Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת סוזוקי סלריו כרכב ראשי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

היום אני מחזיק במיצובישי לנסר 2006.

הרכב מעולה חוץ מזה שהוא זללן דלק רציני.

הרכב נמצא עם אשתי כל הזמן, אך הוא גם הרכב העיקרי שלנו, הרכב משמש לקניות, סידורים, בילויים בסופ"ש.

חשבתי לעשות טרייד אין על הסוזוקי הקטנה הרובוטית, חייב רובוטית כי לאשתי יש רישיון אוטומטי בלבד.

השאלה היא האם הרכב הזה יכול לשמש אותנו כרכב יחידי בבית, אני נשוי + 2 ילדים קטנים, בני 2 ו3, אני לוקח בחשבון שעוד מעט לא נצטרך אפילו עגלה, אך כן לסלקלים.

המחשבה לשדרג היא בגלל 3 סיבות עיקריות:

1. דלק, הבנתי שמדובר ברכב חסכוני מאוד,כרגע עלות הדלק החודשית שלי שמגיעה לכ800 ש"ח בחודש יכולה להצטמצם אפילו לחצי, לא קריטי אך אני חייב לציין שאחת הסיבות שלפעמים אני מבטל נסיעות או טיולים שונים היא צריכת הדלק.

2. רכב חדש עם ראש שקט, יש אחריות בלי שום הפתעות לתקופה הקרובה.

3. ביטוח מקיף, היום אני לא יכול לעשות ביטוח לרכב הישן שלי, ואם חס וחלילה הרכב נגנב או עובר תאונה "שלא נידע", זה לא יהיה משתלם במיוחד

האם באמת משתלם לי לעשות את העסקה, או שזה מעבר מיותר ולא חכם, גם בגלל היותו רכב עיקרי.

פורסם

הסוזוקי היא לא הזולה והמגונדרת שבחבורה המיני.

תצטרכו לעשות נסיעת מבחן על מנת לבדוק עם גיר רובוטי מתאים לכם.

עם כבר גיר רובוטי זה האחיות VAG או אייגו -C1-108 אלו דגמים שהוכיחו את עצמם בשוק.

פורסם (נערך)

חסרון עיקרי שלה בנוגע לשימוש משפחתי הוא הציון בטיחות הנמוך שלה (3 כוכבי בטיחות בלבד ואמנם לארץ היא מגיעה עם 6 כריות אוויר אבל גרסה זו לא נבחנה).

מעבר לכך , יש לבצע נסיעת מבחן, גיר רובוטי חד מצמדי לא הכי חלק בתנועה עירונית.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אני מסופק אם הרכב מתאים לצרכיך. קטן מדי.

הרכב המתאים למשפחה עם 2 ילדים קטנים הוא תת משפחתית, או, לפחות, סופרמיני בעלת תא מטען מכובד (ויש כאלה עם תא מטען בן כ-300 ליטר, ואף יותר אם מדובר בגרסת "סדאן".

לגבי מבחני הריסוק צריך לבדוק פרטנית מה מצוין בהם לגבי הפגיעות במושבים השונים. חייב לומר שהסתכלתי אתמול על מבחן הריסוק (המאכזב) של הבאלנו, ויש שם משהו מוזר מאד: לילדים בני 6 ציון קטסטרופלי, לבני 10 ציון מושלם. כיון שמדובר בשני המקרים במושב האחורי משהו לא מסתדר לי, אלא אם הכוונה היא לכך שמי שיושב בצד הנפגע אינו מוגן, ומי שבצד המרוחק מהפגיעה - מוגן. אבל התיחסות כזו לא מצויינת, ואם זו הכוונה הרי שזה מוזר מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפשר להסתדר עם כל אוטו אם אין דרישות. לכולם יש 4-5 מקומות גלגלים ומזגן.

אבל בשביל חסכון? הסלריו תעלה לך כמה עשרות אלפים מעל הכלום שתקבל על האוטו הישן, שזה הרבה הרבה יותר כסף ממה שתחסוך על הדלק.

אין פה שדרוג בבטיחות או בנוחות, לעשות ביטוח מקיף זה חסרון כי זה לזרוק כסף על אוויר, בקיצור בראייה כלכלית וראילית זה ממש לא כדאי לך לפי דעתי.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

Guest ספורטמוטורי
פורסם

תודה רבה על הדעות המגוונות.

הכוונה היתה להחזיק את הרכב להרבה שנים, לפני זה היתה לי אלמרה ידנית שהחזקתי 5 שנים, אפילו לא הייתי מוכר לו אשתי היתה מוציאה רישיון לידני.

הסיבה העיקרית לכך, היתה החיסכון, צריכת דלק ועלות אחזקה כוללת, די זולה, שלצערי במיצובישי צריכת הדלק מורגשת בכיס.

לכן חשבתי לעבור לרכב חסכוני וחדש, הגיר הרובוטי די מתאים לי, היתה להורים שלי קורולה רובוטית שהסתדרתי איתה יפה בחיפה, השאלה אם אשתי תסתדר, בגלל זה נסיעת מבחן חובה כאן, מה שכן, אחרי התגובות שקראתי כאן כנראה שאני אוותר.

• תוכן חדש...