ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,563 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 692 צפיות
שלום לכולם. ניסיתי לחפש אשכולות שעוסקים בשאלה הזו. אך כנראה שאני לא הבנתי את התגובות או שלא ירדתי לסוף דעת המגיבים. כרגע אני בכיוון של סיאט איביזה 1.0 טורבו. המחיר הוא 86,000 עפ"י אתר היבואן. (ספציפית לדגם שאני מתעניין) ההתלבטות היא לא על הרכב אלא על דרך הרכישה ובסופו של יום החיסכון הכספי שישאר מהרכישה. אני יודע שהיבואן מוכר את הרכב במחיר הנ"ל ומצידו העניין נגמר. יש לו דרכי מימון משלו עם ריבית גבוהה משמע הלוואה. אני יודע שסוכנויות שמבצעות עסקאות של "תשלום נמוך" זה בדיוק אותה הלוואה שרק משנים לה את השם והיתרון הוא התקופה הארוכה שבה אתה יכל להמשיך להתנהל בחיים בצורה טובה עם הפרשה חודשית נמוכה לטובת העסקה. אני פשוט רוצה להבין בשורה התחתונה, איך …
הודעה אחרונה מאת micha, -
- 0 תגובות
- 573 צפיות
רוצה לקנות את הB4 בין השנים 2007-9 מה אם אומרים על הרכב הזה ? ומה הבדל בין הדגמים חוץ מהכוח סוס עם זה מורגש או סתם ? מה יותר חסכוני ויותר אמין ? ומה צריך להשים לב ברכב ?
הודעה אחרונה מאת Nitzann, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב משפחתי להורים, בדקתי מספר מבצעים של רכבים חדשים מליסינג ("0 ק"מ") ואני מתלבט בין מספר דגמים: סובארו אימפרזה קיה פורטה שברולט קרוז (עוד הצעות?) בעקרון אבא שלי די נעול על האימפרזה, היא מוצעת כרגע בהנחה מאוד משמעותית ונמכרת בכ-97K. מה בגדול ההורים שלי מחפשים? רכב חסכוני, תא מטען כמה שיותר גדול, אמינות גבוהה, הם לא מחפשים רכב עם המון פיצ'רים ותוספות אבל כן היו שמחים לקבל רכב עם מערכת מולטימדיה טובה. בעקרון התקציב הוא עד 100K, אבל אפשר לדבר על חריגות של כמה אלפים בודדים. אשמח לשמוע חוות דעת
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכם בתחילת השבוע הורי ביצעו הזמנה לקיה ספורטאז' החדשה (2.0 ליטר URBAN). בסוכנות נאמר לנו שאם אנו מוכנים להתפשר על הצבע יש בבונדד 2 רכבים פנויים - אפור (אופציית צבע שאינה קיימת באתר של קיה) וכסף, אך לאחר 1-2 דקות של שיחה עם הנציג התברר שנשאר פנוי רק הרכב בצבע כסף מלקוח שביטל עסקה (לדבריהם הוא לא יכל לעמוד בתשלום על הרכב) וניתן לקבל את הרכב בעוד 2-3 שבועות לאחר שחרורו מהמכס והתקנות מקומיות. האפשרות השניה היא להמתין עד יוני-יולי להגעת אוניה עם רכבים נוספים בשלל צבעים לבחירתנו. בהנחה שהורי מוכנים להתפשר על רכב בצבע כסף, האם יש סיבה לחשוש מלקיחת הרכב הספציפי? או שכדאי להמתין חודש-חודש וחצי ולבחור רכב בצבע לבחירתנו וללא חששות מיותרות? האם רק לי משהו "מריח" לא…
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
אופל אינסיגניה
מאת ping- 3 תגובות
- 953 צפיות
שלום לכולם, מה אומרים על הרכב שבכותרת? שנת 2011 מנוע 2.0 טורבו 220 כ"ס. מה צריכת הדלק ועלויות האחזקה הצפויות? (טיפולים, אגרת רישוי, ביטוח וכו'...) המון תודה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 739 צפיות
היי אני רוצה לקנות פולקסווגן גולף הגירסה עם המנוע של 150 כוח סוס שמתי לב שמנוע הנ"ל ה מומנט מרבי מתקבל בסל"ד שבין 1500-3500 מה אומר הנתון הזה האם לאחר 3500 סל"ד הרכב פחות סוחב והאם אני ירגיש הבדל? במנוע עם ה125 כוח סוס המומנט מרבי הוא בין 1400-4000 האם הוא אומר להרגיש חזק יותר מגירסה עם ה150? ואיך המנוע בכללי ביחס למנועים האחרים ללא הטורבו אני פעם ראשונה עובר למנוע עם טורבו ? תודה
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום רב אני מעוניין לרכוש מאליבו טורבו 2014 או 2015 ואשמח לייעוץ חיפשתי כאן את הנושא אך הדיון לא היה על כן או לא ליקנות אלא על מישהו שחיפש רכב גדול ושלל סופרב מסיבה מסויימת אני מעוניין ברכב חזק וגדול יותר ממה שיש לי היום (מאזדה 3) ולא מעוניין בכל נושא כפול המצמד, אני מאמין יותר בגיר פלאנטרי. הוא אמין משמעותית מהכפולי מצמד ובנוסף התקציב מאפשר את המאליבו שהמנוע שלו מאוד מפתה דגם 2013 של מאליבו היה בעייתי ממספר בחינות שעבר מקצה שיפורים ל 2014 הרכב הוא בעל מנוע טורבו dual scroll למי שמכיר שמייצר 259 כס ו 35 קגמ בערך בדגם 2013 בדגמי 2014 הרכב מגיע עם מנוע dual scroll שגם בעך 259 כס אך עם 40+ קגמ בנוסף חשוב לי שלרכב יהיו פרוגקטורים ולא רפלקטורים …
הודעה אחרונה מאת kits1, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 591 צפיות
איזה אוטו אפשר להביא עד 20-25 אלף שח? ידני ספורטיבי עם טורבו. חדש ישן.. תציעו הכל
הודעה אחרונה מאת הנמר הסגול, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
באתר של יצחק לוי , לא מאפשרים לשקלל למחיר עבור מודל 2008 לפי תאריך עלייה לכביש , רק עבור מודל 2010/2011 ומעלה. לא ברור לי למה , 2008 זה לא רכב "ישן" , למה רכב שעלה בינואר ורכב שעלה בדצמבר צריכים להיות באותו מחיר כי הם מודל 2008 ולא 2011 ? הרכב שלי עלה בדצמבר , האם יהיה נכון והגיוני לבקש בעתיד תוספת ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 462 צפיות
אני מעוניין למכור את הקיה פיקנטו שלי מודל 2011. הסתכלתי במחירון של יד2 ורשום שהמחירון הוא 43,600. אבל שאני משתמש בכלי השכלול שלהם שכולל פרמטרים כמו תאריך עליה לכביש,מס' קילומטר,מס' ידיים וכו' אחרי השכלול המחיר יוצא 49,700. הפרטים של הרכב שלי הם: מודל 2011 חודש עליה אוקטובר 46000 ק"מ יד2 - בעלויות פרטיות. האם יכול להיות שבשכלול הפרמטרים המחיר של כמעט 50 אלף הוא הגיוני? והאם יש עוד מחירון שכדאי לי לבדוק בו? אשמח גם לשמוע מחברי הפורום כמה לדעתכם האוטו שלי שווה במכירה אמתית(באמת מעוניין למכור). תודה ומימונה מוצלחת !
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 18 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
טוב אחרי חפירות בפורום הגעתי למסקנה הזאת - מחיר 36,000 יורו אחרי הורדת מע"מ – 19% יוצא 29,160 יורו משלוח ימי – 1,000 יורו משלוח יבשתי 250 יורו ביטוח 500 יורו סה"כ – 30,910 יורו 3 נקודות אביזרי בטיחות(בערך) שווי של 1,250 ש"ח חישובים: לפי האתר הממשלתי סך כל המיסים ממדינת הסכם הוא 116% מס קניה – האם הוא עדיין 83% ? = 56,565.3 יורו שזה 243,516 ש"ח פחות מס זיהום ובטיחות = 233,016 ש"ח דרגת זיהום – 6 שווה ל 9,250 ש"ח הנחה על פי האתר הזה: http://www.nextgreencar.com/emissions-calculator/ford/focus-rs/ (האם זה נכון?) מע"מ 17% = 272,628.72 מכס 16% ?? = 316,249 מס יוקרה? כמה יצא לי ? הוצאות נוספות - הוצאות נוספות שלא מחושבות במס: עמילות מכס - …
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בשעה טובה נולדו לי תאומים ומכרתי את הגולף הייליין שהייתה לי בשל העובדה שהעגלת תאומים נכנסה בקושי והמושבים ההפוכים של התינוק נתקעו לנו בגב המושב חשבתי על כמה חלופות ורציתי להתייעץ עם חברי הפורום המבינים לגבי אלטרנטיבות התקציב שלי הוא עד 100 אלף ש"ח: 1. מאזדה 6 סטיישן שנת 2013 אוטו לא נפוץ במיוחד אך נכנס לתקציב 2. יונדאי I40 שנת 2013 - בדקתי את עגלת התאומים והיא נכנסת לגרסה הרגילה, סטיישן אין בנמצא עם קילומטרז נמוך 3.סקודה סופרב אמבישן 2013- לאור העובדה שהיה לי פולקסוואגן אני נרתע מהמותג הזה מה גם שהבנתי שיש תקלות במנוע של 1.8 160 כ"ס אבל המרווח הפנימי והבגז די קוסמים לי 4.סקודה אוקטביה אלגנס 1.4 140 כ"ס שנת 2013\2014 נכנס בתקציב אך אני חושש מגיר הDSG אם למיש…
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 889 צפיות
שאלה דיי ספציפית על פיקאסו החדשה - דגם האקסקלוסיב מגיע עם זיהוי סטיה מנטיב וזיהוי מרחק מהרכב מלפנים. נסעתי בנסיעת מבחן ברכב הזה, שהיה מאובזר בנוסף גם במובילאיי. ההתרשמות שלי היא שהמובילאי מזהה סטיה מנטיב ומרחק הרבה יותר טוב, והמערכות ברכב עצמו כמעט לא מזהות בכלל. האם יש למישהו ניסיון ויכול להגיב לגבי המערכות ברכב הספציפי הזה? מצד אחד נראה לי טיפשי להשקיע גם באקסקלוסיב וגם במובילאי, מצב שני לקנות את הקומפרט דורש גם הוספה של מצלמת רוורס ואין לו את הpark assist.
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב, אני כרגע מתעניין בדאצ'יה החדשה - סאנדרו אוטומטית עם מנוע 0.9 השאלה שלי היא כזאת: אני גר בחיפה ומכיוון שאינני מבין דבר במכוניות, אני מעוניין לקבל את חוות דעתכם על רכב זה והאם הוא יתאים לנסיעות בעיר הררית כמו חיפה. האם הוא יסחוב את העליות? לינק למכונית: https://israeldacia.co.il/campaigns/stepway_presale/?ref=36 תודה רבה לכולם!
הודעה אחרונה מאת sidewinder, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 954 צפיות
שלום לכולם.. רציתי לקבל יעוץ האם שווה לקנות קיה פיקנטו ספורט 2015 שעשתה 25000 קמ מושקעת מכל המובנים... מחיר 70 אלף שח אני לא יודע מה המחירון שלה אבל לפי מה שהבנתי 72 אלף אני מחפש את המחירון ולא מוצא את המחיר הזה.. מי יודע מה המחירון ? ובקיצור מה דעתכם לקנות או להוציא את הרכב חדש מהחברה ?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם מצורף טופס בדיקה שבוצעה לטובת טרייד אין לרכב של הורי. (הונדה סיוויק 5 דלתות מודל 2012, COMFORT). מחירון לוי יצחק הוא 83,000 ש"ח. לאחר הבדיקה, הם מעוניינים להוריד 3,000 ש"ח מהמחירון (בעיקר על הצמיגים הבינוניים, ועל הפגיעה הקיימת בדלת ימין וסף ימין של הרכב - כתוצאה מעלייה על מדרכה או אבן, סף שמאל תוקן לאחר מעיכה כתוצאה מהרמה לא נכונה של הרכב עם הג'ק) - כלומר לשלם 80,000 עבור טרייד אין של הרכב. מה דעתכם? הליקויים שווים הורדה של 3,000 ש"ח? תודה
הודעה אחרונה מאת landy, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 548 צפיות
שלום, אחרי 4 שנים עם הקיה פיקנטו הבנתי שהגיע הזמן לקנות רכב אמיתי ואם כבר לשדרג אז החלום הוא ג'יפון. התקציב שלי הוא עד 85,000 והדרישות שלי הן: גיר אוטומט שנת 2013 ומעלה האם רנו קפצ'ור יכולה להיות אופציה בתקציב שלי? האם קיימות עוד אופציות בתקציב הזה? לא בא לי על הפ'יזו 2008 או סקודה יטי למיניהם,חשוב לי שהרכב יהיה נאה חיצונית תודה.
הודעה אחרונה מאת kingoftheroad123, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 802 צפיות
סיטרואן פיקאסו חדשה מגיעה עם התנעה ללא מפתח (keyless). לא מתקינים קודן כי זה יוצר בעיות במערכת החשמלית - כך על פי היבואן. זה לא שהם נגד קודן באופן כללי, אלא רק במכוניות שלהם שהן keyless. נראה לי שהמכונית הופכת להרבה יותר גניבה כך. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 915 צפיות
מחפש המלצה לרכב משפחתי עד 30 אלף ש"ח הרכב מיועד ל - 4, 2 מבוגרים ו 2 תינוקות הרכב לא מיועד לנסיעות ארוכות אלא בעיקר בתוך העיר. לא חושב שהוא יעשה יותר מ 10 אלף קילומטר בשנה. עד כו חשבתי על מאזדה 3 ופורד פוקוס 2008\2009 עוד המלצות יתקבלו בברכה. חג שמח
הודעה אחרונה מאת lze22, -
- 5 תגובות
- 539 צפיות
חג שמח ומועדים לשמחה לכולם, משפחתי רוצה להתקדם ולהחליף את הרכב הקיים אצלנו יונדי i20 2102 אנחנו מעוניינים ברכב קטן חסוכני וחדש(2016) כשהתקציב עומד על 110k על הרכב יסעו 4 נהגים והרבה, 20-30 אלף קילומטר בשנה תודה מראש לעוזרים וחג שמח. עמית
הודעה אחרונה מאת kingoftheroad123, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים, אני מעוניין לקנות פורד פיאסטה 2016 מנוע 1.6 יש לי 2 אופציות. הראשונה היא דרך חברת אלבר, 0 קילומטר, יד 2 שהיד הראשונה זה מפרטי של חברת אלבר. (ככה אמרו לי בחברה שרשום יד פרטית ולא ליסינג.) המחיר שהם דורשים זה 85 אלף ש"ח. האופציה השניה זה דרך חברת פורד 0 קילומטר, יד ראשונה. חדש חדש "מהחברה". המחיר הוא 92 אלף קילומטר. ההפרש הוא 7000 ש"ח בינהם. השאלה מבחינת ירידת הערך,כשארצה למכור את הרכב כמה תהיה ירידת הערך של האופציה הראשונה דרך "אלבר" יד 2? בקיצור מה כדאי לי יותר? לשלם עוד 7 אלף לקבל רכב "חדש"? כשאמכור את הרכב לדעתכם ה7 אלף "יחזרו" אלי? תודה רבה לעונים!
הודעה אחרונה מאת kuglager24, -
בקשת המלצה לרכב
מאת Owned- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת stum, -
שלום לכולם , מחפש רכב חדש עד 105 אלף אנחנו זוג צעיר ואולי עוד שנתיים עם ילד. סופר מיני / מיני חשוב אוטומטי , חסכוני ומאובזר שברולט ספארק 2016 החדשה - לא ידוע לי אמינות וטיפולים יונדאי I20 החדשה קיה ריו החדשה הונדה ג'אז החדשה - לא ידוע לי אמינות ומחיר טיפולים מאזדה 2 החדשה למרות שהיא טיפה יותר יקרה עדין רוצה לדעת אם שווה ? או סוזוקי סוויפט לחכות לינואר 2017 לצורה החדשה כרגע יש ברשותי סוויפט 2012 שגם קניתי חדשה מהחברה ,הבעיה שהם מגיעות לא מאובזרות ויקרות מאוד וזה הוריד לי מהם . רכב גרמני לא מתחשק לי בכלל . אז אם יש עוד המלצות אשמח מאוד מאודץ . תודה וחג שמח אנשים יקרים
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מוכר את הרכב שלי ולמזלי הרע הייתי צריך להחליף צמיג קדמי , שמתי את הג'ק במקום הלא מתאים , כתוצאה מכך נמעך לי סף הדלת בנקודה ספציפית . אני לא רוצה לתקן את זה כי זה לא צועק לשמיים , זה נקודתי ...נגד עין הרע האם כיום כשאני מוכר את הרכב יש בכך ירידת ערך ? תודה על המענה
הודעה אחרונה מאת stum, -
-
- 33 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אהלן, אני צעיר בן 18 שמחפש רכב ראשון ויש לי תקציב של 20,000 פלוס מינוס. אני מחפש אוטו אמין שלא זולל הרבה, נוסע סבבה, נוח ומאובזר בצורה סבירה לפחות. המטרה היא נסיעות בתוך העיר ומעט מחוץ לעיר אך לא ארוכות. שמתי עין על הקורולה מודל 2001 ויש לי שתי שאלות: 1. יש לקורולה מינוסים עיקריים שכדאי לשים אליהם לב? 2. לדעתכם יהיה חכם לקנות קורולה שמורה בסביבות 15,000 ולהשאיר את העודף להוצאות נלוות או שישנה חלופה טובה יותר בסכום שציינתי (מקסימום חריגה של 2000)? יש לי עבודה קבועה כך שגם בלי הרבה חיסכון אוכל להסתדר עם ההוצאות הנלוות. 3. ואחרונה אחרונה - הרבה אומרים לי שלנהג צעיר עדיף רכב קטן ולא משפחתי אבל כשאני שואל למה אני לא מקבל תשובה הגיונית, מישהו מכיר את הטענה ויכול ליי…
הודעה אחרונה מאת itamars191, -
שלום לכולם, אני מעוניין לבדוק את האפשרות לרכוש גולף חדשה. מניסיונכם - האם הם יסכימו לקנות ממני את האופל? כלומר רכב שהוא לא פולקסווגן. להבנתי הם עובדים עם אוטו-דיל ואוטו-דיל מוכרים כל מיני סוגים של מכוניות. אשמח לתשובתכם. בתודה מראש,
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 807 צפיות
שלום חברי הפורום, משפחתי מעוניינת להחליף את הרכב שברשותינו יונדאי i20 2012 דרישות: מחיר: 110000 גודל: משפחתי קטן (סגנון הi20) גיר: אוטומטי (חשוב) שנתון: 2016 אנחנו עובדי עצות עקב המבחר הגבוה של הרכבים שקיימים בשוק על הרכב ינהגו 4 נהגים תודה מראש לעוזרים אשמח לשמוע את דעתם בנושא תודה עמית
הודעה אחרונה מאת micha101, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 668 צפיות
שלום, היום בדקתי יונדאי אקסנט 2007 נפח מנוע 1600. וכשנסעתי בעיר הרגשתי מוזר עם ההגה, כאילו ההגה לא מגיב טוב, זז כזה, לא בדקתי אותו בכביש מהיר. המוכר אמר שהוא החליף לא מזמן את המנוע של ההגה כי זה הגה חשמלי, .סה"כ הרכב מצויין, יש לי רק חשש מההגה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- 2 תגובות
- 507 צפיות
היי חברים, אז עשיתי היום נסיעת מבחן קצרה בפיקנטו 2013 מסוג EX, אגב עם 38,096 קמ''ש בסה''כ. האוטו ממש מצא חן בעיניי, הוא מבעלות פרטית, וסוכנות הרכבים עשתה עליי רושם מאוד חיובי, כך ששמתי פיקדון של 1000 ש''ח (אבל במידה ומשהו לא יסתדר בבדיקה במכון, אקבל את הכסף בחזרה, זה גם מה שהוספנו לחוזה). סיכמנו על מחיר של 57,000 ש''ח, במקום 60,600 שהם דרשו. אני מקווה שזה מחיר סביר, למרות שיש לי תחושה שאפשר היה לרדת עוד במחיר? אבל פרט למחיר יש עוד שני דברים קטנים שמפריעים לי: בזמן נסיעת המבחן, הרגשתי תחושה מוזרה בבלמים, כשהתחלתי לבלום לפני רמזורים (נראה לי שזה קרה בעיקר בעלייה או בירידה), הבלם כאילו עשה באופן עצמאי, מן תנועה עדינה של פמפום כזה, והמוכר אמר שהרכב מבצע את …
הודעה אחרונה מאת sperial, -
508 סטיישן שנת 2012 1 2
מאת פאשי-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה אתם יכולים לספר לי על הרכב הזה מאוד רציתי אתה ה 308 סטיישן אבל לא מצליח למצוא תודה
הודעה אחרונה מאת save, -