Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש - מיני / סופר מיני עד 105K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגאז די מחווירה ליד הפיאט במראה,לפיאט יתרון של איכות חומרים ומאחור המרווח די גדול,מעבר לזה שהיא מוצעת בהשקה עם 5 שנות אחריות ואחרי זה צריך להוסיף סכום בשביל לקבל 5 שנות אחריות.

לגבי שמירת ערך פה יש יתרון לגאז.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

גם בצריכת דלק היתרון של הונדה, ובצורה משמעותית.

האמת, ההשוואה בין ג'אז לטיפו רק בגלל המחיר הקרוב נראית לי מוזרה.

שני רכבים שונים.

רוצים רכב חסכוני, אמין, מרווח יחסית לסופר מיני כתחליף למשפחתי, ואחד שכנראה ישמור על המחיר - קונים ג'אז.

רוצים משפחתית קלאסית סדן חדשה במחיר שפוי סוף סוף - קונים פיאט.

כלכלית ג'אז עדיפה ( פחות הוצאות דלק, פחות ירידת ערך ). לכן, אם לצרכים של המשתמשים הונדה מספיקה, זאת בחירה הגיונית יותר.

אבל זה רק הצד הפרקטי, כל השיקולים מעבר לזה נתונים להעדפה אישית.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בצע נסיעת מבחן ב-208 ובג'אז. אני בצעתי בעבר ואין בכלל מה להשוות. ג'אז מרגישה פלסטיקית, זולה, רועשת ועצלה. היא אמנם סופרמיני אבל לא באותה ליגה. היתרון היחיד שיש לה ביחס ל-208 זה מרחב פנימי גדול יותר. בכל שאר הפרמטרים - נוחות, אבזור, ביצועים, צריכת דלק, גימור, 208 עדיפה.

פורסם

אני לא מסכים איתך.

הג׳אז יותר מאובזרת מה-208, יותר בטוחה ממנה ובוודאות גם יותר חסכונית ממנה.

לדעתי, הן שוות מבחינת הנוחות.

בנושא הביצועים, ה-208 הרבה יותר עדיפה.

פורסם

איני חושב שמושבים ברמה של ה208,גם איכות חומרים פחות טובה.

לא יצא לי לנסוע על הגאז כדע לחפש על יתרון המושבים של ה208 הגז צריכה לנוע כמו סיטרואן c5 מבחינת מתלים וזה לא ניראה ככה מהביקורות.

פורסם

לגבי נסיעת מבחן אני אבצע בשניהם, אוטו זריז ומהיר עברתי את הגיל לזה, היה לי גולף טורבו ועוד שטויות היום אני נשוי ובעתיד ילד מחפש נסיעה שקטה, רגועה, חיסכון בדלק ושמירת ערך הרכב מאוד מאוד חשובה לי, לגבי הפיגו אני אבדוק כי זה 10 אלף פחות מה ג'אז , 208 גם מאובזרת לגמרי או צריך להוסיף עוד? לגבי ה208 יש לי בעיה קצת שוב לחזור לטורבו, לא נראה לי שהיא תהיה לי חסכונית... לגבי נסיעה איטית ורועשת בג'אז לא נראה לי שאתלונן כי היום אני נמצא עם סוזוקי סוויפט 2012 אוטו איטי וצריכת דלק 1/12 בשיא שלה, ולא נסיעה הכי נוחה בכביש, מה שכן אמינה ושמירת ערך ששוב אני מחליף רכבים כל 4-5 שנים לכן חשוב לי!

פורסם
איני חושב שמושבים ברמה של ה208,גם איכות חומרים פחות טובה.

לא יצא לי לנסוע על הגאז כדע לחפש על יתרון המושבים של ה208 הגז צריכה לנוע כמו סיטרואן c5 מבחינת מתלים וזה לא ניראה ככה מהביקורות.

התכוונתי לנוחות הנסיעה.

בגיליון האחרון של מגזין אוטו ה-208 הפסידה בסעיף הנוחות לאיביזה שלא ידועה כרכב הכי נוח בעולם.

פורסם

לא הכי נוחה אבל בהחלט בסדר גמור.

אבל מבחינת המושבים לדעתי לפיגו יתרון,מעבר לזה נוחות זה עניין אישי.

• תוכן חדש...