Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי + C4? i30CW? ceed? 208SW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשתי מאוד רוצה שנחליף את הפוקוס 2005 שלנו למשהו יותר גדול וחדיש.

יש המון מבצעים כעת בפסח אויס, אלדן, אלבר, לובינסקי טרייד וחשבנו לנצל את ההזדמנות

דרישות:

רב הנסיעות ערוניות, פעם או פעמיים בשבוע מחוץ לעיר.

מקום ל5 נוסעים (הורים + 3 ילדים מתבגרים).

נח, מרווח, מפנק.

כלב גדול שלפעמים רוצים לקחת אותו אתנו ולכן חשבנו על סטיישן.

באזור 70K רוצים לעשות טריידאין לפוקוס והשאר בתשלומים

אופציות שראינו:

1- יונדאי 30CW

2 - קיה סיד סטיישן

3 - SW308 פג'ו - יש שם לא טוב לצרפתיות האמנם נכון?

4 - סיטרואן C4 פיקאסו - יש מבצע של לובינסקי לדגם 2012 עם שנתיים אחריות האם צריך לפחד מסיטרואן?

מה אתם חושבים?

המון תודה

פורסם

סנן את הפיז'ו והסיטרואן כי בשנים הספציפיות מנוע ה-1.6 טורבו סבל ממספר לא מבוטל של כשלים.

אם במחיר המיועד אתה מצליח לרכוש את הסיד סטיישן מהדור הנוכחי, אז היא בחירה מצויינת. אם לא, אז היונדאי תהיה בחירה טובה אף היא.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

סיטרואן C4 פיקאסו- בתקציב שלך נכנס הרכב מהדגם הקודם- אם זה מנוע הבנזין 1.6THP עם 156 סוסים- עזוב. אמינות זוועתית.

פיג'ו- אם מהדור החדש עם מנוע 1.2T עם 130 סוסים- כן. רכב חזק, מרווח מאוד, מעוצב, חסכוני. תבדוק רק שהוא שמור וטופל כראוי.

קיה/יונדאי- הקיה לטעמי עדיפה ומרגישה פחות "ליסינג", והתיבה הרוביטית בה עדיפה על הפלנטרית שביונדאי. לא רכבים מצטיינים במשהו, "בסדר" בכל הסעיפים.

פורסם

תודה רבה למידע החשוב שנתתם לי. מה הכוונה פיג'ו מהדור החדש איזה שנה? אם אני הולך על הסיד לאיזה שנתון לכוון וכן מה נחשב קילומטראז סביר לקניה (בהנחה שאני רוכש מחברת ליסינג שאני מניח שאין שם קמ מאוד נמוך)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם
אל תדאג ואל תלחץ. המבצעים הם לא רק בפסח. גם בשבוע הבא אפ תבוא נחוש תקבל בדיוק את אותה עסקת "פסח" .

+1

אין משמעות לפסח ולא לפורים בשוק מוצף

פורסם (נערך)

מליסינג אמורה להיות הוזלה של %20 אלא אם כן הם מוכנים להתחייב בכתב שהיה נהג יחיד. המכתב נדרש לצורכי ביטוח שתעשה עך הרכב.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לגבי קיה מול יונדאי: נהגתי על שניהם ולא אהבתי את הגיר הרובוטי של הסיד, לטעמי היונדאי נוחה יותר ,לפחות בעיר. אבל תבצע נסיעת מבחן לפני הקנייה.

פורסם

לא משנה איזה רכב אתה בסוף רוצה דבר ראשון אתה חייב ללכת לעשות נסיעת מבחן להרגיש את הרכב ולראות שזה מתאים לך, אני יכול לספר לך סיפורים מדהימים על רכב מסויים ובסוף שאתה תעשה נסיעת מבחן הוא לא יתאים לך,

אני חושב שעדיף לך לקנות מפרטי ולא מליסינג, השווי של הרכב יורד משמעותית אחרי שהוא נקנה מליסינג,

מהרכבים שהבאת אני הכי ממליץ על קיה סיד, לעומת sidewiner לי דווקא הגיר רובוטי היה מאוד נוח מאוד אהבתי, בהס"כ רכב מצויין לך תעשה נסיעת מבחן אין לך מה להפסיד

פורסם
לא משנה איזה רכב אתה בסוף רוצה דבר ראשון אתה חייב ללכת לעשות נסיעת מבחן להרגיש את הרכב ולראות שזה מתאים לך, אני יכול לספר לך סיפורים מדהימים על רכב מסויים ובסוף שאתה תעשה נסיעת מבחן הוא לא יתאים לך,

אני חושב שעדיף לך לקנות מפרטי ולא מליסינג, השווי של הרכב יורד משמעותית אחרי שהוא נקנה מליסינג,

מהרכבים שהבאת אני הכי ממליץ על קיה סיד, לעומת sidewiner לי דווקא הגיר רובוטי היה מאוד נוח מאוד אהבתי, בהס"כ רכב מצויין לך תעשה נסיעת מבחן אין לך מה להפסיד

תודה אני חושב שזה מה שאעשה נסיעות מבחן

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• תוכן חדש...