Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בקרסו טרייד אין, ויש שרשור אחר שלי לגבי עד כמה הם רוצים למכור מכוניות - רמז: הם לא ממש, והם נותנים הרגשה שאתה צריך לחוש בר מזל לקנות מהם רכב. את הרכבים ה"עייפים" הם מוכרים במחירון משוקלל, ואת הרכבים ה(יחסית) יותר טובים הם מוכרים במחירון ללא שקלול בעלות קודמת - ראיתי סניק אחת שעניינה אותי, שהיתה שנתיים וחצי בבעלות קרסו, המחירון שלה היה 103 אלף, והם רצו 115 בלי מקום למשא ומתן.

פורסם

לי יש את אותה התלבטות. אני רוצה להחליף את הרכב עוד כמה חודשים לרכב מרווח וגבוה. לא חשבתי על הסניק דיזל אבל היא באמת נשמעת כמו דיל טוב. חבל שהפיקאסו לא באה עם מנוע דיזל במחיר נורמאלי.

אם אתה רוצה אוטלנדר, ב 0 קמ היא נמכרת ב 138 או ב 147 במבצע לחברי הוט.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• תוכן חדש...