ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,560 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום וחג שמח, הכותרת היא יבוא אישי של טנדרים. התשבוה היא שלא ניתן. מחוץ לתחום. הסיבה שאנחנו רושמים את זה כאן היא כי ביומיים האחרונים קיבלנו שתי פניות בנושא לגירסאות יקרות של ראם ולראפטור של פורד. לצערנו על פי התקנות הקיימות כל עולם הטנדרים כרגע נמצא מחוץ לתחום הייבוא האישי. לשרותכם, SMC
הודעה אחרונה מאת SMC יבוא אישי, -
- 2 תגובות
- 642 צפיות
שלום לכולם. אשמח לקבל כמה תשובות בנוגע לרכב מאזדה 3 קומפורט החדשה 2016. אשמח שזה יבוא ממישהו שיש לו את הרכב או ראה אותו ולא סתם מסיפורים. האם החלונות עולות אוטומטי בנעילת הרכב? האם מכירים/יודעים על התקנה של וויז במחיר טוב (במאזדה דורשים 3000 לפני מעמ). האם מגיעה מצלמת רוורס מובנת? כי חיישנים אני שם בנפרד (קונה מאלבר והם מתקינים) ואיך הרכב בכללי חחח
הודעה אחרונה מאת alexsajno, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אשתי מאוד רוצה שנחליף את הפוקוס 2005 שלנו למשהו יותר גדול וחדיש. יש המון מבצעים כעת בפסח אויס, אלדן, אלבר, לובינסקי טרייד וחשבנו לנצל את ההזדמנות דרישות: רב הנסיעות ערוניות, פעם או פעמיים בשבוע מחוץ לעיר. מקום ל5 נוסעים (הורים + 3 ילדים מתבגרים). נח, מרווח, מפנק. כלב גדול שלפעמים רוצים לקחת אותו אתנו ולכן חשבנו על סטיישן. באזור 70K רוצים לעשות טריידאין לפוקוס והשאר בתשלומים אופציות שראינו: 1- יונדאי 30CW 2 - קיה סיד סטיישן 3 - SW308 פג'ו - יש שם לא טוב לצרפתיות האמנם נכון? 4 - סיטרואן C4 פיקאסו - יש מבצע של לובינסקי לדגם 2012 עם שנתיים אחריות האם צריך לפחד מסיטרואן? מה אתם חושבים? המון תודה
הודעה אחרונה מאת פאשי, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 635 צפיות
אחרי הרבה התלבטויות והתיעצויות גם עם הפורום, הזמנתי את הספורטאג' 1.6 GT. הרכב הגיע לפני כעשרה ימים והסה"כ בהחלט תואם את הציפיות למעט ההאצה בתחילת הנסיעה. הרכב מרגיש כבד ומתקשה להאיץ. הוא מעלה הילוכים מהר מאד וזה כנראה משפיע על מהירות ההאצה בהתחלה. מעבר למצב "ספורט" משפר את המצב אבל כנראה גם מגביר את צריכת הדלק. נאמר לי שזה אמור להשתפר אחרי כמה מאות ק"מ של נסיעה. למישהו יש נסיון?
הודעה אחרונה מאת Niki_85, -
רכישת סוזוקי סלריו כרכב ראשי
מאת Guest ספורטמוטורי- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום אני מחזיק במיצובישי לנסר 2006. הרכב מעולה חוץ מזה שהוא זללן דלק רציני. הרכב נמצא עם אשתי כל הזמן, אך הוא גם הרכב העיקרי שלנו, הרכב משמש לקניות, סידורים, בילויים בסופ"ש. חשבתי לעשות טרייד אין על הסוזוקי הקטנה הרובוטית, חייב רובוטית כי לאשתי יש רישיון אוטומטי בלבד. השאלה היא האם הרכב הזה יכול לשמש אותנו כרכב יחידי בבית, אני נשוי + 2 ילדים קטנים, בני 2 ו3, אני לוקח בחשבון שעוד מעט לא נצטרך אפילו עגלה, אך כן לסלקלים. המחשבה לשדרג היא בגלל 3 סיבות עיקריות: 1. דלק, הבנתי שמדובר ברכב חסכוני מאוד,כרגע עלות הדלק החודשית שלי שמגיעה לכ800 ש"ח בחודש יכולה להצטמצם אפילו לחצי, לא קריטי אך אני חייב לציין שאחת הסיבות שלפעמים אני מבטל נסיעות או טיולים שונים…
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
שמתי עין על דאצ'ה דאסטר שעונה על הצרכים שלי: חסכונית בדלק בעלת עבירות שטח סבירה(4X4) זולה במוסך הבעיה של הרכב הנ"ל שהיא בעלת מוניטין לא משהו בארץ. האם יש המלצות לרכב חלופי בתקציב כזה?
הודעה אחרונה מאת OMER1986, -
- 6 תגובות
- 620 צפיות
מבקש ייעוץ בנושא הנדון . מדובר ברכב שני למשפחה , הקטגוריה יכולה להיות משפחתי או מיני משפחתי . השיקול המרכזי הוא אמינות הרכב . השיקול השני הוא צריכת דלק . כל מה שקשור בביצועים וכדומה פחות רלוונטי . אשמח לקבל ייעוץ בנוגע לדגמים שעונים על הנ"ל .
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 0 תגובות
- 479 צפיות
שלום, הייתי בגלילות היום ומצאתי מונדאו 2011 שמאוד אהבתי. צורה חדשה אחרי מתיחת פנים, טרנד 2.3. רציני לשאול האם לרכב יש בעיות מיוחדות שצריך להזהר מהם, אבל לשמוע כל על מני בעיות אמינות. תודה!
הודעה אחרונה מאת nimrod7676, -
- 4 תגובות
- 993 צפיות
שלום חברים, כמו שמצוין בכותרת, איזה רכב עדיף לקחת? רכב ליסינג חדש ל24 חודש. מה עדיף מבחינת צריכת דלק ומרווח פנים. (תקלות?) תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
- 1 תגובות
- 472 צפיות
שלום חברים, רציתי לדעת איך הרכב מבחינת אמינות? הגיר והמנוע (במיוחד המנוע 2.0)? איך הרכב מבחינת צריכת דלק לנסיעות עירוניות? אילו בעיות/מחלות יש לרכב? קראתי פה על בעיה ב'מוח גיר' של הרכב ועל נקישות בזמן נסיעה או נעילת טורים כתוצאה מבעיות גיר. השאלה אם זה בעיה נפוצה בדגמים האלה בשנים האלה? ובכללי אשמח לחוות דעת מאנשים בעלי הרכב.. תודה מראש לעוזרים!!
הודעה אחרונה מאת אור אמסלם, -
היבריד או דיזל? 1 2
מאת דניאלס- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברים בעזרת השם עוד יומיים אני נפרד מההונדה שלי ועכשיו עומד בפני פרשת דרכים. ואשמח לייעוץ שלכם מה עדיף במקרה שלי דיזל או היבריד עקרונית הנסועה השנתית שלי תהיה בין 30 ל- 40 אלף בשנה רוב הנסיעות שלי הם מחוץ לעיר כ 3 פעמים בשבוע בשעות אחה"צ אבל הבעיה שקודם לכל נסיעה ארוכה אני צריך להיגרר בפקקים כשעה וחצי.(מראשלצ לבני ברק. ואז לצאת משם לכביש מהיר וכל זה בארבע אחה"צ סיוט !!) מבחינת בחירת רכבים צמצמתי את הבחירה שלי ל2 רכבים והתקציב שלי הוא עד 75 אלף ש"ח חשוב לי מאוד אמינות ושקט נפשי. אני לא עשיר מדי להיכנס למוסכים. אופציה ראשונה. טויטה פריוס.שנת 2009 או 2010 שללא ספק בנושא הפקקים היא מנצחת. וגם מחוץ לעיר יש לה נתוני צריכת דלק די טובים אופציה שניה. …
הודעה אחרונה מאת old school, -
שלום לכולם, אני עומד להזמין את הרכב הנ"ל - http://www.motodeal.co.il/deals/%D7%A4%D7%99%D7%92%D7%95_208_%D7%90%D7%A7%D7%98%D7%99%D7%91 רציתי לדעת האם אני מפספס משהו ויש פה איזשהו "קאץ'" (מחירון הרכב הוא 95K) או שפשוט החסרון היחיד פה זה היות הרכב "0 ק"מ ליסינג" ויד שניה (על אף שברשיון רכב הודגש שלא יופיע סימון "השכרה/החכר") אשמח לדעתכם
הודעה אחרונה מאת haims84, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 986 צפיות
במיוחד לגבי XV מנוע 2,000.
הודעה אחרונה מאת dr6633, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 847 צפיות
אהלן, אני מחפש רכב ראשון עד 17000 שיתאים לנסיעות בתוך העיר ומעט בינעירוני אך לא ארוכות. חשוב לי שיהיה אמין, צריכת דלק סבירה לפחות, חזק יחסית (לא פרארי אבל שייתן ביצועים טובים), אבזור סביר ובטיחות סבירה. מעדיף ידני מבחינת צריכת דלק אך אם ישנו דגם מוצלח אוטומטי זו גם אופציה. בנוגע לגודל - לא חייב דווקא מיני, הבנתי שיש גם משפחתיות שתואמות לקריטריונים האלה. בגדול עד עכשיו שמתי עין על פונטו ספייס, גרנדה ספייס (2007-2008), גטס ידנית, מאזדה לאנטיס 323 וקורולה משנתונים 2000-2004. משהו מאלה קולע? אני די מתעניין בספייס/גרנדה אבל שמעתי הרבה מאוד על האמינות של האיטלקיות. אשמח לתשובות, תודה רבה - איתמר. Sent from my LG-D802 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
שלום חברים, כמו שמצוין בכותרת, איזה רכב עדיף לקחת? רכב ליסינג חדש ל24 חודש. מה עדיף מבחינת צריכת דלק ומרווח פנים. (תקלות?) תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, התלבטתי בעבר פה בפורום לגבי רכב עם תקציב של 70,000 בעיקר בין הפריוס לפלואנס דיזל. אני הולך לנסוע יחסית די הרבה בפקקים (כל יום הלוך חזור מצור יצחק לפ"ת) ולכן העדפתי את הפריוס אבל חושש קצת לקנות רכב בן 6 למרות שממה שהבנתי הפריוס מאוד אמין, בכל מקרה חושב להגדיל את התקציב לאזור ה-100,000 (עם הלוואה) ולהתקדם בשנתון ומכיוון שכך אשמח לשמוע את דעתכם אולי לאופציות אחרות... חשבתי על: פריוס 2013 סיאט לאון 2015 (תא מטען לא הכי גדול אבל מרחב פנימי די טוב) פלואנס דיזל 2014 קיה סיד סטיישן דיזל (ראיתי במוטודיל ב-115,000 אבל לא מצאתי יד שניה בפחות ) או אולי מגאן 2014-5 דיזל נסועה צפויה כ-25-30,000 בשנה 2 כיסאות בטיחות ובוסטר מאחורה. תודה לכולם וחג שמח!
הודעה אחרונה מאת Asaf-R, -
- 22 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לפורום, אני מתלבטת בין המשך עסקה מול הליסינג, ליסינג מימוני או רכישת רכב חדש. עד כה היה לי ליסינג דרך החברה בה עבדתי. מעולם לא היה לי רכב משלי וגם במשפחה בה גדלתי מעולם לא היה רכב. הסיבה שבגללה שילמתי מחיר לא קטן על ליסינג הייתה חוסר ידע מוחלט ברכבים וחשש מהתעסקות עם טסט/טיפולים/תקלות/ביטוחים ואכן מחלקת הרכב אצלינו נתנה לי כתף בכל בעיה שהיא לאורך השנים. כמו כן, נסעתי לא מעט כי עבדתי די רחוק מהבית אז זה גם השתלם לי כלכלית. כעת אני עוזבת את מקום העבודה מסיבות אישיות ומאותן סיבות כנראה לא אוכל לעבוד בחצי שנה הקרובה. במהלך חצי שנה הזו אצטרך לנסוע לא מעט, בעיקר נסיעות בין עירוניות לטובת סידורים שונים. אני מעריכה שבחצי שנה אני עומדת לנסוע בין 15,000 ל-20,0…
הודעה אחרונה מאת ARKODrama, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 559 צפיות
שלום לכולם, מה אתם אומרים? מאזדה 6, שנת 2003, הדגם עם המגנזיום, 149,000km, יד 2, יד 1 היה פרופ' מאונ' ת"א שטיפל בה במוסך מורשה בת"א, חודשיים אצל יד 2 ומוכר עקב קבלת רכב מהעבודה, מבפנים כמו חדשה כל הפלסטיקה ממש חדשה כאילו לא נגעו ברכב, חיצונית, הצבע(כחול) על רוב מכסה המנוע שרוף מהשמש, וכן מאחורה דרוש קצת תיקוני צבע, במחיר של 19000 ש"ח, מתחייב בבדיקה. Vs יונדאי אקסנט 2007, הדגם המפואר 1600 סמ"ק, 149,000km, יד 2, שמורה ומטופלת, יד 1 היה פרטי וכן יד 2, חיצונית סבבה ופנימית סבבה, מחיר 20000 שח. בהנחה שגודל 2 המכוניות מתאימים לי ובהנחה שמצבם הוא תקין לחלוטין, איזה רכב שווה את המחיר? תודה רבה. יובל
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- 18 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם, ההורים ואני מחפשים רכב אוטומט באיזור 30 אלף ומטה. מצאנו פיאט פונטו איבו 2011 ברמת גימור MyLife 1.4 רובוטית על פי המודעה. בשיחה שלי עם המוכר שאלתי אותו באיזו רמת גימור מדובר והוא לא ידע לומר לי. אך כן ידע לומר כי זו רמת הגימור המפוארת. אני לא ממש בקיא ברמות הגימור של הדגם הנ"ל אבל אני כן יודע שהרמות הגימור המפוארות באות עם ידיות בצבע הרכב וחישוקי מגנזיום ועוד. ראוי לציין שלרכב אין אף אחד משני אלה. במודעה באינטרנט צויין כי הרכב יד 2 ושתי הבעלויות פרטיות. בשיחת הטלפון התברר כי הרכב אכן היה בליסינג ולטענת המוכר, מפני כך המחיר יחסית נמוך. הדבר גרם לי לחשוד בכך שיש עוד כמה דברים שקריים. כששאלתי את המוכר מה הסיבה לשוני תשובתו הייתה שאמו היא זו ששמה את …
הודעה אחרונה מאת ofekwac11, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים, אני סטודנט ,כרגע מבצע לרוב נסיעות בין עירוניות של 30 ק"מ כל כיוון. מחפש רכב אמין,חזק-יחסית,חסכוני-יחסית,ידני בלבד. אין צורך בתא מטען או מרווח גדול לנוסעים, רק שיהיה מרווח מספיק לאדם באיזור ה190 ס"מ. יש הצע גדול ואשמח לפיקוס.
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 754 צפיות
אהלן, אשמח לקבל המלצות למשפחתית ליסינג לנסיעות בינוניות של כ60 ק"מ יומי. הדגמים שאני מתלבט בינהם שהעלות של כולם פה זהה: 1. פריוס החדשה - האם הדגם החדש משמעותית יותר טוב מהקודם? 2. אוקטביה 1.2 - עד כמה ה1.2 מספיק כדי להניע את הספינה הזו? 3. גולף 1.4 TSI טרדליין - האם הרכב מספיק מאובזר בגרסה הזו לעומת המתחרים פה? 4. אסטרה 1.4 טורבו - ידוע שיוצא עוד מעט דגם חדש, מישהו יודע מתי יגיע לציי הרכב? 5. פג'ו 308 אקטיב 1.2 - האם הדגם בגרסת המוחלשת מספיק חזק? 6. טיוטה אוריס הייבריד- עד כמה היא טובה כמו או דומה לפריוס מכל הבחינות? בנוסף יש אפשרות לקחת אוקטביה 1.8T סטייל בתוספת של 300 ש"ח, השאלה האם זה שווה את זה על פני 5 המתחרות הנ"ל. תודה.
-
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, לקחתי לבדיקה לפני קנייה יונדאי I30CW שנת 2010 עם 90,000 ק"מ, המוכרת היא מורה שעשתה רושם מאוד נחמד. היא הצהירה בפניי שהרכב שמור מטופל. המחיר במודעה הוא 50,000 שקלים, ומכיוון שהבנתי ברכבים היא אפסית, החלטתי שאין מה לדבר על מחיר עד לאחר הבדיקה. יש לציין שהרכב נראה יפה מאוד מבחוץ ומבפנים. מה דעתכם בבהמשך לתוצאות המצורפות? האם להתרחק מהרכב או לטפל בתקלות בתמורה להפחתה במחיר? האם אתם יודעים להעריך עלות עבור כל התקלות המצויינות בדו"ח? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
טויוטה ורסו 2013 1 2
מאת 433- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש לי פורד פוקוס 2012 טורר (נסע 160,000 ק"מ). לצערי מדובר ברכב בעייתי מאוד - החלפתי פעמיים גיר, פעם אחת מחשב רכב, ממיר קטליטי (מה שזה לא יהיה) ומחשב רכב (אמנם על חשבון החברה) אך האחריות עומדת לפוג בעוד כשנה ואני לא רוצה למצוא את עצמי עם הרכב הזה ללא אחריות. התקציב שלי לרכב מוגבל מאוד ואין לי ידע אמיתי ברכבים. שווי הרכב שלי כיום דומה למחיר של משקלו כברזל בשוק. יש לי שלושה ילדים בני 8, 6 ו1. אני צריכה רכב עם תא מטען גדול, ואנחנו נוסעים לפחות פעמיים בשבוע משפחה מלאה (חמישה נפשות) ועוד פעם בחודש נסיעה ארוכה של כ360 ק"מ (לכל כיוון). אופציה שעומדת כרגע על הפרק היא טרייד אין בין הרכב שלי לטויוטה ורסו 2013 שנסע 169,000. המחיר שאני מתבקשת להוסיף הוא 60,000 ש"ח. מדובר ברכ…
הודעה אחרונה מאת 433, -
- 5 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
אני לא מבין כל כך מה זה אומר בעלות קודמת ליסינג להיזהר מזה? או שווה לבדוק את הרכב?
הודעה אחרונה מאת AstoDriver, -
- 1 תגובות
- 462 צפיות
בנוסף באודי a3, s1 . הטווח מכירים שאני יכול להציע באיזור ה100 פלוס מינוס , אשמח לדעת מה הכי כדאי לדעתכם ? מה הכי חסכוני ? מה הכי מהיר ? טיפולים יקר זול ? מה אתם ממליצים ? תודה רבה!!!
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 817 צפיות
שלום חברים, מתלבט בין: מאזדה 2 - דגם פיור וויט רנו קליאו - הדגם המפואר (לא קליאו ספורט) קיה ריו - 5 דלתות יונדאי I20 הדגם המפואר ביותר קיה ריו לא בדיוק סופר מיני, יודע. אבל היא בערך כזאת. נכנסת למשוואה גם הפיאט טיפו החדשה. כמובן שבכולן מדובר ברכב חדש מהחברה. יונדאי קצת לא אהבתי במאה אחוז, אולי נסיעה עליה תשנה את דעתי? חשוב לי: מושבים נוחים + (עם תמיכה בצדדים וכו') שהרכב באמת יהיה מפנק ומאובזר חסכון בדלק לא כזה קריטי, כל עוד זה לא מתחת ל1 ל-11 הכל בסדר הרכב נועד ל2-3 נסיעות בשבוע למשרד ברמת גן (אני גר בחדרה) ועוד נסיעות רגילות פנימיות, בילויים וכו'. לעיתים אף לפגישות עם לקוחות במקומות שונים באזור המרכז, השרון, חיפה. בערך הקו הזה. …
הודעה אחרונה מאת shimos, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אשמח לדעת איזה רכב טוב יותר מבחינת אמינות, חלפים(זול במחיר), בטיחות ואם יש עוד משהו שחשוב לדעת. כל ההשואוות שראיתי היו בין קשקאי לסוזוקוי קראוסאובר, וספורטאג. אז ברור לי שהאופל לא באותה קטגוריה, אבל האם האופל מתחרה בהם או שמדובר ברכב אחר לגמרי? והאם היא חוץ מהגודל היא כן עומדת באותה רמה כמו הקיה מבחינת כל הדברים שציינתי?
הודעה אחרונה מאת fish, -
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
שלום, אני בן 25 ומשתחרר מהצבא בקרוב. מאז שיש לי רישיון נהיגה שירתה אותי בנאמנות אופל אסטרה 1996, אבל לכבוד השחרור מעוניין למכור אותה ולהשתדרג. העניין הוא שאני מתכנן לטוס בסוף השנה לטיול של מספר חודשים, ועל כן נראה לי שיהיה בזבוז לקנות רכב חדש (או כמעט חדש) ואז להושיב אותו בחניה כמה חודשים (תשלומי ביטוח, ירידת ערך ועוד). האם אתם מכירים מקום שמאפשר לשכור רכב לתקופה של כחצי שנה? האם זה משתלם כלכלית ביחס לאפשרויות אחרות? אם לא, מה הכי קרוב לזה שקיים בשוק? מה אתם ממליצים למשהו שרוצה רכב חדש או כמעט חדש לתקופה של כחצי שנה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 667 צפיות
שלום, במשך 8 השנים האחרונות החזקתי בסיאט איביזה שנת 2001 ששירתה אותי נאמנה, והגיע הזמן להתחדש. אני מחפש רכב יד שניה, עד 70K ש"ח . את רוב הנסיעות אני עושה לבד, או עם עוד אדם אחד ברכב, כך שאין לי צורך ברכב גדול מסופרמיני (אבל גם לא מתחבר למיני). חשוב לי שהרכב יהיה משנתון מתקדם (2013+) בטיחותי, חסכוני (1 ל13 ומעלה), ומהנה לנהיגה והפאנץ' - אוטומט (חייב כי אני מדי פעם מחליף את הרכב שלי עם אמא שלי והיא לא יכולה לנהוג בידני). הנסועה הצפויה שלי היא באיזור ה15K ק"מ לשנה כאשר החלוקה לעירוני\בין עירוני היא כמעט שווה. כל השנים נהגתי על רכבי ליסינג משעממים של ההורים והאמת שאני מחפש משהו קצת יותר מלהיב - לא מצפה לביצועים של GTI. האופציה העיקרית שעלתה לי בראש היא רנו קל…
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברה' ,מה דעתכם לגבי תוצאות מהיום?תודה למגיבים בדיקה.pdf
הודעה אחרונה מאת gild,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 493 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ofralon
- yoni162
- motior
- kfirg
- גרנד פריקס
- gadik6
- fatboy1340
- BoazB11
- amirtoar
- גולדן191
- tan tan
- farkash7