Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בשעה טובה נולדו לי תאומים ומכרתי את הגולף הייליין שהייתה לי בשל העובדה שהעגלת תאומים נכנסה בקושי והמושבים ההפוכים של התינוק נתקעו לנו בגב המושב חשבתי על כמה חלופות ורציתי להתייעץ עם חברי הפורום המבינים לגבי אלטרנטיבות

התקציב שלי הוא עד 100 אלף ש"ח:

1. מאזדה 6 סטיישן שנת 2013 אוטו לא נפוץ במיוחד אך נכנס לתקציב

2. יונדאי I40 שנת 2013 - בדקתי את עגלת התאומים והיא נכנסת לגרסה הרגילה, סטיישן אין בנמצא עם קילומטרז נמוך

3.סקודה סופרב אמבישן 2013- לאור העובדה שהיה לי פולקסוואגן אני נרתע מהמותג הזה מה גם שהבנתי שיש תקלות במנוע של 1.8 160 כ"ס אבל המרווח הפנימי והבגז די קוסמים לי

4.סקודה אוקטביה אלגנס 1.4 140 כ"ס שנת 2013\2014 נכנס בתקציב אך אני חושש מגיר הDSG

אם למישהו יש הצעות נוספות אשמח לשמוע, כמו כן איני מעוניין לקנות יונדאי I30 סטיישן ולא את הפורד פוקוס סטיישן מפאת העובדה שאיני מעוניין לקנות אוטו שהליסינג רכש באלפים ממנו כי יהיה לי קשה בשלב מסוים להפטר ממנו לאור הכמויות שיש בחברות הליסינג מהדגמים הללו

עריכה אחרונה על ידי rom82
פורסם

אתה צריך ספסל אחורי רחב או כזה שמספיק ל-2 כיסאות תינוקות?

את ה-6 לדעתי תוריד, היא לא מרווחת משמעותית יותר מאוקטביה או 308SW מקטגוריה מתחת.

יונדאי i40 רכב חביב לגמרי, מרווח יחסית אבל לא מאוד חזק, לא יודע אם זה שיקול מבחינתך אבל הרכב ירגיש בפירוש חלש מגולף עם זוג מגדשים.

סופרב- אני חושב שצריכת השמן המופרזת נפתרה במהלך 2012/13. אם אתה חושש מהדור בסביבות 2012 הגיעה גרסא עם תיבה פלנטרית משושת הילוכים.

אוקטביה 140- לאבי יש כזו, מאושר ומברך על האוטו- יחידת הנעה בונבוניירה, מרווח לכןלם יש ברוך ה׳, מנוע גיבור גם יש, ואני חושב שרוב בעיות האמינות במנוע זה (זה המנוע החדש יותר שלהם, קודם היה 1,4 עם 122 סוס) נפתרו.

פורסם

מזל טוב!

משהו מוזר בהודעת הפתיחה - אתה חושש מרכבי קבוצת פולקסוואגן בגלל בעיות גירים/ מנועים , וכל האופציות שלך הן הרכבים שלהם.

במקומך הייתי קונה מגאן אסטייט טורבו דיזל עם נתונים טובים לטובת בגאז' גדול והוצאות דלק נמוכות.

אם אתם נוסעים כמות ממוצעת לשנה, הרכב הזה יימכר מהר מאוד על רקע של רוב הרכבים עם קילומטראז' אסטרונומי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תנסה mg350 , ולפני שכולם קוטלים אותי תנהגו עליו, מרווח מאד, צריכת דלק 1:11.5 , אמינה יש אותו לחבר כבר שנה+ בגרסה המאובזרת ורק מחמאות יש עליו

פורסם
התנהגות כביש זוועתית, איכות פנים מזעזעת, ביצועים בינוניים... להמשיך?

תלוי בשנה שלו אם אני זוכר 2013, מאובזר ברמה גבוהה, התנהגות כביש סבירה, ביצועים שוב תלוי מה מחפש בעל הרכב

פורסם (נערך)
מזל טוב!

משהו מוזר בהודעת הפתיחה - אתה חושש מרכבי קבוצת פולקסוואגן בגלל בעיות גירים/ מנועים , וכל האופציות שלך הן הרכבים שלהם.

במקומך הייתי קונה מגאן אסטייט טורבו דיזל עם נתונים טובים לטובת בגאז' גדול והוצאות דלק נמוכות.

אם אתם נוסעים כמות ממוצעת לשנה, הרכב הזה יימכר מהר מאוד על רקע של רוב הרכבים עם קילומטראז' אסטרונומי.

אני אסביר לך, שהיית בבעלותי הגולף התפוצצה לי בוכנה במנוע מה שגרר תיקון של שבוע ונזק כספי לא מבוטל, כמו כן אני מטפל במוסכים מורשים של פולקסוואגן וזה גם היה לי מעמסה על הכיס, הסיבה היחידה שלקחתי את ה-2 סקודות בחשבון זה מרווח הפנים והבגז הענק שמאפשר הכנסת עגלית תאומים ללא קושי,מנגד הביטוחים והחשש לתקלות בגיר ובמנועים בסקודה שכבר לא באחריות מפחידים אותי, חסכון בדלק הוא לא משהו קריטי עבורי, אנחנו נוסעים כ- 10 אלף קילומטר בשנה.

עריכה אחרונה על ידי rom82
פורסם

את המזדה 6 ואת ה-I40 לקחתי בחשבון בשל העובדה שהגיר הוא אוטומטי רגיל והמנוע ללא טורבו והחשש לתקלות יורד בדגמים אלו

האוטו יהיה ברשותי מספר שנים והחשש לירידת ערך אינו פקטור עבורי מכיוון שאיני רואה באוטו השקעה כספית.

לגבי הסופרב אין הרבה דגמים של הגיר האוטומטי והמנוע 1.8 153 כ"ס, הרוב זה עם DSG ו1.8 TSI מה שקצת מפחיד אותי לאור הפוסטים שקראתי בפורום לגבי הדגם הזה

האם באוקטביות משנת 2014 ומעלה נפתרה בעיית ה-DSG? כי לפי דעתי זאת הבעיה היחידה שעלולה לצוץ בדגם כזה

פורסם

למה B4 סטיישן ואאוטבק לא בסקיצה? מה עם פורסטר? לסובארו יש כל כך הרבה היצע בדרישות.

אתה צריך או סטיישן או ג'יפון. תחליט אתה מה יותר נראה לך.

פורסם

אני לא בטוח שיש B4 סטיישן בתקציב הזה ואני מעדיף סטיישן מאשר ג'יפון, מה אתם אומרים על היונדאי I40?

פורסם

מאזדה 6 או B4, למאזדה שוק טוב יותר שזה יתרון במכירה חיסרון בקניה. לסובארו 4X4 קבוע שזה יתרון על הכביש וחיסרון בדלק.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ניסית את היונדאי? היא די צפופה מקדימה ולא ממש לטעמי. אני הייתי מעדיף את הסובארו - אבל אולי זה עניין של טעם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...