ה-70K, אוטומט, משפחתי, חסכוני , אמין!! ורצוי תא מטען גדול חשבתי על 1 2 3
מאת waxd8- 31 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
סוזוקי קרוסאובר 2013-4 טיוטה פריוס 2009-10 (יכול להיות שההורים של אשתי ירצו להיפטר משלהם 2010 או 2011 ואז יש יתרונות אחרים כמו מצב הרכב\מחיר וכו') טויוטה RAV4 ארוך (כי בא לי ג'יפ ) 2007-8 (מכירים ג'יפים עם צריכת דלק טובה?) סקודה אוקטביה 2009~ פולקסווגן ג'טה 2011-2 הצעות אחרות? מה דעתכם? תודה!
הודעה אחרונה מאת waxd8, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הי, אני מתעניין ברכישת קיה ספוקטאז בשיטת הליסינג הפרטי. השאלה שהכי מטרידה אותי ולא הצלחתי לקבל עליה תשובה ברורה היא מה קורה לאחר תקופת הליסינג (36 חודשים) בהנחה שב2 החברות אני רוכש את החבילת ביטוח וטיפולים שלהם, ולאחר התקופה נמצאו אולי כמה שפשופים,שריטות וכיוצא בזה - האם יחייבו אותי? כנ"ל לגבי נזקי בלאי בפנים הרכב? האם יש תקרת מקסימום לסכום שהם יכולים לחייב? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת נירביץ, -
במוו סדרה 5
מאת Moti6070- 0 תגובות
- 478 צפיות
ערב טוב לכולם אני מעוניין לקנות במוו סדרה 5 שנת 2004 מנוע 2.2? דגם די נדיר בסדרה הזו .. מישהו מכיר את הרכב ויכול להמליץ או לא להמליץ? עלויות אחזקה ? מחלות של הרכב? אשמח לחוות דעת
הודעה אחרונה מאת Moti6070, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 698 צפיות
שלום לכולם, אני גר באזור הצפון וראיתי שני רכבים, אחד בעמק חפר והשני בנתניה, ואני מחפש מכון בדיקה טוב באזור עמק חפר ואם לא יסתדר לי עם הרכב ששם אז אני אצטרך לנסוע לנתניה ולראות רכב אחר. יש מכונים שאתם יכולים להמליץ לי באזורים האלה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Achtung, -
- 6 תגובות
- 906 צפיות
שלום לכולם אני יחסית חדש פה ויש לי כמה שאלות מקווה שזה המקום. כבר כמה חודשים שאני מחפש גיפון לשטח ואני ממש אוהב את הסמוראי ושמעתי עליהם דברים מאוד טובים. עכשיו השאלה שלי היא כזו מה דעתכם על הרכב בשביל מתחילים בשטח בקטנה לסופשים וביום יום אולי נהיגה עירונית. השאלה השניה היא שמתי לב לפני חודש חודשיים היה ביד 2 אולי 4-5 רכבים למכירה. ועכשיו בדקתי שוב ופתאום אני רואה שיש דף שלם סביבות 10+ סמוראי למכירה וזה קצת מדאיג אותי למה פתאום עולם מוכרים אותם יש איזה משהו שקרה שפתאום מנסים להפטר מהם? ואם מישהו יכול לתת לי הדגשים למה לשים לב לפני קניה או המלצות מה בודקים או איך? נגיד ואני נוסע לעיר אחרת לבדוק רכב איפה עושים בדיקה כמו שצריך?
הודעה אחרונה מאת רונן שחפ, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, אני בן 27, סטודנט שרוצה סך הכל להינות מרכב טוב, צעיר, ואמין. לאחר בדיקות בכל מיני חברות ליסינג וכו' ההתלבטות שלי היא בין הרנו קליאו החדשה 1200 טורבו אוטו' לבין היונדאי i25 1400. יש לציין ששני ההצעות שברשותי הן בסביבות ה100,000 קילומטר. בשנתונים 2012 ליונדאי, ו2013 לקליאו. היונדאי היא מליסינג והקליאו מפרטי. לגבי מחיר הן יוצאות לי פחות או יותר אותו הדבר. אז מה ההתלבטות? מבחינת מראה צעיר, עיצוב, איבזור, ומנוע חזק אך חסכוני, אז הקליאו עדיפה. מבחינת האמינות, ליונדאי יצא שם יותר טוב. השאלה שלי, האם יש סיבה באמת לחשוש? האם הקליאו החדשה מוצלחת ולא תעשה לי בעיות? או שכדאי ללכת על היונדאי? אשמח לתשובות! תומר
הודעה אחרונה מאת kingoftheroad123, -
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
שלום לכולם, אני מתלבט האם לקנות את הנ"ל בכותרת ההודעה, הסיבה שיש לי 3 ילדים קטנים ב"ה. אז ככה ראיתי ונסעתי על הרכב. החסרונות שעלו: א) מנורה קדמית צד שמאל שרופה (האם יכולה להיות בעיה חמורה יותר מאשר סתם להחליף נורה?) ב) הבעלים אמר לי שיש נזילת שמן מנוע, ושהמוסכניק שלו אמר שזה מה"אטם" ותיקון כזה עולה 200 ש"ח. ג) דלת אחורית צד שמאל, הנעילה והפתיחה המרכזית לא תקינה, ולכן צריך לנעול או לפתוח ידני. ד) בזמן נסיעה כאשר לוחצים חזק על הברקס שומעים קצת חריקות. חוץ מזה הכל סבבה, קילו-מטראז' = 186,000 קילומטר. הרכב מטופל במים ירוקים לרדיאטור, הבעלים הראו לי טיפולים שהם עשו בשנת 2015, 2013 ,עושה טיפולים בזמן, הרכב היה אצלו 5 שנים בערך. לא עבר תאונה. המחיר שהוא…
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
סוזוקי קרוסאובר 1 2
מאת Stargazer- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אני מחפש רכב משפחתי חדש. בהתחלה הייתי די נעול על סטיישן, אבל עכשו סוזוקי קרוסאובר נראה לי יותר אטרקטיבי (חדש או יד שנייה מ 2014 ככה). אני אומנם לא מחפש שטח אמיתי אבל כן יורד מדי פעם לשבילי קק"ל, שדות או כל מני חניונים בנגב, והבנתי שקרוסאובר יתאים לשטח שעביר ל "מאזדה 3 מליסינג". הייתי רוצה להבין מה תכלס ההבדל בין סוזוקי קרוסאובר לבין רכב סטיישן או האטצ'בק רגיל - מבחינת תנוחת היישיבה, איכות הנסיעה ואחיזה בכביש, מרווח בחלל הנוסעים ותא המטען? והאם הרכב הנ"ל איכותי ואמין מספיק על מנת להחזיק בו מספר שנים? האם יש הבדל בין איך שמאזדה 3 או קורולה נראית ונוסעת אחרי 8 שנים לבין סוזוקי קרוסאובר? ואם אני קונה רכב בן שנתיים - יש משהו ספ…
הודעה אחרונה מאת Stargazer, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש רכב שיהיה מפנק ו"יוקרתי" ומצד שני שגם יעלה זול, ויהיה אמין ויחסית חסכוני בדלק ראיתי מספר מכוניות: 1. וולבו S60 ו S80 שנתונים 2008 ועד שנת 2010 2. שברולט מאליבו שנת 2010 ומעלה ועד שנת 2012 3. טויוטה קאמרי, שנת 2008 ועד שנת 2011 אשמח לעצות שלכם בגין הרכבים האלו, אם אתם מכירים אותם מבחינת אמינות, דלק וכו' תודה רבה לכולם יניב
הודעה אחרונה מאת fastcars, -
-
ניסאן אלמרה 1 2
מאת MATANSH- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכם חבריםֿ יש לי כמה שאלות אליכם, לאחר בדיקה קטנה של שוק הרכב (אני לא גאון גדול) ועם תקציב של עד 30k ש״ח, הבנתי שכנראה לא אגיע לתקרת התקציב שלי ואלך על ניסאן אלמרה שנת 2006. דיברתי עם מישהו שמוכר את הדגם הזה של הרכב עם הנתונים הבאים:ֿ יד: 4 ק״מ: 130k דגם: פרפקט 1800 אוטומט טסט עד: 1.2017 הוא עשה לו לא מזמן טיפול 30000 שכולל החלפת רפידות, צלחות, פילטר שמן, מוט מייצב ועוד וכל מיני כאלה. חלון ימני אחורי לא תקין (חשמלי) ללא תאונות לטענתו (הוא מתחייב על שלדה בבדיקה) ועכשיו לשאלות שלשמם התכנסנו כאן: מה אתם חושבים על הרכב ניסאן אלמרה עם הנתונים שהצגתי כאן, ומה אתם חושבים על הרכב הזה בכלל?? ברישיון הרכב יש חוסר התאמה ל…
הודעה אחרונה מאת MATANSH, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרכב יעשה כ-3,000 ק"מ בחודש ולא מעט את העליות של י"ם. לא רוצה לספוג את ירידת הערך של רכב חדש אז חשבתי על רכב בן 2-4 ככה (מתכנן להשאיר אותו אצלי כ3 שנים). חשוב שהוא יהיה אמין ויגיע כמה שפחות למוסך. ודבר אחרון זה צריכת דלק שגם צריך לקחת בחשבון. מתלבט בעיקר בין סופר מיני למשפחתית קטנה. חשבתי על הדגמים הבאים: טיוטה יאריס סוזוקי סוויפט קיה ריו יונאי i25 מבחינת תקציב אני גמיש כל עוד זה יוצא משתלם לטווח ארוך אבל חשבתי על 60K-75K תודה!
הודעה אחרונה מאת Ami.Z, -
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
שלום לכולם הצטרפתי זה עתה ואני מעוניין להחליף את הרכב שלי (יונדאי אקסנט פמילי 2006). חשבתי על קיה ריאו טורבו דיזל מנוע 1400 ותהיתי אם מישהו מכיר את הרכב ויכול לספק לי מידע ועזרה. אני סטודנט שנוסע הרבה על כביש 6 ואני צריך רכב ממש חסכוני שיכול לגמוע מעל 100 ק"מ ביום, לפחות פעמיים שלוש בשבוע. תודה מראש תומר.
הודעה אחרונה מאת Tomer Karen, -
- 20 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום! אני מתלבט אם לקנות שירוקו ורציתי לקבל קצת עזרה. אני מתעניין בעיקר בדגמי ה1.4 160/122 כ"ס, גיר ידני! שנתונים 10-12. מצד אחד אני רוצה רכב מהנה וספורטיבי, ולא עוד איזה רכב משעמם, אך מצד שני חשוב לי גם שהרכב לא יקרע לי את הכיס ושלא יהיה לי משתלם להחזיק אותו. מבחינת שימוש ברכב אני מתכוון לנסוע איתו לעבודה כמעט כל יום (יש ימים שאני לא אצטרך לנסוע ברכב שלי), זאת אומרת נסיעה בינעירונית של בערך 25 ק"מ לכל צד. מבחינת הגיר אני חושב על גיר ידני בעיקר לאור העובדה שקראתי קצת והבנתי שהDSG קצת בעייתי ואני ממש לא רוצה להיכנס לצרות או לבורות אני מודע למחירים של הטיפולים בגיר הזה. מה גם שבמבחינת אחזקה ומחיר הדגמים הידניים זולים יותר אז זה עוד פלוס מבחינתי. אז יש לי כמה…
הודעה אחרונה מאת tal13, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
הי! אני מתלבט ברכישת רכב חדש. בעקרון מעדיף לקנות מסוכנות (לא משומש) רכב בתצורת האצ׳באק או סטיישן (לא אוהב 4 דלתות) שיהיה נוח, ועם טיפה סטייל. די חשבתי על האוקטביה, אבל זה יוצא די יקר ואני מבין שאם הגעתי כבר לרמת המחירים הזאת אז הוולוו הזאת כבר לא מאד רחוקה (לפחות לפי המחירון של הדגם הזול ביותר). אבל אין לי שום ניסיון עם וולוו, ואם כבר הצאתי יותר ממה שהתכוונתי על האוטו, לפחות הייתי שמח לשמוע שעלויות התחזוקה לא גבוהות במיוחד... למישהו יש מושג איך העלויות של רכב כזה נראות (עלות חלפים, תדירות טיפולים, אמינות כללית)? תודה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
פורד פוקוס 2007, 110 קמ" יד 2 או מאזדה 3, 130 קמ" יד 2 לא מחפש רכב שיהיה קל למכור מחפש רכב טוב אמין ונסיעה שקטה ונוחה. אשמח לשמוע עוד דעות ..
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני מחפש רכב בתקציב של עד 40000 שקלים, רצוי מקטגוריית הסופר מיני עם דגש על אמינות. אני מצפה מהרכב שיהיה פחות מ90000 קילומטר יד ראשונה או שניה פרטית ללא פגיעות בשלדה, מנוע גיר. במקרה של נזילות וכו' אז שיתוקן שיראה סה"כ סביר - לא מצפה לחדש, אך גם לא מלא שריטות ומכות אני לא מאוד נעול על מכונית אך אני מכוון ל: יונדאי i20 - שנת 2010 - 2011 מאזדה 2 דגם dynamic שנת 2009-2010 סוזוקי סוויפט דגם glx שנת 2008-2009 בכל פעם שאני רואה רכב שנראה טוב משהו בו לא מסתדר - אחד רושם פרטית ואז אני מגלה שרשום מהשכרה (טוען שזה רכב 0 קילומטר) אחר רושם i20 מדגם פרימיום 2010 מגיע אליו ורואה דגם GLI שנת 2009 לאחר אין שום תיעוד של טיפול כי הכל נעשה אצל חב…
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
קטנוע 3 גלגלים
מאת לירוי1- 11 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
היות ואני נכה ועדין מעונין וצריך קטנוע לעיר. חשבתי על קטנוע 3 גלגלים ,ככה אני יכול לשבת מבלי להוריד רגל ברמזור.בנוסף יש אפשרות לקחת איתי את הקביים חשבתי על הקטנוע הסיני קסינג יו .כי התקציב גם ככה קטן ואני צריך אותו לנסיעה לטיפולים . מישהו מכיר? כרגע יש רק 2 ביד 2 יש משהו אחר?
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אני יודע שהנושא 'נטחן' עד דק בפורום (ומחוצה לו...) אבל אני כבר איבדתי את זה ואני אשמח לחוות דעתם של חברי הפורום היקרים. אנחנו מעוניינים להחליף את הקליאו 2014 שלנו באחד מה-SUV בכותרת באמצעות טרייד אין (נכווינו בעבר מתהליך המכירה לפרטי). אני לא צריך שיגידו לי שבאותו מחיר אני יכול לרכוש אחלה משפחתית, שעושה את העבודה הרבה יותר טוב, אנחנו אחרי זה, והחלטנו שאנחנו מעוניינים בתנוחת הנהיגה הגבוהה, העיצוב וכן, אני מודה (קצת) הפוזה. הכוונה לרכוש את אחד הדגמים ברמת ה-Entry Level, קרי הגרסאות הבסיסיות וזאת מסיבות תקציביות גרידא. במהלך השבוע החולף ביקרנו בסוכניות ניסאן, קיה ויונדאי וקיבלנו מהם הצעות מחיר. ניסאן קשקאי חיצונית אנחנו פחות מתלהבים מהקשקאי והיא נראתה לנ…
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
שלום לכולם, לאחר שהפוקוס שלנו (2001) הלכה לעולמה, אני צריך למצוא פיתרון בהקדם האפשרי. בגלל חוסר הבנה מוחלט ברכבים ובעיית תקציב חשבתי על ליסינג של אלבר לשנה וחצי ואז להחזיר את הרכב (7900 מקדמה ו 1100 ל 18 חודשים קיה פורטה). שכנעו אותי לרדת מזה. המצב נכון לעכשיו: אנחנו זוג עם ילדה בת 3 ועוד אחד בדרך, נוסעים בערך 20K ק"מ בשנה, ומתלבטים ב 2 מכוניות יד שנייה: 1)יונדאי I30CW 2010: ע"פ המודעה ביד 2, הרכב יד ראשונה, נסע 30 אלף קילומטר בלבד, רק נסיעות של האשה עם הילדים לגן, מטופל בקביעות במוסך מורשה. נסעתי לראות את האוטו. המוכר עובד הייטק עם 4 ילדים + רכב חברה נוסף ועוד סקודה 2016 שעכשיו בדרך להגיע - מוכר את הרכב של אשתו. האוטו יחסית חבוט מבחוץ ומוזנח…
הודעה אחרונה מאת zvigolden,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 636 אורחים (הצג רשימה מלאה)