Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

בתחילת השבוע הורי ביצעו הזמנה לקיה ספורטאז' החדשה (2.0 ליטר URBAN).

בסוכנות נאמר לנו שאם אנו מוכנים להתפשר על הצבע יש בבונדד 2 רכבים פנויים - אפור (אופציית צבע שאינה קיימת באתר של קיה) וכסף, אך לאחר 1-2 דקות של שיחה עם הנציג התברר שנשאר פנוי רק הרכב בצבע כסף מלקוח שביטל עסקה (לדבריהם הוא לא יכל לעמוד בתשלום על הרכב) וניתן לקבל את הרכב בעוד 2-3 שבועות לאחר שחרורו מהמכס והתקנות מקומיות.

האפשרות השניה היא להמתין עד יוני-יולי להגעת אוניה עם רכבים נוספים בשלל צבעים לבחירתנו.

בהנחה שהורי מוכנים להתפשר על רכב בצבע כסף, האם יש סיבה לחשוש מלקיחת הרכב הספציפי? או שכדאי להמתין חודש-חודש וחצי ולבחור רכב בצבע לבחירתנו וללא חששות מיותרות?

האם רק לי משהו "מריח" לא טוב בעסקה ?!?

אני יודע שזה לא המצב במקרה זה, אך קראתי פה על לקוח שקיבל רכב מתצוגה ללא ידיעתו, או מישהו שקיבל רכב לאחר תיקון נזק כתוצאה מההובלה בים - ומכאן עולות הספקות, ופתיחת השרשור הנ"ל.

אשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא.

גיא

פורסם (נערך)

הסיכוי שמדובר ברכב מתצוגה תמיד קיים, גם אם לא מעדכנים את הקונה, עובדה שפורסמה לאחרונה. זה שפנו אליכם בהצעה זה מענין בפני עצמו, ואתה יכול לשאול את עצמך מדוע דוקא לי הציעו את ההחלפה. מעשית, הייתי מתנה את ההחלפה לרכב הספציפי שהציעו לכם, בקבלת אישור מפורש ובכתב מנציג בכיר שהרכב כולל דגם ומס' שלדה לא שימש לתצוגה או להדגמה. תעשו את כל הפעולות הנראות לכם כדי להיות בטוחים שההחלפה מבחינתכם בסדר , הכל לפני שתוותרו על הרכב המקורי שהזמנתם. מה לעשות אבל התנאים הקיימים מחייבים המון זהירות והגנות מפני תחמנות.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

כל עוד לא התקבל תשלום מלא על הרכב הוא לא משוחרר מהבונדד, לכן העובדה שזה "רכב שלקוח ביטל" היא חסרת כל משמעות.

יחד עם זאת למען השקט הנפשי שלך תשאל את הסוכן אם בוצעו פעולות כלשהן ברכב, סתם למען הסר ספק.

רוב הסיכויים שלא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

דוד מאיפה אתה יודע "ואתה יכול לשאול את עצמך מדוע דוקא לי הציעו את ההחלפה." שרק לו הוצעה העיסקה ? הם רוצים למכור ותיהיה בטוח שהעיסקה הזאת מוצעת לכל מי לחוץ לרכב כבר עכשיו .

פורסם

רכב שעוד לא שוחרר לא ניתן להחשיב כעסקה של לקוח שלא עמד בתשלום..

סיפור נחמד, לדעתי פשוט רצו לדחוף לך את מה שנשאר להם כי הראית להט לקבל את הרכב כמה שיותר מהר.

רק תבדוק שזה לא תצוגה/הדגמה כפי שכבר נאמר.

פורסם

בתקופה האחרונה מאד מקובל לרכוש רכב בעזרת מימון. לעיתים די קרובות הבנק לא מאשר ללקוח את ההלוואה, בעיקר בגלל שאנשים נוטים לרכוש יותר ממה שהכנסתם מאפשרת. לו הרכב היה מתצוגה, היבואן היה מיידע אותך על כך, אין לו שום סיבה להסתיר זאת (וזאת גם עברה על החוק)

סביר להניח שהרכב הוצע לעוד לקוחות, ואף אחד לא מכריח אותך לקחת את הרכב הזה. ההחלטה אם לקחת או להמתין היא שלך בהתאם לנסיבות בהן אתה מצוי (ובהחלט יתכן שבעת כתיבת שורות אלה הרכב כבר לא רלוונטי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה קורה לעיתים ואתה לא הראשון שמציעים לו רכב שלא שולם עליו או של לקוח שהתחרט לפני שיחרור מהמכס. אין שום בעיה לקחת את הרכב הנ"ל.

פורסם

הרכב לא חייב להיות משוחרר מהמכס כדי להיות רכב תצוגה - יש אולמות תצוגה שמוגדרים כמחסן ערובה לצורך כך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא מבין איך אפשר להתפשר על רכב של מעל ל100 אלף ש"ח?!

ללא שום קשר לביטול של הקונה לשעבר אני אם הייתי קונה רכב מיבואן לא הייתי מתפשר על כלום וממתין עד שאקבל את המקור שרציתי.

לכן המלצתי היא לך אל תתפשר ותקנה את מה שרצית מלכתחילה!

פורסם

אפשר להתפשר גם על רכב של מעל למיליון ש״ח.

אנשים מתפשרים שהם קונים בתים במיליונים.

השאלה בסך הכל עד כמה הפשרה מהותית בעינייך.

לרוב האנשים יש כמה צבעים שהם לא מוכנים לקחת בשום אופן. כמה צבעים מועדפים וכמה צבעים שלא ממש אכפת להם.

פורסם

כדאי שאנשים כאן יבינו שרכב כזה בחיים לא יכול להיות רכב הדגמה- הוא לא שוחרר ממכס, אין לו לוחית רישוי והרוכש יהיה יד ראשונה עם 0 או כמה עשרות ק״מ.

אף יבואן לא מוכר את רכבי ההדגמה שלו כל-כך מהר, בגלל ירידת הערך ברגע שהם ע״שהחברה ועולים לכביש.

פורסם

לי נראה שניסו איזו שיטת מכירות של להלחיץ את הלקוח לקנות מהר שלא ייסגר.

יש 2 רכבים. הופלה אחד נעלם ונשאר שאחרון שגם זה בגלל לקוח שביטל. אם לא תיקח ייקחו לך.

פורסם

כל תרחיש של סיפור כזה או אחר הוא אפשרי, אך הוא לא משנה ולא אמור לשנות את העובדה שעלייך לשאול שאלות ברורות, ואם קיבלת תשובות והתחייבויות מספקות, אז תהנה מהרכישה ואל תתן לסיפורים להוריד אותך.

• תוכן חדש...