Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אז עשיתי היום נסיעת מבחן קצרה בפיקנטו 2013 מסוג EX, אגב עם 38,096 קמ''ש בסה''כ.

האוטו ממש מצא חן בעיניי, הוא מבעלות פרטית, וסוכנות הרכבים עשתה עליי רושם מאוד חיובי, כך ששמתי פיקדון של 1000 ש''ח (אבל במידה ומשהו לא יסתדר בבדיקה במכון, אקבל את הכסף בחזרה, זה גם מה שהוספנו לחוזה).

סיכמנו על מחיר של 57,000 ש''ח, במקום 60,600 שהם דרשו. אני מקווה שזה מחיר סביר, למרות שיש לי תחושה שאפשר היה לרדת עוד במחיר?

אבל פרט למחיר יש עוד שני דברים קטנים שמפריעים לי:

• בזמן נסיעת המבחן, הרגשתי תחושה מוזרה בבלמים, כשהתחלתי לבלום לפני רמזורים (נראה לי שזה קרה בעיקר בעלייה או בירידה), הבלם כאילו עשה באופן עצמאי, מן תנועה עדינה של פמפום כזה, והמוכר אמר שהרכב מבצע את זה כדי לשפר את אופן הבלימה או משהו כזה. זה נשמע הגיוני?
  • דבר שני, רשום ברישיון שהמכונית עלתה לכביש בינואר 2013, אבל בדוחות שיצאו מהמוסך, רשום ''שנה:2012". אז האם זה אומר שבעצם בסוכנות שיקרו לי, והיו צריכים להגיד לי מראש שהרכב הוא בכלל שנת 2012? או ששנת הרכב נקבעת רק לפי היציאה לכביש?

פורסם

הפמפום שהרגשת בדוושה נקרא ABS, זה תקין.

זה כלל לא משנה מה רשום בדוחות של המוסך או של המוסד, כל עוד ברישיון הרכב רשום עליה לכביש בינואר 2013 אז המחירון נקבע לפי זה.

הדגם, אגב, יצא לאוויר העולם ב2011. לא שזה משנה משהו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

חפשי אתר שמפענח מספרי שלדה (VIN decoder) והקלידי את מספר השלדה של הרכב. רכב שעלה לכביש בינואר 2013 יוצר בשנת 2012, ואם היה מספיק זמן בדרכים ובאכסנה לפני שניתן הרשיון הוא גם יהיה מדגם 2012 (מבחינת היצרן שנת הדגם 2013 מתחילה בקיץ 2012). אמנם מדובר ברכב מאוד מבוקש בישראל כך שקשה להאמין שזה המצב, אבל רק בדיקת מספר השלדה תתן את התשובה.

מכל מקום - אנחנו בישראל, ובהתאם לכך חייבים לעשות הכול שונה משאר העולם. לכן מזה כ-8 שנים לא נרשמת ברשיון הרכב שנת הדגם אלא תאריך העליה לכביש, ולרכב שהמתין זמן ממושך בין הייצור לרישום בהחלט אפשר שהם לא יהיו זהים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...