Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 אקטיב 2016 - 86K, מה הקאץ' ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הקאצ הוא לרעתך....תוך 3 שנים הרכב יהי שווה חצי מערכו כי יש יד נוספת,שכירות נמוכה,מותג בעייתי.

תראה לי 208 אקטיב ידנית מ 2013 שעולה 40 אלף עם נתונים ממוצעים - עכשיו אני קונה...

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון לכתיבת שורות אלה מחירה של 208 ידנית חדשה מהיבואן הוא 69900 ש"ח כך שבהיצע המצומצם של 208 ידניות בנות 3 מחיר של 45000 ש"ח הוא ריאלי. מאחר שההיצע של 208 כנ"ל הולך וגדל מחיר של 40000 ש"ח עוד 3 שנים אינו מופרך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בעיה מוכרת כאשר יש פער גדול בין מחיר ה"מחירון" של החדשה לבין מחירי מכירה בפועל או לחילופין שיש הוזלה משמעותית לאורך חיי הדגם.

כתוצאה מכך נוצר מצב שבו מחיר היד 2 אינו משקף באמת את מחיר השוק והרבה מוכרים נתקעים על איזה מחיר פיקטיבי שלא רלוונטי.

הרי ברור שאם המחיר של חדשה 69 ושל משומשת בת 3 50+ - אף אחד לא ייקנה משומשת.

פורסם

לתשומת לב פות"ש - נראה לי שהמחיר האמיתי של ה-208 בסוכנות הוא נמוך מהמחירון הרשמי.

בהתחשב בכך, העסקה עדיין סבירה - אבל כבר לא כזו מציאה.

פורסם

יש הפרש של כ10K בין העסקאות על הנייר. נכון שכדאי לגשת לסוכנות ולבדוק מה הם מציעים.

יש גם פרמטרים אחרים שישפיעו על ההחלטה כמו כמה זמן הוא מתכנן להחזיק ברכב, מה כמות הנסועה שלו וכו'.

אם יחזיק ברכב לתקופה ארוכה הסכום שהוא יצטרך להפחית במכירה יהיה נמוך יותר(נגזר באחוזים מהמחירון).

אם כמות הנסועה שלו תהיה נמוכה אז גם הרכב יהיה מבוקש יותר ועניין היד פחות ידאיג.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מקווה שזה בסדר שאני מקפיץ,

רק רציתי לעדכן שקיבלתי את הפג'ו, חדשה, דנדשה, עם 0000003 ק"מ, "מהאריזה" בלי שום סימון "החכרה/השכרה" ברשיון...

מנסיעה והתעסקות של כמה שעות ברכב, פשוט רכב מצויין, חזק, שקט מאוד ופשוט מרגיש איכותי ... מאוד שמח שלא לקחתי איזשהו מיני במקום, מרוצה מאוד מהקנייה, ממליץ בחום ...

ה"מינוס" היחידי כרגע עבורי זה שאני לא מצליח לקשר בין הטלפון למסך מגע, חוץ מלבצע שיחות ומוזיקה ...

פורסם

בהמשך לקישור ששמתי בהודעה הראשונה, העסקה הראשונית התבצעה מול אתר מוטודיל, שם קניתי את השובר לקניה.

למחרת התקשרו אליי חברת "קל-אוטו", שהעסקה בעצם נסגרת מולם. לפני שסגרנו הכל, נסעתי למתחם שלהם ביצחק שדה, ישבתי והרגשתי בדיוק את הרכב שאני צפוי לקבל (רק אחד בצבע אדום כאשר הזמנתי בכחול כהה) ...

אחרי כ6 ימים מסגירת העסקה, התקשרו אליי והודיעו לי שהרכב הגיע. כמו שתיארתי קודם, הרכב חדש לחלוטין, כולל כתב אחריות יבואן + ספר רכב בעברית ואנגלית. הכל היה מתוקתק ומקצועי, קיבלתי כל מה שמקבלים עם רכב חדש + קודנית וחיישני רוורס מתנה.

מצ"ב הרשיון רכב (חוץ מכל מיני מספרי זיהוי למיניהם) -

צילום רשיון רכב &#.jpg

לחובבי הקונספירציות, אף וידאתי עם מספר השילדה שהרכב הוא אכן 2016 ( האות G בתו העשירי ...)

פורסם

תתחדש!

בהזדמנות תדפיס כפל רישיון בעמדת רישיומט או תזמין דרך האינטרנט ממשרד התחבורע כדי שיהיה לך רישיון עדכני עם השם שלך עליו

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
תתחדש!

בהזדמנות תדפיס כפל רישיון בעמדת רישיומט או תזמין דרך האינטרנט ממשרד התחבורע כדי שיהיה לך רישיון עדכני עם השם שלך עליו

תודה !

אני לא בטוח שאני יכול, הבחור בקל אוטו אמר שזה ייקח 30 יום עד שאוכל להוציא רשיון עם שמי ...

פורסם

לנסות לא עולה כסף :wink:

https://ecom.gov.il/voucher/inputpage.aspx?vid=260&lng=he

אם זה מתקדם - מגניב, הרכב כבר על שמך ואתה יכול להזמין שם או לעשות ברישיומט

אם לא אז צריך להמתין עד שיעשו העברת בעלות

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

"אין נתוני תשלום המתאימים לנתוני הזיהוי שהוזנו"

נראה שנאלץ להמתין עוד קצת ... אבל תודה על הלינק, אשמור אותו לשימוש עתידי ...

פורסם

אשמח להסבר למה הרכב נמסר ע"ש קל אוטו עם מקוריות 00 ומיד אחרי זה אמור לעבור לשם הרוכש? האם זה המהות של עסקאות 0 ק"מ? האם שזה יעבור על שימך זה יהיה מקוריות 01?

• תוכן חדש...