Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ניסיתי לחפש אשכולות שעוסקים בשאלה הזו. אך כנראה שאני לא הבנתי את התגובות או שלא ירדתי לסוף דעת המגיבים.

כרגע אני בכיוון של סיאט איביזה 1.0 טורבו.

המחיר הוא 86,000 עפ"י אתר היבואן. (ספציפית לדגם שאני מתעניין)

ההתלבטות היא לא על הרכב אלא על דרך הרכישה ובסופו של יום החיסכון הכספי שישאר מהרכישה.

אני יודע שהיבואן מוכר את הרכב במחיר הנ"ל ומצידו העניין נגמר. יש לו דרכי מימון משלו עם ריבית גבוהה משמע הלוואה.

אני יודע שסוכנויות שמבצעות עסקאות של "תשלום נמוך" זה בדיוק אותה הלוואה שרק משנים לה את השם והיתרון הוא התקופה הארוכה שבה אתה יכל להמשיך להתנהל בחיים בצורה טובה עם הפרשה חודשית נמוכה לטובת העסקה.

אני פשוט רוצה להבין בשורה התחתונה, איך העניינים עובדים.

ממבט הלקוח, העדיפות בין נוחות לחיסכון בעיני נוטה לחיסכון. אבל בהחלט לא אתנגד לפריסה של העסקה בצורה כזו שתעזור לי להמשיך שגרת היום יום.

האם מישהו יכל לעשות לי סדר ולהגיד לי מה באמת עושות חברות הליסינג בעסקאות האלה?

האם השיטה של היבואן באמת טובה יותר מכל הפיתויים בחוץ? (מבחינת חיסכון כמובן)

תודה לעונים

פורסם

ראשית, אני מניח שאתה מדבר על ליסינג מימוני של רכב חדש כאשר אתה הוא יד ראשונה (ולא קניה של רכב מחברת ליסינג מה שנקרא "0 ק"מ" - אבל אתה יד שניה) .

בהנחה שזה המצב, מדובר בהלוואה לכל דבר ובדרך כלל גם בריבית לא נמוכה מאד.

ככלל - קח בחשבון שבנק יודע לתת הלוואות טובות יותר מחברות מימון/ליסינג - וחברות ליסינג יודעות למכור מכוניות טוב יותר..

אם יש לך כסף לרכישה - תרכוש בלי הלוואה. ממילא אין תשואה אלטרנטיבית לכסף שלך.

אם אין לך, קח הלוואה (מהבנק, ואם הוא לא נותן לך, מחברת מיון/ליסינג) .

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• תוכן חדש...