Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריאו 1400 טורבו דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם הצטרפתי זה עתה ואני מעוניין להחליף את הרכב שלי (יונדאי אקסנט פמילי 2006).

חשבתי על קיה ריאו טורבו דיזל מנוע 1400 ותהיתי אם מישהו מכיר את הרכב ויכול לספק לי מידע ועזרה.

אני סטודנט שנוסע הרבה על כביש 6 ואני צריך רכב ממש חסכוני שיכול לגמוע מעל 100 ק"מ ביום, לפחות פעמיים שלוש בשבוע.

תודה מראש תומר.

פורסם (נערך)

אתה מעוניין בחדש? משומש? תקציב?

בגזרת החדשים- יש סאצ'יה סנדרו (אבל זה לא האוטו הכי מעודן בעולם), 208 דיזל יותר מומלצת ויקרה.

בגזרת המשומשים- אותה ריו, C3 דיזל. משיטוט קל מצאתי שכל הריו-דיזל נסעו הרבה- מעל 100K ק"מ, חלקן אפילו 200+, וחלקן היו בבעלות לימוד נהיגה\ליסינג\מונית.

עריכה אחרונה על ידי bencl100
פורסם

נתקלתי בשמועות מנהגי מוניות על בעיות מנועים בקיה בדגם הנ"ל, אפילו עליתי עם אחד שהחליף 2 מנועים באותו הרכב.

אבל לא ידוע לי האם מדובר באותו דגם מנוע (אלא אם יש משהו אחר בנפח הנ"ל)

Opel Adam S 2017

פורסם

לדעתי היא יכולה מאוד להתאים לך בתור סטודנט כי צריכת הדלק שלה ממש טובה. לא ציינת אם אתה מתכוון לקנות רכב חדש או משומש אבל קח בחשבון שרכב חדש מגיע עם 7 שנות אחריות שזה יתרון גדול.

פורסם

קודם כל תודה על ההיענות.

כמובן שאני מדבר על רכבים משומשים(אני סטודנט). לגבי רכבים שהיו מוניות/מורי נהיגה, בסופו של דבר תלוי אם שמרו על האוטו ולפי מה שאני מבין מנועי דיזל בדרך כלל מחזיקים יותר. או שאני טועה?

בנוסף, אתמול קיבלתי המלצות על פיאט פונטו איוו, 1400 ידני. מכיוון שאני גר בעיר(קרית אונו) וצריך גם להתנייד בסביבה עירונית עם חניות קטנות וכו. מה אתם אומרים? יכול לעשות את העבודה?

אני זוכר שההורים שלי החזיקו כרכב שני בבית פונטו ספייס והוא היה מצויין! אני ואחי חרשנו עליו בלי רחמים והוא עמד בזה יפה מאוד!

• תוכן חדש...