Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה 2000 - 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה אומר בעצם שהסבירות שאצטרך להחליף מנוע בסביבות ה200,000 היא גבוהה?

חחחח ולגבי הגובה אין לי בעיה להרגיש בלמבורגיני

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

קודם כל תלוי באיך מטופל הרכב, אבל שוב המנוע התורכי פחות אמין

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
"חלקם שתייניות"? תכף תספר לי שהקורולה עושה 1/20

"ולחלקן חדישות" לא הבנתי מה אתה רוצה

"ולך תסביר מדוע אלטו 010 עולה 20 מעניין ?" מה הבעיה להסביר את המחיר של האלטו? אנשים קנו אלטו ב55 אז ב20 לא יקנו? לא מבין את ההיגיון העקום. באלטו לשם שינוי יש תמורה לאגרה, מדובר על רכב הרבה יותר חדש ומודרני.

שום משפחתית פשוטה מזדקנת בת 16 לא שווה 20 אלף, גם לא חצי מזה.

על סמך מה אתה אומר את זה?

קודם כל לא מדובר על 20 אלף ,רובם סביבות 15-16 אלף.

בא נגיד שאתה משיג אלטו יותר חדישה,מן הסתם במחיר הזה היא גם יותר שחוטה וזה ממש לא בטוח שהיא תפגין יותר אמינות מאותה "משפחתית מזדקנת".

פורסם

למה שהיא תהיה יותר שחוטה? למה אלטו בת 6עם 100 אלף ק"מ זה "שחוט" אבל קורולה בת 16 עם 200 אלף זה "רכב חדש"?

אם אתה חושב שאיזשהו רכב בן 16 יהיה יותר אמין מרכב בן 6 אז באמת שאין לי מה להמשיך לנהל אתך את הדיון הזה, עדיף לטחון מים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
פרטים ספציפיים לאלטו? אל תתרגש אם אתה רואה יד ראשונה השכרה או ליסינג, יש המון כאלה שם.

(מן הסתם כמו בכל רכב אחר מה שחשוב זה המצב של הרכב הספציפי כרגע)

ממוצע הק"מ השנתי עומד על 18 אלף בערך, אז רכב בן 8 הגיוני שיהיה עם כ144 אלף, לא חושב שתהיה לך בעיה למצוא אלטו עם 90-110 אלף פחות או יותר, זה לגמרי סביר.

כמובן חשוב לבדוק שלא היו תאונות, יש רצף טיפולים ממוסך מסודר וכו'

תודה רבה עזרת לי מאוד

התחלתח לחפש ביד 2 אלטו משנתון 2008 ואילך עם מקסימום 140000 ק"מ במחיר של עד 22000.. אמנם אין היצע גדול במחיר הזה אבל אחכה למציאה או שאחפש בעוד מקומות

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

• תוכן חדש...