Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפאביה אחלה אוטו. בבעלותי אחת כזו כשנה. אם פות״ש רוצה סקירה על הרכב אשמח לשלוח לו בהודעה פרטית.

הפאביה מרגישה קצת יותר חזק מה-208 (ואם בא לך להתגרזן קצת תמיד יש את האופציה של STAGE I). אבל, היא פחות נוחה ומרווחת (מאחורה) מהפיג׳ו.

פורסם

וגם איכות חומרים פשוטה יותר,והמחיר גבוה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אבל אז יש את האיביזה.:-)

שהיא אפילו זולה מהפיגו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אבל אז יש את האיביזה.:-)

שהיא אפילו זולה מהפיגו.

האפשרויות שנותרו

פיז'ו 208 שאני אישית מאוד מחבב

פיאסטה שניתן להשיג במחיר כמעט זהה , אך היא נראת מיושנת

איביזה הדגם שבמבצע ערום , כדי להגיע לרמת אבזור סבירה העסקה הופכת לפחות משתלמת

פאביה היא אפשרות לא רעה כאשר את דגם סטייל ניתן להשיג במחיר מצויין במבצע חבר (שנתיים אחריות וגיר רובוטי מצמד כפול ...)

והיום נוספה חלופה חזקה מאזדה 2 דגם דינמיק, עמוסה באבזור, רקורד טוב , מראה חיצוני מאכזב לטעמי (פוטוגנית מאוד, במציאות לא מרשימה במיוחד) ומנוע 1.5 שאני לא בטוח עד כמה חסכוני ?

בגלל תקופת המבצעים הפערים בין הדגמים הם כ6% כאשר ה208 הזולה מכולם

אני מזכיר את השיקולים שוב

צריכת דלק (רכב שנוסע 90 ק"מ ביום)

זמינות כח

נוחות

אמינות

דעתכם לבחירה המומלצת ?

פורסם

איזה איבזור חסר לך באיביזה?

פורסם
איזה איבזור חסר לך באיביזה?

מסך מולטימדיה, חישוקים קלים, מצלמת רוורס ועוד . כאשר האישה והילדה נוהגות לנראות יש חשיבות עליונה

כאשר אתה מבקש להוסיף המחיר מגיע לרמה שאינה משתלמת אל מול המתחרות

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

מסך מולטימדה יש,קטן אמנם אבל יש.

מגנזיום אין.

חיישנים ניתן להוסיף אחרי זה,עסק זול היום.

מה עוד חסר?

יש לך בקרת שיוט,BT,שליטה מההגה,מראה מתכהה אוטומטית.

כך שזה לא נכון להגיד שזה רכב עירום,הAM5 כן היה כזה היום האיביזה בגירסת STYLE די מאובזרת,ולגבי הדברים שאין צריך לזכור שהיא גם עולה בהתאם.

פורסם

לא מבין מה הדילמה. הזמנת יופי של אוטו שעונה באופן מיטבי על הדרישות שפרטת ואתה ממשיך להתחבט, קצת מיותר לטעמי. תגיד תודה ליצרן הזה שזנח את הגיר AL4 המיושן ואימץ גיר יפני מודרני משובח יחד עם מנוע חסכוני, חזק וכנראה מצוין ( והכנראה רק בשל גילו הצעיר, עדיין אי אפשר לומר מה יגיד במבחן השנים היותר ארוכות ) אימץ איבזור מאוד חביב בגירסת האקטיב ( כיסוי עור להגה חסר אמנם וזה מעצבן, אבל כלום חוץ מזה ) והכניס הכל לתוך מרכב שנראה מעולה יחד עם היותו מרווח ממרבית מתחריו לקטגוריה ולמחיר. אם, מצד שני, כל שאתה מחפש הוא חיזוק להזמנה שפתחת, אז לפחות אצלי יש לך כזה.

פורסם
מסך מולטימדה יש,קטן אמנם אבל יש.

מגנזיום אין.

חיישנים ניתן להוסיף אחרי זה,עסק זול היום.

מה עוד חסר?

יש לך בקרת שיוט,BT,שליטה מההגה,מראה מתכהה אוטומטית.

כך שזה לא נכון להגיד שזה רכב עירום,הAM5 כן היה כזה היום האיביזה בגירסת STYLE די מאובזרת,ולגבי הדברים שאין צריך לזכור שהיא גם עולה בהתאם.

הניסוח "ערום" נמסר מהנציג בשיחה טלפונית , כנראה שאפשר היה להשתמש בניסוח מוצלח יותר

אכן ניתן להוסיף ואז להגיע למחיר של ה208

במקרה כזה עדיף ה208, לטעמנו בכל מקרה

פורסם

אני מסכים עם כל מילה

הפיז'ו עושה את זה

אבל כנראה שהפור נפל על המאזדה 2 דינמיק

למה בגלל המוניטין, השם , סחירות , החלטה מהראש לא מהבטן ולא אני נוהג ברכב :wink:

פורסם
אני מסכים עם כל מילה

הפיז'ו עושה את זה

אבל כנראה שהפור נפל על המאזדה 2 דינמיק

למה בגלל המוניטין, השם , סחירות , החלטה מהראש לא מהבטן ולא אני נוהג ברכב :wink:

מישהו הערות , המלצות התראות מחמאות?

פורסם

ראשית, אין דבר כזה "אין ספק" כשמדובר במכוניות, אפילו אם זו מאזדה, שנית בחרת שיהיה בהצלחה, גם אם יהיה מישהו כמוני שסבור שהמזדה היא קנייה פחות טובה מחלק גדול מהאלטרנטיבות שהובאו כאן, במיוחד בשל מחירה הגבוה יחסית, מיותר להכנס שוב לסיפור הזה. חג שמח וכשר שיהיה.

• תוכן חדש...