Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזה רמת גימור אתה מזמין?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זהו שהפער קטן אל מול האחרות בגלל מבצע שעושים במאזדה

ללא המבצע לא הייתי מתקרב כי אז הפער ממש לא שווה

פורסם
לך על הפאביה , מנוע 1.2 110 כ"ס , חזק יותר מ 208

תנסה נסיעת מבחן ותראה לבד

אהבתי ויש גם מבצע חבר

מצד שני ראה מה כותבים על איכות החומרים והגיר

פורסם

ההתלבטות לא תמה פיג'ו ביטלנו את ההזמנה חושש מהיום שאחרי.. בוצעה הזמנה במאזדה 2 dynamic הנהגת ראתה את המאזדה היום ולמרות הפצרותי כי הרכב קטן ולא הכי מרשים ,אין כמו מראה עיניים ולכן ממאזדה נסענו לראות את הפאביה ותנחשו מה קרה , בדיוק, בוצע הזמנה של פאביה. מחר יש לנו 2 נסיעות מבחן פאביה ולאחריה במאזדה ואז תתקבל החלטה סופית, אני מקווה...

אין ספק מחפש חיזוקים לגיר ולשנתיים אחריות . אני מזכיר מדובר ברכב שנוסע כ100 ק"מ ביום

תודה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...