Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, אשמח לקבל המלצות למשפחתית ליסינג לנסיעות בינוניות של כ60 ק"מ יומי.

הדגמים שאני מתלבט בינהם שהעלות של כולם פה זהה:

1. פריוס החדשה - האם הדגם החדש משמעותית יותר טוב מהקודם?

2. אוקטביה 1.2 - עד כמה ה1.2 מספיק כדי להניע את הספינה הזו?

3. גולף 1.4 TSI טרדליין - האם הרכב מספיק מאובזר בגרסה הזו לעומת המתחרים פה?

4. אסטרה 1.4 טורבו - ידוע שיוצא עוד מעט דגם חדש, מישהו יודע מתי יגיע לציי הרכב?

5. פג'ו 308 אקטיב 1.2 - האם הדגם בגרסת המוחלשת מספיק חזק?

6. טיוטה אוריס הייבריד- עד כמה היא טובה כמו או דומה לפריוס מכל הבחינות?

בנוסף יש אפשרות לקחת אוקטביה 1.8T סטייל בתוספת של 300 ש"ח, השאלה האם זה שווה את זה על פני 5 המתחרות הנ"ל.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם (נערך)

מה מוחלש ב308? זו הגרסה עם 130 כ"ס.

הגולף כנראה הכי איכותית והאוקטביה הכי מרווחת.

אוריס או פריוס אם החסכון בדלק ממש חשוב.

אני אישית הייתי מתלבט בין ה308 לגולף ורואה למה אני מתחבר יותר. ה1.2 בשילוב עם הגיר הזריז אכן מספיק ביותר לאוקטביה.

ההשקה של האסטרה תהיה באוטומוטור , אולי יהיה אפשר לשבת שם ברכב אבל צריך לדעת עוד עליה, על הנוכחית אפשר לוותר.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

הפריוס באותו מחיר של כולן?

אם העיצוב החיצוני לא מפריע לך היא נראית בחירה מאוד מעניינת. במבחני הדרכים שקראתי ציינו שחלה התקדמות משמעותית בהתנהגות הכביש ונוחות הנסיעה.

האוקטביה קצת עייפה עם ה-1.2, בעיקר בתאוצות ביניים במהירויות גבוהות ותחת עומס כבד. ה-1.4 מתאים הרבה יותר.

פורסם

אכן אותו מחיר, יש אצלנו בחברה הידוד לרכבים 'ירוקים' וההיברדיות כמו הפריוס ניתנות בהנחות.

יש רכב בקטגוריה הזו (למעט הפוקוס שאין אותה בצי החברה) שנותנת איזשהי 'הנעה' מהנהיגה בנוסף לפרקטיות?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...