Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לברוח כמו מאש.

כמה הפחתה נתנו לך על הפגיעה בשלדה?

משמעות גבוהה = סכנה בטיחותית בתאונה הבאה.

זה מבלי להיכנס לזה שצריך לבדוק לעומק את ההערות שרשומות על המנוע.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא מדהים, רכב שהיה מעורב בתאונה רצינית (אולי אפילו התהפכות?) וגם מצב המנוע לא נראה מעודד.

חפש אחת פרטית, קצת יותר יקר, קצת יותר נדיר אבל שווה את הכסף לעיתים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה חברה ,ביטלתי את העיסקה ,הוא היה מוכן לרדת עד ל-32 אלף ,אבל זה שהרכב התהפך ולא אמר לי מבחינתי יותר חמור מהבעיות במנוע , התחלקנו בבדיקה חצי חצי כ"א 250 , למרות שיכלתי לדרוש שישלם הכול בגלל שהסתיר תאונה רצינית.למרות שנתוני הפתיחה היו טובים יד ראשונה ופרטי.

פורסם

המחירון בערך 42 אלף ,כתבנו זכרון דברים על 37 אלף ,התחלקנו בבדיקה חצי חצי ,אחרי הבדיקה הסתכלתי לעיניים שלו ואמרתי "תגיד:אני הראשון שלוקח את הרכב לבדיקה? והרגשתי לפי העיניים שלו שהוא משקר. היה מוכן לרדת עד 32 אלף והלכתי.

פורסם

גם ב-20 אלף ש"ח לא הייתי קונה את הרכב הזה בגלל המשמעות הבטיחותית.

לא בהכרח התהפכות אבל כן עבר משהו רציני, ייתכן שכן התהפכות וייתכן שלא, זאת אפשרות שעלתה בראש שלי, ייתכן ואני טועה.

חפש לעצמך אחת אחרת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בגלל זה אתה בפורום . אחרים / אחרות למשל לא ממלאים אוויר עד שלא "רואים שחסר"

לא ברור לי איך אנשים מצליחים להתעלל ברכב. אני שומר על רכב כאילו הילד שלי.
פורסם
לא ברור לי איך אנשים מצליחים להתעלל ברכב. אני שומר על רכב כאילו הילד שלי.

לפעמים מכה חזקה בשלדה יכולה להיגרם מחוסר מזל כמו למשל אדיוט שנותן לרכב עם טנדר/ג'יפ/משאית ואפילו מכונית פרטית במהירות גבוהה, חברת הביטוח לא ממהרת להכריז על הרכב כטוטאלוס ואפילו לא כאובדן להלכה ואז אתה מקבל פיצוי עלוב מהביטוח ונוסע עם רכב שהוא בעצם "פצצה מתקתקת" על הכביש ושלא תצליח למכור אותו אפילו לא בחצי מחיר.

אני הייתי מדלג הלאה בגלל המשמעות הגבוהה, לא חסרים רכבים בשוק.

פורסם

כמו שאמרו,עבור הלאה.

מלכתחילה לא הייתי בודק רכב משנתון כזה עם ק"מ כזה.

הרכב הכי נפוץ כמעט, למה לשקול רכב עם נתונים כאלו?

סלע

פורסם

היי אלעד : היום המוכר שולח לי מסרון ,6 ימים אחרי הבדיקה : "בעיקבות הבדיקה לקחתי את האוטו למוסך מורשה של יונדאי בנתניה (מוסך שיא) האוטו תקין ואין בעיית קומפרסיה , היה צריך לעשות ניקוי של מערכת הדלק וזה פתר הכול."

ניקוי מערכת הדלק יכול לפתור בעיות קומפרסיה?

פורסם

יש ביד 2 150 רכבים כאלה משנת 2010. שחרר את הרכב הזה ותמצא משהו בלי תאונות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
היי אלעד : היום המוכר שולח לי מסרון ,6 ימים אחרי הבדיקה : "בעיקבות הבדיקה לקחתי את האוטו למוסך מורשה של יונדאי בנתניה (מוסך שיא) האוטו תקין ואין בעיית קומפרסיה , היה צריך לעשות ניקוי של מערכת הדלק וזה פתר הכול."

ניקוי מערכת הדלק יכול לפתור בעיות קומפרסיה?

ונניח וכן?

כבר רשמו לך פה שעיקר הבעיה זה תאונה בעלת משמעות גבוהה עם תיקון קורה וגג. לא נכנס לך לשיקולים אבל למה באמת להכניס ראש בריא למיטה חולה?

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...