Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום,

משפחתי מעוניינת להחליף את הרכב שברשותינו יונדאי i20 2012

דרישות:

מחיר: 110000

גודל: משפחתי קטן (סגנון הi20)

גיר: אוטומטי (חשוב)

שנתון: 2016

אנחנו עובדי עצות עקב המבחר הגבוה של הרכבים שקיימים בשוק

על הרכב ינהגו 4 נהגים

תודה מראש לעוזרים אשמח לשמוע את דעתם בנושא

תודה עמית

פורסם

למזדה 2 לדעתי מושבים בין הפחות נוחים בין הסופר מיני ואיכות חומרים מתחת לממוצע.

הפאביה עם מושבים קדמיים עדיפים אך ניראית מיושנת וגם פה איכות חומרים מתחת לממוצע,מאחור לא נוח בגלל זווית המשענת.

הפיגו עם המושבים לדעתי הטובים בקטגוריה בהרבה.

לגאז יש מרווח מעולה לבירכים ותא מטען גדול,מושבים טובים אבל היא לא תהיה זריזה כמו הפיגו.

יש גם את הקליאו מאחור צפופה אך גם זריזה ועם מושבים רחבים אך חסרה לי תמיכה.

האיביזה 83 אופציה מעולה,גם זריזה,יחסית מאובזרת טוב ובמחיר זול משמעותית.

אבל במחיר שלך אותי הכי הרשימה הטיפו,היא מרווחת מאוד,איכות חומרים טובה,תא מטען ענק,רק לגבי המנוע לפי הביקורות אינו זריז כמו מנועי הטורבו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתם צריכים תא מטען, אז ללא ספק טיפו. הוא ענק בכל קנה מידה. אבל הפנים של הטיפו מאכזב עם מערכת מולטימדיה קטנה בגודל 5 אינץ'. בנוסף הרכב מגיע עם מנוע 1.6 ליטר אטמוספרי (כלומר ללא טורבו) ולכן לא זריז או חסכוני כמו מנועי הטורבו של המחרים.

אני מסכים עם יוליאן שלמאזדה 2 מושבים לא נוחים בעליל ושפאביה החדשה נראית מיושנת ובעלת מושב אחורי לא נוח. קליאו נראית מצוין מבחוץ ומבפנים אבל מנסיוני יש לה נוחות נסיעה גרועה שפוסלת אותה על הסף. אני ללא ספק היתי בוחר ב-208 שהיא לדעתי נותנת כיום את התמורה הגבוהה ביותר.

פורסם

אם כבר נקודת טורפה בסלון של הטיפו זה בהחלט המסך הקטן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
למזדה 2 לדעתי מושבים בין הפחות נוחים בין הסופר מיני ואיכות חומרים מתחת לממוצע.

הפאביה עם מושבים קדמיים עדיפים אך ניראית מיושנת וגם פה איכות חומרים מתחת לממוצע,מאחור לא נוח בגלל זווית המשענת.

הפיגו עם המושבים לדעתי הטובים בקטגוריה בהרבה.

לגאז יש מרווח מעולה לבירכים ותא מטען גדול,מושבים טובים אבל היא לא תהיה זריזה כמו הפיגו.

יש גם את הקליאו מאחור צפופה אך גם זריזה ועם מושבים רחבים אך חסרה לי תמיכה.

האיביזה 83 אופציה מעולה,גם זריזה,יחסית מאובזרת טוב ובמחיר זול משמעותית.

אבל במחיר שלך אותי הכי הרשימה הטיפו,היא מרווחת מאוד,איכות חומרים טובה,תא מטען ענק,רק לגבי המנוע לפי הביקורות אינו זריז כמו מנועי הטורבו.

ממליץ לך לבצע נסיעות מבחן , הזמנו מאזדה 2 ולאחר נסיעת מבחן החלפנו לפאביה

(לא נהגנו בג'אז בגלל מועד אספקה אוגוסט ולא ברנו )

• תוכן חדש...