Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה דיי ספציפית על פיקאסו החדשה -

דגם האקסקלוסיב מגיע עם זיהוי סטיה מנטיב וזיהוי מרחק מהרכב מלפנים.

נסעתי בנסיעת מבחן ברכב הזה, שהיה מאובזר בנוסף גם במובילאיי.

ההתרשמות שלי היא שהמובילאי מזהה סטיה מנטיב ומרחק הרבה יותר טוב, והמערכות ברכב עצמו כמעט לא מזהות בכלל.

האם יש למישהו ניסיון ויכול להגיב לגבי המערכות ברכב הספציפי הזה?

מצד אחד נראה לי טיפשי להשקיע גם באקסקלוסיב וגם במובילאי, מצב שני לקנות את הקומפרט דורש גם הוספה של מצלמת רוורס ואין לו את הpark assist.

פורסם (נערך)

דווקא נתפסת לדברים השוליים.

היתרון בגרסה המאובזרת הוא מצב שיוט מסתגל והתראת שטח מת בפניה.

בנוסף מנגנון keyless. היתר : גימיקים.

המחשב הצרפתי גם מרעיד את החגורה בהתראה.

חניה אוטומטית זה גימיק חביב אבל אני יודע לחנות יותר טוב ויותר מהר במיוחד במקומות צרים . מוביליאי זה מיותר אם אתה נוהג בסדר. אל תנהג עייף ואל תקליד בטלפון . מנגנון מסז בכסא נהג והדום לרגליים בכסא לידו גם חביב ותו לא.

חיישני חניה בדרך כלל מספיקים . מצלמה זה שיפור אבל ממש לא הכרחי.

מה שבאמת חסר זה שכפול מסך אנדרואיד.

עריכה אחרונה על ידי save
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה שבאמת חסר זה שכפול מסך אנדרואיד.

מה זה שכפול מסך אנדרואיד?

האם כוונתך שזה חסר בפיקאסו בכלל או רק בדגם הפחות מאובזר?

פורסם

לא מכיר את המערכות המקוריות בסיטרואן, אבל ניסיוני הקצר עם מובילאיי הוא רגישות יתר קיצונית, במיוחד בכל הנוגע לזיהוי רכב לפניך. כפי שהגדרית זאת פעם - לפענים אמי מרגיש כמו ב"תעופה מחקירה" כאשר כל הקוקפיט מצפצף - מקבל כל הזמן התראות על הולכי רגל (שעומדים בצורה תקינה על איי התנועה), קרבה לרכב אחר (שחונה יפה לצד הכביש) ומהירות יתר (כיון שהוא קורא את התמרורים ביציאה מהכביש המהיר). הדבר היחיד שצפצף לי עד כה פעם אחת (משך חודש וחצי) - וגם היה false positive - היה הסטיה מנתיב. וכמובן שאין שום התראה על שטחים מתים, הרי הדבר הזה מתבסס על מצלמה בחלון הקדמי.

אם אתה יכול קנה את הרכב בלי המערכת הזו. הבעיה היא שהיא השיגה הנחה במיסוי, ולכן כנראה לא ניתן להפטר ממנה. לכן בשלב הבא למד להתעלם מהצפצופים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ברדיו של סיטרואן אין שכפול מסך טלפון. זה אפילו לא אנדרואיד .אין בדגם הזול וגם לא בדגם היקר . חבל.

כאמור ברמת גימור הגבוהה יש מצלמות 360 מעלות . חיישני הצד עוזרים גם לחניה אוטונומית. הרדאר מותקן בכלל בתחתית הגריל הקידמי . קורא תמרורים ונתיבים ממצלמה בקדמת השמשה .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
ברדיו של סיטרואן אין שכפול מסך טלפון. זה אפילו לא אנדרואיד .אין בדגם הזול וגם לא בדגם היקר . חבל.

כאמור ברמת גימור הגבוהה יש מצלמות 360 מעלות .

היבואן מאפשר להפוך את המערכת לאנדרואיד ולהריץ עליה, למשל, וייז. השדרוג מוערך בעלות של 5,000 שח שזה המון כסף... הוא כולל חבילת גלישה.

מצלמות 360 אני לא חושב שיש ברכבים בארץ, לא היה ברכב הדגמה ולא הזכירו את זה. גם חיישני חניה מותקנים רק מאחור ולא מקדימה (נתקלתי בחישני חניה מקדימה ברכבים שכורים בחו"ל וזה מאד נחמד).

פורסם (נערך)

אם כך רכב ההדגמה היה הדגם הפשוט (comfort) ולא המאובזר (exclusive) .

בכל מקרה בארץ היצרן ,exclusive, מגיע עם דונגל לאינטרנט וערכת ניווט מובנית אבל משהו פרטי. בטח לא waze

5000 ש"ח?! וואו . טוב הרי על חיישני חנייה אחוריים לוקחים 1500 ש"ח. לא מפתיע.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...