Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דוגמה טובה לתועלת שבבדיקת רכב

אם יודעים לברור את המוץ מהתבן מקבלים תמונה טובה ומפחיתים במחיר

מקוה מאד שהרכב לא מוץ ולא תבן.

צריך לבור את המוץ מן הבר (או מהתבן). בר - גרעיני החיטה. תבן - קש. מוץ - הקליפה הקשה של החיטה. רק הגרעיניך (=הבר) משמשים למאכל אדם. השאר מושלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל הכבוד ,תתחדש , בזכות בדיקה שעלתה לך 500 שקל ,הורדת מהמחיר 4000 ש"ח , תוך כמה שעות "הרווחת" 3500 ש"ח ,זה מראה כמה הבדיקה חיונית ,ואתה גם יודע מה יש לתקן ברכב

פורסם

הבדיקה נתנה הרבה מעבר ל 3500 ש"ח.

לאחר הבדיקה ניתן לדעת בביטחון סביר שהרכב לא עבר תאונה קשה ושמכאנית הוא במצב סביר, זה שווה מבחנתי יותר מה 500 ש"ח עלות הבדיקה או מהרווח בקניה.

טסלה 3 2022

פורסם

אני שוב רוצה להודות לכולם על כל העזרה. התשובות שלכם תמיד כ"כ מפורטות וענייניות, ממש ממש עזרתם לי בכל התהליך.

נ.ב -

האם ידעתם שע"י חיפוש מספר הטלפון מהמודעה של יד 2 בגוגל ניתן לראות האם זה סוחר רכב (לפי כמות המודעות) + תאריך עליית המודעה (כמה זמן מנסה המוכר למכור כבר) + המחיר הראשוני כאשר עלתה המודעה (כמה הוריד המוכר מהמחיר המקורי) ?

בנוסף ניתן גם לראות בהרבה מקרים מי הבנאדם ע"י חיפוש מספר הטלפון בשורת החיפוש של פייסבוק.

פורסם

יש כאן שרשור על רמאות ברכישת רכב ובו עשרות טריקים של הסוחרים.

אחד מהם זה להחזיק כמה קוי טלפון במקביל - מספר שונה לכל רכב. במקרה הזה לא עוזר חיפוש ברשת או פתיחת השיחה ב " אני מתקשר בקשר לרכב" בלי לציין איזה רכב - הסוחר יודע על איזה רכב מדובר לפי הקו אליו התקשרת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש כאן שרשור על רמאות ברכישת רכב ובו עשרות טריקים של הסוחרים.

אחד מהם זה להחזיק כמה קוי טלפון במקביל - מספר שונה לכל רכב. במקרה הזה לא עוזר חיפוש ברשת או פתיחת השיחה ב " אני מתקשר בקשר לרכב" בלי לציין איזה רכב - הסוחר יודע על איזה רכב מדובר לפי הקו אליו התקשרת.

כמובן שגם יש את המובן מאליו שזה להריץ את שם הבנאדם בגוגל ולראות אם התוצאות תואמות את הסיפור..

כמובן שאני עוד לא יכול לחלק עצות כאילו אני מומחה בזמן שאני בעצמי עוד לא עברתי הכל בשלום - מחר העברת בעלות.

פורסם
דוגמה טובה לתועלת שבבדיקת רכב

אם יודעים לברור את המוץ מהתבן מקבלים תמונה טובה ומפחיתים במחיר

אוהבים לתקוף את מכוני הבדיקה שמכסתחים את עצמם וימצאו ליקויים גם ברכב מהניילון אבל כאן קיבלנו דוגמה לשימוש מושכל בבדיקה

פורסם

פספסת את זה - עניין התושבות נלקח בחשבון והמחיר הסופי ירד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...