Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

מצורף טופס בדיקה שבוצעה לטובת טרייד אין לרכב של הורי. (הונדה סיוויק 5 דלתות מודל 2012, COMFORT).

מחירון לוי יצחק הוא 83,000 ש"ח.

לאחר הבדיקה, הם מעוניינים להוריד 3,000 ש"ח מהמחירון (בעיקר על הצמיגים הבינוניים, ועל הפגיעה הקיימת בדלת ימין וסף ימין של הרכב - כתוצאה מעלייה על מדרכה או אבן, סף שמאל תוקן לאחר מעיכה כתוצאה מהרמה לא נכונה של הרכב עם הג'ק) - כלומר לשלם 80,000 עבור טרייד אין של הרכב.

מה דעתכם? הליקויים שווים הורדה של 3,000 ש"ח?

תודה

IMG-20160425-WA0004.jpg

עריכה אחרונה על ידי גיא .ב
פורסם

לא ניסינו למכור כפרטי. אין להוריי זמן להתעסק בזה. מישהו פה מתעניין ברכב?

הצמיגים הם המקוריים שהגיעו עם הרכב (לפני 3 וחצי שנים) קונטיננטל פרימיום קונטקט 2.

פורסם

דרך אגב, מחירון לוי יצחק לאחר שקלול יד, ק"מ, וחודש עליה לכביש הינו 88,000 ש"ח.

האם חברות דרייד אין לא משקללות יד, ק"מ, ומועד עליה במחיר?

פורסם

המחיר הוגן ביותר לטרייד אין, אבל זה לא אומר כמעט כלום.

מה שאתה צריך לבדוק זה כמה אתה משלם על הרכב החדש שאתה קונה מהם.

במידה ואתה קונה ללא טרייד אין, האם יש הנחה משמעותית על הרכב החדש?

לפי הנתון הזה תוכל לדעת האם העסקה כמכלול משתלמת או לא.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

מה שאתה צריך לבדוק זה כמה אתה משלם על הרכב החדש שאתה קונה מהם.

קונה רכב חדש מהסוכנות. עסקת הטריידאין בסוכנות מתבצעת דרך טריידמוביל.

פורסם

לא הבנת את השאלה - מה התנאים ברכישת אותו הרכב כאשר באים עם מזומנים ביד ולא עם הרכב הקודם בשביל טרייד?

לפעמים המחיר יותר נמוך או גמיש או ישנם צ'ופרים נוספים (אבזור, טיפול ראשון חינם ועוד ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

Guest ספורטמוטורי
פורסם (נערך)

מהבדיקה נשמע שהרכב הזה שמור מאוד ועוד במצב מציאה, אני מניח שמדובר ברכב יד ראשונה עם 50000 ק"מ שנת 2012 שזה כלום.

בכל מקרה בדקתי ביד 2 כמה דורשים על הרכבים האלה במצד זהה לשלכם, ובכן, סוכנויות דורשים מחירון סביב ה88000, פרטיים דורשים בסביבות ה80000, 78000 עד 82000, חוץ מ2 שדורשים מחירון, אחת בצדק כי היא רק עם 15000 ק"מ.

מה שאומר, ההצעה שקיבלתה מחברת הטריידאין ריאלית, אני הייתי מסכים.

בהצלחה.

לא הבנת את השאלה - מה התנאים ברכישת אותו הרכב כאשר באים עם מזומנים ביד ולא עם הרכב הקודם בשביל טרייד?

לפעמים המחיר יותר נמוך או גמיש או ישנם צ'ופרים נוספים (אבזור, טיפול ראשון חינם ועוד ).

תאמין לי שאני מעדיף בעסקת רכב להפסיד כמה אלפים מאשר להתעסק עם הקונים במדינה הזאת, נסה למכור רכב, תבין מהר מאוד עד כמה תהליך כזה יהרוס לך את הבריאות רק מהחוצפה שיש לרוב המתקשרים שרובם בטח יהיו סוחרים, ובמקרה של פות"ש, אני בטוח שיהיו הרבה, כי מדובר ברכב במצב טוב מאוד.

עריכה אחרונה על ידי ספורטמוטורי
פורסם
קונה רכב חדש מהסוכנות. עסקת הטריידאין בסוכנות מתבצעת דרך טריידמוביל.

אני מניח שאתה קונה רכב של צ'מפיון.

מה המחיר של הרכב החדש בעסקת מזומן לעומת המחיר שלו בעסקת טרייד אין?

אלה הנתונים שאתה צריך לבדוק.

המחיר שאתה מקבל עבור הרכב שלך זה רק צד אחד של המטבע

Cupra Leon VZ 2025

פורסם (נערך)

אני קונה ומוכר רכבים כל 3 שנים מ 1997 , כולל רכבים לא סחירים ועם קילומטראז' גבוה, ויודע מה זה מוכרים ישראלים וקונים ישראלים.

אבל אני גם יודע כמה ימי עבודה לוקח לי להרוויח 4-5 אלפי שקלים אשר מוותרים עליהם בעסקת טרייד אין.

הרכב שלכם לא בעייתי למכירה ובמצב מעולה - זאת גם הסיבה שקיבלתם הצעת טרייד אין יחסית טובה.

תיכנסו לסוכנות אחרת של אותו היבואן ממנו אתם רוצים לרכוש רכב חדש ותבררו, כמה יעלה לכם רכב חדש ללא טרייד אין. אחרי שתהיה לכם תמונה כוללת, תחליטו סופית .

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הסוכנות היא של קיה, ולא צ'מפיון.

הצעות טריידאין בסוכנויות אחרות לפני בדיקה: 80,000 ביונדאי, ו 75,000 בהונדה.

דרך אגב, קראתי בפייסבוק (לא יודע אם זה אמין) על יבואנים שמשלימים את ההפרש בין המחיר של הטריידאין על הרכב למחירון של הרכב - כדי שתרכוש אצלהם את הרכב החדש. קרה למישהו ?

• תוכן חדש...