ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,562 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 667 צפיות
שלום, במשך 8 השנים האחרונות החזקתי בסיאט איביזה שנת 2001 ששירתה אותי נאמנה, והגיע הזמן להתחדש. אני מחפש רכב יד שניה, עד 70K ש"ח . את רוב הנסיעות אני עושה לבד, או עם עוד אדם אחד ברכב, כך שאין לי צורך ברכב גדול מסופרמיני (אבל גם לא מתחבר למיני). חשוב לי שהרכב יהיה משנתון מתקדם (2013+) בטיחותי, חסכוני (1 ל13 ומעלה), ומהנה לנהיגה והפאנץ' - אוטומט (חייב כי אני מדי פעם מחליף את הרכב שלי עם אמא שלי והיא לא יכולה לנהוג בידני). הנסועה הצפויה שלי היא באיזור ה15K ק"מ לשנה כאשר החלוקה לעירוני\בין עירוני היא כמעט שווה. כל השנים נהגתי על רכבי ליסינג משעממים של ההורים והאמת שאני מחפש משהו קצת יותר מלהיב - לא מצפה לביצועים של GTI. האופציה העיקרית שעלתה לי בראש היא רנו קל…
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברה' ,מה דעתכם לגבי תוצאות מהיום?תודה למגיבים בדיקה.pdf
הודעה אחרונה מאת gild, -
- 0 תגובות
- 456 צפיות
שלום, בהמשך לשירשור הקודם, אנחנו מחפשים רכב ידני למשפחה קטנה (זוג + 1), שיהיה בטוח, אמין וחסכוני. אנחנו גרים בחיפה, אז הוא צריך לדעת להתמודד עם העליות, ויהיו תקופות שהוא יסע כ40 ק"מ לכיוון בכבישים בינעירוניים לעבודה. התקציב שלנו הוא עד 40K, אבל עדיף פחות. בהתחלה חשבתי על הפביה ועכשיו חשבתי לרדת קצת בשנתון ולקנות גולף, בעיקר כי היא יותר בטוחה מבחינת מבחני ריסוק (ההתעקשות על ידני מצמצמת את האפשרויות לגבי שאר הרכבים). כמה שאלות: א. בהנחה שגם לי וגם לאישתי אין בעיה להנהוג על ידני, האם ההתעקשות הזו מוצדקת? ב. האם גולף בשנים המדוברות 2007-2009, 1.6 הוא דגם מוצלח או שיש איתו בעיות?
הודעה אחרונה מאת orio2, -
פוקוס 2010
מאת nimrod7676- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, פתחתי לפני יומיים שרשור בנושא והחלטתי שאני רוצה לקנות פורד פוקוס. אני רוצה לשמוע עליה הכל, בעיקר מאנשים שיש להם את הרכב. קודם כל הדרישות סף הספציפיות שלי הם: 1. רכב עם הסטוריית טיפולים מתועדת 2.שנת 2010 ומעלה 3. 80 אלף קילומטר מקסימום. מפני שאני רוצה פוקוס אך ורק מהצורה הישנה (בגלל הגיר הנודע של החדשה), נותרתי אך ורק עם פוקוס 2010-11. אופי הנסיעה הוא מעט 100% בין עירוני. וגם כשאני נוסע בעיר - זה אך ורק על הכביש הראשי שם המהירות המותרת היא 60 קמ"ש וכמעט ללא רמזורים. אני נוסע יחסית הרבה - עם המונדאו עשיתי 40 אלף קילומטר בשנה, אבל הנסיעות שלי הם כאמור בין עירוניות בלבד. ידני לא יבוא בחשבון מפני שזה רכב של כל המשפחה. בהתאם לאמו…
הודעה אחרונה מאת nimrod7676, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מה אומרים שווה לרכוש סיטיגו רובוטית חדשה? או שכדאי להתרחק? (מנוע 1.0 ליטר 60 כ"ס) מה השלילי ומה החיובי ברכב? תודה
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
שאלה אלי אליכם,רציתי לדעת מה ההבדלים המשמעותיים בין רכבים אלה ,ראיתי למכירה אותם ביד 2 בפחות או יותר אותו מחיר,חוץ מגודל,איזה הבדלים קיימים עוד? לצורך העניין אני מתכוון לגרסאות ה - 1400 שנת 2009 או 2010 אני מעוניין להחליף את הרכב שברשותי בגלל צורך במזגן טוב יותר ביונדאי שלי המזגן לא מספיק חזק בשבילי ,לחלקכם יראה מצחיק להחליף רכב בגלל סיבה כזאת אבל אני סובל בחום ועוד זה רכב שחור ,תודה רבה
הודעה אחרונה מאת sagib10, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 473 צפיות
שלום לכם מתלבט לגבי רכב שמתאים לגרור נגרר במשקל של כ- 600 ק"ג, אני גר באזור הררי כך שחשוב לי שיהיה מתאים לעליות. מה הייתם ממליצים? המליצו לי על איסוזו טרופר. דעתכם?
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
לפני קנייה צריך מכון בדיקה אמין בחיפה תודה
הודעה אחרונה מאת stum, -
מכרנו שלשום את הקיה ריאו 2012 , 5 דלתות דגם הEX, רכב מאובזר מא עד ת , אמין ומלבד טיפולים לא מכיר מוסך כעת אנו מעוניינים לרכוש רכב חדש וההתלבטות היא בין מס' דגמים פיז'ו 208 אקטיב (ביצענו הזמנה אך לא סגורים על זה) סקודה פאביה רנו קליאו סוזוקי סוויפט ועוד , אך מפאת הפרשי המחיר אני לא מזכיר אותם כגון מזדה 2, טויוטה יאריס , יונדאי I20, קיה ריאו מדובר ברכב שנוהגים בו כ90 ק"מ ביום כך שצריכת דלק חשובה מאוד, נוחות נסיעה ופינוק אשמח להמלצות תודה מיכאל
הודעה אחרונה מאת micha101, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים, אני מעוניינת לרכוש מכונית משפחתית משנת 2012-2013. די התפקסתי על פוקוס סטיישן (עקב תא המטען הגמדי בגרסאות האחרות), סיד (רצוי סטיישן) וליאון. בשבילי היתרון בליאון הוא צריכת הדלק, בסיד האמינות ובפוקוס ההנעה מהנהיגה והמחיר הנמוך בערך ב 10K (כשמדובר על שנת 2013 - חשוב במקרה של המתחרות העיקריות שם התחלפו הדגמים שיובאו לארץ) ביחס למתחרות (הרבה היצע ומעט ביקוש עקב בעיית הגיר). ועכשיו להתלבטות: קשה מאוד למצוא ליאון משנת 2013 וגם שם ידועות כמובן בעיות עם הגיר, סיד מכונית משעממת וגם היא לא נפוצה בלוחות (לא ממש מתחשק לי לרכוש מונית משומשת), והפוקוס - הגיר, או הגיר... מכיוון שאני מבלה הרבה בפקקים הבנתי שחווית הגיר לא נעימה במיוחד, אך כאמור ניתן למצוא אותה בערך ב 10…
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 685 צפיות
מצאתי כמה המלצות אבל מאוד ישנות ומאז עברו הרבה מים בנהר (וכסף) אשמח להמלצה עבור מכון אמין ומקצועי.
הודעה אחרונה מאת winnerm, -
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם , לאחרונה הוצעה לי פורד פוקוס 2004 האצ'בק 2000 סמ"ק והייתי רוצה לשמוע חוות דעת ופרטים על הרכב , במיוחד על צריכת דלק ושימושיות . תודה לכולם על העזרה !
הודעה אחרונה מאת tanga, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 505 צפיות
מעוניין במשהו אחר שיחליף את האלטו שהייתה לי. הדרישה העיקרית מהרכב שיהיה לו כוח באופן יחסי. ושתהיה לו אחיזת כביש ראויה. איבזור- לא משנה, רק שלא יהיה מבזה לחלוטין. גודל פיזי, גודל תא מטען- לא משנה כלל. צריכת דלק משולבת - עדיף ללא פחות מ 1 ל 12(כאשר 70 אחוז בינעירוני) אמינות - חשובה, ולכן כמה שפחות חיישנים, מועדות לתקלות, ולא גיר רובוטי מכול סוג תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת roy007, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני מחפש אוטו אמין, שיעשה בעיקר נסיעות בין-עירוניות לעבודה בסביבות 25K בשנה. אנחנו זוג + תינוקת, ככה שהבגאז צריך להיות מספיק גדול להכניס עגלה, אבל לא צריך רכב גדול במיוחד. אנחנו גרים בחיפה, ולכן הוא צריך לדעת להסתדר עם העליות. חשוב לי אמינות, בטיחות וצריכת דלק. כמו שכתבתי, מעדיף ידני. ממה ששמתי לב, הבעיה שאין מבחר גדול בארץ לרכבים ידניים. לגבי איפה לקנות, יש לכם העדפה אם לקנות מסוחרים או מיד 2? תודה
הודעה אחרונה מאת orio2, -
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
היי, הייתה בבעלותי GOLF GENERATION 2007 קניתי אותה ב2012 (5 שנים על הכביש) ולאחר שנה התחיל הריפוד בגג ליפול, הריפוד בדלתות ליפול (הדבק הצהוב כמו ספוג התפורר), החלפת ראש גיר (אומרים אקלים בארץ בגלל שחם כאן היה קופץ בהעברת הילוך), מיסבים בגלגלים הלכו והתחילו להרעיש, תקלות חשמל למיניהן (למרות שהייתי יד 4 אז זה כבר אני יכול להאשים את האנשים ששיחקו עם דברים) חלונות, נעילה מרכזית ... לאחרונה מכרתי אותה ואני מחפש רכב קטן יותר וספורטיוי ומתלבט בין Polo GTI ל Ibiza Cupra השאלה שלי, האם הדברים האלה הם נפוצים ואם הם בגולף אז איך זה משליך גם על הפולו? ואם איביזה היא מאותו קונצרן, אז האם גם לה יש כל מיני בעיות כאלה? או שהכל בגלל שזה היה רכב יד 4 שעבר כנראה הז…
הודעה אחרונה מאת TurboMan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, מתחילים לתכנן החלפה של הרכב הנוכחי של אשתי - פורד פוקוס 2007 (רכב נהדר, אך מזדקן ואיטי. 0 תקלות ב-5 שנים שהוא אצלנו). הקצבתי לנושא עד כ-65 אש"ח, אך גמיש במידה ויש הצדקה. הרכב נוסע באזור 10-15 אק"מ בשנה. הדרישות של אשתי: שיסע ושיהיה מזגן. חשוב לה גם שיהיה מקום ל-3 ילדים מאחור (כסא בטיחות ושני בוסטרים) ותא מטען נורמלי. הדרישות שלי (בנוסף לאלה של אשתי): שיהיה מינימום שנת 2012, שיהיה אמין ברמה סבירה. שיסחוב בצורה מכובדת (בשונה מהפוקוס הישנה...). אה, אני גם מחפש איזשהו "ערך מוסף" שאני לא ממש יודע להגדיר אותו. אופציות עליהן חשבתי - אוריס היבריד, אסטרה טורבו, מגאן דיזל. פתוח להצעות נוספות. הפוקוס הקודמת (2012) נפסלת לצערי לאור מה שקראתי לגבי…
הודעה אחרונה מאת save, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקנות פיקנטו חדשה (יד 00 חברת ליסינג) ואני לא יודע איזה חברה מומלצת ללכת אליה כאלה אם תנאים ואחריות טובה . מה אתם מציעים מבין החברות האלו שלמה סיקסט אלדן אלבר קל אוטו אוטו סנטר בבקשה רק לאנשים שקנו מהמקומות האלו . חג שמח לכולם
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, לאחר שהתלבטתי בין פולו 2000-2002 ופיאט פונטו שירדה מהפרק די מהר עברתי ליונדאי גטס לפי המלצות של חברי הפורום למרות שאנשים מחוץ לפורום אמרו לי שלא ממש כדאי להתקרב. בכל מקרה אני צריך תשובות די מהירות כיוון שמצאתי יונדאי גטס שלפי דעתי שווה את המחיר שלה ואשמח שתעזרו לי באיזה שאלות לשאול את המוכר ואיפה לבצע בדיקה לרכב בירושלים. פרטי הרכב : יונדאי גטס שנת 2006 רמת גימור GLS (זה מה שהמוכר כתב לי בוואטסאפ אך מצד שני ראיתי מודעה נוספת של אותו רכב כשכתוב שרמת הגימור היא GLF, הGLF גם תקין מבחינת בטיחות וכל מה שקריטי ?) קילומטרז' של 148,000 יד שנייה
הודעה אחרונה מאת ezana9, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 547 צפיות
שלום לכולם וחג שמח, מה אתה אומרים על הנ"ל עם קילומטרז' נמוך של 103,000 km. במחיר של 15,500 שח. האם יש בעיות אופיינית לפאסאט? ובכלל, מה עלות טיפולים + תיקונים בממוצע לרכב ישן, וכמה הפאסאט רחוקה מהממוצע. תודה.
הודעה אחרונה מאת idan897, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לרכוש סיאט איביזה 2016 1.0 TSI מה דעתכם על הרכב מבחינת חסכון בדלק , תקלות גיר וכו' אשמח שמי שיש לו את הרכב הנ"ל יתן גם את חוות דעתו חג פסח שמח
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 1 תגובות
- 502 צפיות
לפני חודש 3/2016 קיבלתי את הרכב אבל המדבקה על החלון היא עד3/2018 . האם טעו או שפשוט התקנה לא נחתמה? לא ספיקו להדפיס מדבקות?. אשמח לדעת האם אצל אחרים יש אותו מקרה. האוטו לא מליסינג!
הודעה אחרונה מאת בוני03, -
- 4 תגובות
- 546 צפיות
מועדים לשמחה, צריך לקנות רכב לנסיעות שמסתכמות בכ650 ק"מ בשבוע. חשבתי לקנות טויוטה פריוס (2012+-) בתקציב של כ70K כדי להוזיל את עלויות הדלק אך מצד שני לאחר ארבע שנים הערך של הרכב ירד משמעותי בשל נסועה גבוהה וכל מה שחסכתי על דלק ילך על ירידת הערך של הרכב. מצב שני אני יכול לקנות איזה אוטו שני לבית - מודל 2000 +- ידני בסכום של 10K ומטה שאוכל קצת יותר דלק אבל בסוף התקופה לא יהיה הרבה מה להפסיד. האם יש פרמטרים נוספים שאני שוכח ולא מכניס למשוואה, האם לגבי האופציה השניה יש רכבים מומלצים מבחינת צריכה ואמינות..??
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
- 0 תגובות
- 652 צפיות
שלום לכולם. לאחר כמה שנות נהיגה על וולוו s60, הגיע הזמן לשנות. החלטתי שברצוני לעבור לסקודה סופרב (מכל מיני שיקולים). אשמח לשמוע חוות דעת פרטנית בנושא הדגם הספציפי. השנתון המיועד לרכישה הוא 2012/2013. שאלות עיקריות: א. ההבדל בין 1.8 ל2.0 ב. מחלות/בעיות? (קראתי המון תלונות על בעיות בגיר DSG) ג. נוחות נסיעה ונוחות המרחב הפנימי ד. מה ההבדלים בין הדגם המפואר לבסיסי? (אלגאנס זה המפואר?) ה. עלויות אחזקה ושאר נושאים שלא נגעתי בהם... תודה מראש לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת 1mazouz1, -
- 0 תגובות
- 529 צפיות
שלום לכולם. אחרי שמכרתי את ההונדה שהייתה לי אני מתחיל בחיפושים אחר רכב הדרישות שלי: ידני 3 דלתות קופה רכב עם כוח ספורטיבי עד עכשיו חשבתי על האלפא רומיאו מיטו 1400 טורבו 155 כוח סוס אבל חושש מכול מיני בעיות איתם אין לי כיוון לרכב ספציפי אשמח להמלצות. התקציב שלי הוא 60 אלף וחריגה קטנה אם זה שווה את זה. תודה לעוזרים וחג שמח
הודעה אחרונה מאת almog123, -
- 6 תגובות
- 740 צפיות
מחפש רכב מנהלים בגלל שאני צריך בגז גדול התקציב עד 40 אלף למעל 2008 מה אתם אומרים על הB4 נכנסת לי טוב לתקציב ויש רכבים במצב טוב איך הרכב ברמת האמינות ? וצריכת דלק ? ומחיר טיפולים ?
הודעה אחרונה מאת Nitzann, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
רכב מנהלים מכובד, הנעה אחורית וידנית !!! לפי האתרים כבר היה אמור להגיע ? מעניין מה יהיה התמכור ? בגרסאות השונים של הבנזין 2.2 ליטר
הודעה אחרונה מאת Laurence, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
תקציר הפרקים הקודמים: לפני שנתיים וחצי החלפתי את ה 106 אהובתי ברנו סניק, בהתאם למעמדי (שאז היה בן שנה וקצת) כאיש משפחה ואבא. מאז נוספה לו אחות והסניק התבררה כפרטנרית מופלאה - גבוהה (אבל לא מדי) כך שאפשר לקשור את הילדים בכיסאות בלי לשבור את הגב, רחבה מספיק כדי שזוגתי תוכל לשבת ביניהם בנוחות כשצריך, מרווחת (מאוד מאוד) מקדימה, תא מטען מספיק לכל שיגעון יומיומי, ואפילו הספיק לסופ"ש איתם כשזוגתי לקחה חצי בית (אם כי אז גם תא הנוסעים היה עמוס בכל פינה), מפוארת (אני מאוד אוהב את ההנעה בכפתור, בקרת שיוט, ושאר הצעצועים), נוחה, והיא אפילו מאוד יפה בעיני - אני מאוד אוהב את העיצובים המאוד אקסצנטריים של רנו מהתקופה ההיא. חסרונות? כיון שהרכב כבר ישן אז הטיפולים שלו יקרים, ודברים ש…
הודעה אחרונה מאת save, -
- 2 תגובות
- 442 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת Soluvin, -
סוזוקי סלריו 1 2
מאת box4-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
ערב טוב!! מעניין לדעת על סוזוקי סלריו החדש ? מנוע שלו 1.0 ו68 כ"ס אם סוחב מצוין עם מזגן לעלייה או ככה? תודה מחכה תשובה
-
-
- 1 תגובות
- 660 צפיות
שלום חברים, לאחרונה מתגבר אצלי הרצון לשדרג את הרכב. מבחינה רציונאלית, אין סיבה להחליף את הפונטו שמשרתת אותי נאמנה ועולה לי מעט (צריכת דלק, אחזקה, ביטוחים וכו'). מכיוון שכך, אני לא מעוניין להחליף לרכב שלא יהיה שדרוג משמעותי; מניסיון עם פנדה, I20 וכו' - הן אינן מהוות שדרוג משמעותי עבורי. לאחרונה שמתי לב לדגמי פאסאט מהשנתונים 2006/7 עם כ 150KKM ואפילו פחות סביב ה 25K ש"ח (לפני מיקוח). רכב כזה להערכתי יהיה שדרוג מאוד משמעותי עבורי. מכיוון שאני נוסע ברוב הזמן בכבישים בינעירוניים (ובסה"כ פחות מ 15 אלף ק"מ בשנה), צריכת הדלק פחות מדאיגה אותי. מבחינת אמינות - אם אני מבין נכון, מדובר בדגם טרם ה DSG וה TSI, עם תיבה אוטומטית רגילה (6 הילוכים טיפטרוני…
הודעה אחרונה מאת m1011409,
-
מי מחובר 26 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 735 אורחים (הצג רשימה מלאה)