ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,563 נושאים בפורום הזה
-
- 33 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום, אחריי שלא מצאתי שום גטס ידנית בתצורת הGLS או אפילו פולו. חיפשתי עוד רכבים וראיתי את הדגם בכותרת, קילומטרז' של 140k ויד 2 במחיר של 20,000 דגם קופה. איך הרכב ? הבנתי שהC4 מעט בעייתי מבחינת בעיות חשמל אך זה סביל לפי דעתי, יש לכם תובנות לתת לי ? במיוחד כיוון שאני כנראה קונה את הרכב ביום שלישי-רביעי השבוע והיום כבר לקחתי את הכסף מהבנק. איך מתבצעת רכישת רכב, זהו רכב ראשון שלי ואני לא מבין יותר מדי, איפה אני מבצע בדיקה לרכב ? ממה להיזהר ? האם יש בעיות מסויימות בסיטרואן שאני צריך לדעת עליה ? הרכב נראה מצויין מבחינה חיצונית, והבחור טוען שחברה שלו לא הסתדרה עם גיר ידני ולכן מוכר את הרכב. שפכו כמה שיותר מידע בבקשה כיוון שיש לי זמן מאוד מצומצם מהיום למחר…
הודעה אחרונה מאת save, -
- 7 תגובות
- 813 צפיות
התקציב: סביב ה-100,000 ש"ח, אפשר גם לעלות לאזור ה-130,000 עבור רכב חדש. דרישות: בגאז' גדול - צריך להספיק לעגלה + כלבה גדולה. נוחות נסיעה (שקטה ולא קופצנית) תא נוסעים באיכות סבירה (יונדאי/קיה לא נעימים בעיניינו) אמינות סבירה צריכת דלק סבירה (1:12 בנסיעה משולבת רגועה) מזגן טוב כרגע נוסעים על גרנד צ'ירוקי בן 10 שיש לו בגאז' גדול. אבל הוא שותה דלק, דורש יותר מדי תשומת לב ועם צמיגי שטח והגבהה נוחות הנסיעה סבירה בלבד. הוא יהפוך להיות רכב טיולים והרכב שיבחר יהפך להיות הרכב ליום יום. אנחנו מתמקדים בסטיישנים וג'יפונים ונתחיל בקרוב לעשות נסיעות מבחן. בגלל שיש המון מבחר אשמח לכיוון. המחשבות שלנו: סיטרואן פיקאסו 5 מקומות החדשה - נראית מעו…
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
- 4 תגובות
- 920 צפיות
שלום לכולם... אני מעוניין לרכוש רכב ואני מתלבט בין ניסן טקנה 2006 לבין פורד פוקוס 2006? מה יותר כדאי מבחינת המכלול? אם תוכלו לפרט לי מדוע הניסן או הפורד משתלמים יותר אודה לכם מאוד. תודה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת RoyB12, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 721 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב בסדר גודל של עד 45 אלף ש"ח (גמיש לפה ולשם). המטרה העיקרית של הרכב יהיה לסחוב ציוד ועוד 3/4 עובדים ( אז חשוב שיהיה דיי מרווח), הציוד לא כבד ולכן אין צורך בטנדר גדול. חשוב שיהיה דיזל בגלל נסיעות ארוכות יחסית. מבחינת גיר לא חשוב אם ידני או אוטומט אך אוטומט יכול להיות יותר נחמד. חשוב לי שהיא תיהיה כמה שיותר אמינה מבחינת אחזקה ( הולך להשתמש ברכב לפחות 5 שנים ). מבחינת חסכון בדלק כמובן כמו כולם מעדיף כמה שיותר חסכונית אבל בכלל רוב רובם של הדיזלים האלו הם חסכוניים אז טיפה לפה ולשם לא משנה לי באמת. חשבתי על 4 הדגמים הבאים : רנו קנגו ( נכנס בתקציב 2013 בערך) פג'ו פארטנר/ סיטרואן ברגלינגו ( 2011 בערך) ופיאט פיורינו ( 2013 בערך) מה את…
הודעה אחרונה מאת RoyB12, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, אני חדש בפורום ואשמח לעזרתכם, בעוד כחודש וחצי אני מתחיל ללמוד ואהיה חייב לקנות רכב, התקציב שלי עומד כרגע על 45,000 והוא די סופי, הדברים החשובים לי ביותר ברכב שאקנה: 1. אמינות, שלא אצטרך לבקר במוסך כל חודש. 2. רכב אוטומטי, אני גר באיזור די פקוק בירושלים ולכן רכב ידני הוא מחוץ לתמונה לצערי. 3. ביצועי דלק טובים. 4. רכב מיני, מעדיף להימנע מרכבים גדולים ומסורבלים. 5. רכב לטווח ארוך, לפחות 5 שנים מהיום כך שגם אי ירידת ערך באה בחשבון. מחיפוש זריז באינטרנט בכלל ובפורום בפרט הגעתי ל3 רכבים עיקריים שאני מתלבט לגבם(אם כי אשמח לקבל המלצות על רכבים אחרים) 1. סיאט איביזה. 2. טויוטה יאריס. 3. טויוטה אאוריס. וכמו כן אשמח מאוד לשמוע את דעתכם מאיפ…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 556 צפיות
שלום מבחינת תקציב, אני נמצא סביב ה 100000 ש"ח בהתחשב בכך שאקבל 40000 בטרייד על הפיקאסו שלי. אז מה עדיף פיאט טיפו חדשה עם אחריות ל 100000 ק"מ, או ורסו עם 70-80 אלף ק"מ, משנת 2012-2013 עם אחריות ל 20000ק"מ בלבד? תודה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
היי חברים. החלונו סופית שאנחנו רוצים לקנות סיאט טולדו שנת 2013+ לאחר בחינה מלאה ונסיעת מבחן. האם מישהו יודע מי מהחברות ליסינג הידועות מוכרות אותה? בינתיים מצאתי רק אחת במגרש עם 90.000 ק"מ שנת 2014 שזה נראה לי מוגזם קצת.... נא עזרתכם בעזרה
הודעה אחרונה מאת Leklerk, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, מחפש רכב זמני בהחלט (עניין של כמה חודשים עד שאמכור שוב). לרכב יעוד של להגיע לעבודה וחזרה הביתה (כיוון אחד בעליות). מה מומלץ? איזה יד? ממה יהיה הכי קל להיפטר? אין בעיות עם ידני או אוטומט. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 500 צפיות
כותרת יש לי עדיפות לגטס 2008, אשמח לשמוע חוות דעת, לאחר 7 שנים עם גיר ידני, ההבנה שלי באוטומט לא גבוהה במה להתמקד כשבודקים גיר אוטומט? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים. אני מנסה לעמוד על ההבדלים בין דגם ה business מול הגירסה המאובזרת-TOP ב B4 משנתון 2010-2011, האם תוכלו להאיר את עיני? מה דעתכם על הרכב הנ"ל כרכב משומש? עוד דבר-הבנתי שכרית האויר לנוסע לא ניתנת לביטול וזה דיי חשוב לי- האם הבנתי נכון ? תודה, שלומי.
הודעה אחרונה מאת Rony999, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום לכולם, שוקל ברצינות להחליף את I30 סטיישן בדאצ'יה דאסטר כדי לצאת עם האישה ושתי הקטנות לטיולי שטח. דאצ'יה מציעים "חבילת שטח" במחיר 6250 ש"ח שכוללת: מיגון גחון+גיר מיגון מיכל דלק מיגון דיפרנציאל אחורי התקן וו גרירה קבוע מוטות גגון רוחביים השאלה היא האם החבילה מצדיקה את המחיר? האם כדאי לרכוש את הרכב בלי החבילה ולהתקין באותו מחיר תוספות מוצלחות יותר במקום שמתמחה בהתקנת מיגונים לרכבי שטח? מצד אחד: אין לי שום ניסיון בנסיעה בשטח + אישה פחדנית רצח = אני לא הולך לאתגר את הרכב כמו בסקירות שקראתי. מצד שני: אישה חופרת -> טעות בניווט -> שטח מאתגר מהצפוי -> אישה לחוצה -> טעות אנוש -> נזק גדול לרכב -> אישה שואלת למה לא רכשת…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 873 צפיות
יש לי מאזדה 3 וצפוף להם ולא נחמד להם שמה מאחורה חשבתי לעבור למאזדה 5 רציתי לדעת את ההבדלים במחיר של טסט טיפולים שוטפים ביטוחים צריכת דלק בקיצור כמה זה מייקר לי בחודש את אחזקת הרכב? את ההבדל בקנית הרכב אני יודע אשמח לעזרה תודה לכם חברים
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
שלום הגיע הזמן להפרד המקורולה 2007 הרכב ישמש כרכב שני למשפחה, וצריך מקום לשלושה ילדים מאחור, כיסא בטיחות אחד, בוסטר גב ובוסטר רגיל. נסועה של כ 15,000 בשנה. בדקתי פיזית כמה רכבים ע"מ לבדוק שאכן הכיסאות נכנסים ואפשר לחגור בקלות (יש רכבים שהמקום האמצעי מאחור צפוף מדי) הרכבים שהתאימו מבחינת הספסל האחורי - מיצובישי לנסר וקיה סיד או אז הבחנתי שחברות הליסינג מוכרות פורד מונדאו במחירים דומים לרכב משפחתי רגיל (2012) מה הקאץ'? על פניו נראה עסקה משתלמת במיוחד, רכב מרווח, חזק ואמין
הודעה אחרונה מאת benk, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 732 צפיות
היי, אחרי שדי הרמתי ידיים מלמצוא יונדאי i20 במצב או במחיר נורמלי ( עד עכשיו לא מסתדר לי איך רכב שנת 2013 יכול לנוע במחיר של מ 45k עד 75k ש"ח) התחלתי לפזול לכיוון הונדה ג'אז שנת 2012 ולהבנתי בשנה הזאת יש רק היברידית. הרכב הולך לשמש כרכב שני בבית לנסיעות קבועות בלבד, בית (ראשון לציון) עבודה (ת"א) בית וזהו. ניסיתי למצוא חוות דעת על הרכב הנ"ל בעיקר בכל נושא הסוללות ועמידותן, מבחינת יתרונות הרכב ואמינותו מצאתי וקראתי. כמו שרשמתי הרכב הולך לנסוע כ 30 ק"מ ביום 5 ימים בשבוע. מה לבדוק לפני הרכישה? מה ה"סיכונים" בבלאי הסוללות? אחריות? ובכלל אשמח על חוו"ד למי שיש את הרכב וטיפים אחרים. תודה רבה וחג שמח Sent from my LG-D802 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת lcx, -
- 6 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי תקציב של כ -100-110 אלף שח. מתלבט בין 2 רכבים - רנו קפצ'ור 1.2 ופג'ו 2008 (2016 - 0 ק"מ). השאלה שלי בעיקר לגבי אמינות 2 הרכבים (לא אוהב לבקר במוסך...) מתכנן להישאר עם הרכב לפחות 7-8 שנים. נוסע יחסית מעט - כ - 7000 ק"מ בשנה. יש לי 3 ילדים קטנים - רק אחד עם בוסטר. הרכב הוא רכב שני במשפחה - הראשון עושה את רוב הנסיעות המשפחתיות. תודה
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחד מהילדים שלי נכנס לקבע למשך 3 חודשים וקיבל כרטיס אשראי של חבר. אני שוקל לנצל את ההזדמנות ולקנות רכב חדש. הבעיה: במבצעים שרצים ב-3 חודשים הקרובים לא בטוח שיהיה מה שיתאים לי (אני בררן). השאלה היא, מה קורה בעוד שנה? הבן אדם כבר לא בקבע, אבל עדיין מחזיק כרטיס אשראי של חבר (בתוקף ל-3 שנים). האם הוא עדיין יוכל להנות ממבצעי רכב לחבר? (אם יש הבדל בין יבואנים, אז אני מדבר על הונדה)
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 960 צפיות
שלום לכולם, אני מתלבטת בין 2 רכבים שונים. 1) קיה ריו , 20K ק"מ, האצ'בק- 5 דלתות, גרסה מאובזרת EX, ב-72K ש"ח, 2014 > הבעיה - ברכב יש סימני חריכה בדשבורד ובתא הכפפות כאילו מישהו העביר שם מבער מסוכנות לא כ"כ מוכרת כגון אלדן אלבר וכו'. בסוכנות אמרו שיוכלו ל"סדר לי את זה" ולהחליף לדשבורד חדש??. הם מתחיבים לשנה אחריות בנוסף לאחריות של קיה.כ"כ ציינו שהרכב אמנם מהסוכנות אבל הוא נחשב יד ראשונה פרטי.. 2) הונדה סיוק ,80K ק"מ האצ'בק-5 דלתות, גרסת קומפורט, 72K,2012 ש"ח , מליסינג נהג יחיד. מסוכנות מוכרת . מבטיחים שנתיים אחריות או 20K. הבעיות -נמסר שהרכב שמור. בפועל ברכב התגלו סימני צבע והתברר שהוא עבר תיקוני צבע בשל מכות ושריטות קטנות בפגוש. כ"כ התגלו שריטות בדלתות במושב הא…
הודעה אחרונה מאת oryo, -
- 2 תגובות
- 853 צפיות
שלום, ברשיון רכב מופיע תאריך רישום: 3.10.07 אבל שנת ייצור: 2008 איך זה שהרכב לא נחשב לייצור בשנת 2007?
הודעה אחרונה מאת lenovo8, -
- 13 תגובות
- 922 צפיות
אהלן חברים. מחפש רכב עד 37 אלף כמובן שאקנה אותו מחברה (אוויס,אלבר) עם הלוואה שאקח. רוב הנסיעות שלי הן מחוץ לעיר,וקצת בעיר. מחפש רכב לטווח ארוך משהו כמו 5 שנים,שיהיה ידני ושיהיה יחסית חזק לנסיעות לטווח ארוך ו"שיסחב" נוסעים. שיהיה זול בטיפולים ובביטוח ויחסית זול מבחינה דלק. בקיצור,רכב זול לתחזוקה וחסכוני בדלק ושיהיה אמין! הכי חשוב לי אמינות ולא להכנס כל שנייה למוסך. גם גיר אוטומט בא בחשבון. חשבתי על כמה רכבים: 1.יונדאי i 10 2014 הצורה החדשה(הצורה הישנה אני לא אוהב) כמובן שידנית 2.סקודה פאביה ידנית 3.טויטה יאריס ידנית. אשמח לשמוע עוד דעות חברים.
הודעה אחרונה מאת david44700, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 646 צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש סיאט איביזה קופרה 2011. רציתי לדעת אם לאוטו הזה יש מחלות ילדות כל שהם, כמו לשנתון שקדם לו. האם ממולץ לקנות את הרכב הזה? רכב חסכוני?
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 586 צפיות
אהלן, מחפש רכב קטן, אוטומטי וחסכוני (עד כמה שאפשר) בעלות של עד 25K. סקרן לשמוע את ההמלצות שלכם. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
גיר DSG ברכב חדש 1 2
מאת raznik-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתלבט לרכוש רכב של סקודה (פאביה) או סיאט (איביזה), עדיין לא החלטתי אם אני הולך על רכב חדש מהסוכנות או שנה אחת פחות (2015) יש לי חששות בנוגע לגיר ברכבים האלה בשנים האלה. האם הגיר אמין? האם עדיין יש תקלות כמו סיפורי הבלהות שקראתי שהיו בשנים 2011-2013? יש כאן אנשים שנוהגים ברכבים עם הגיר הזה ויכולים לספר עד כמה הם אמינים או בעיות מיוחדות שנתקלו בהם? מה בקשר ליבואן (צ'מפיון מוטורס) איך השירות שלו? וכמובן כל דבר שאתם יכולים להוסיף. תודה מראש
-
היי, אני עומד בפני קבלת רכב חדש מליסינג, הואפציות הינם: 1. סובארו XV 2. מיצוביסי אוטלנדר 3.יונדאי טוסון רציתי לשאול כמה שאלות: 1. מישהו אמר לי שמבחינת שטח סובארו וטוסון(4X2), יגיעו לאותם המקומות, רק שאולי הסובארו תגיע טיפה יותר מהר, האם נכון? 2. האם שניהם יתפקדו דומה בשטח/שבילים רכים? 3. האם לסובארו באמת יש יתרון בשטח? הדילמה שלי הינה, בין הטוסון לסובארו, אני לא יודע להעריך כמה שטח אעשה או לא, האבל השאלה האם שווה ללכת על ה-XV בשביל האופציה של השטח? האם יש לכם המלצות בנושא? פ.
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום חברים, שאלה לא שגרתית: אני מעוניין לרכוש ולהעמיד רכב מסחרי שישמש אותי כמחסן לציוד הגברה. צריך שהרכב יהיה סגור כמה שיותר כדי שפורצים פוטנציאליים לא יתרשמו מהסחורה שבפנים... יש הצעות לסוג רכב שכזה? וכמובן שהדגש הוא גם על רכב זול משנתון עתיק... בכלל, מה יש לכם לומר על הרעיון? אציין שבבניין המשותף שלי יש כמה רכבים שמשמשים למטרה דומה... אם למישהו יש הצעה - גם אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת zohar1974, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, אני רוצה לקנות לעצמי מכונית בהקדם האפשרי, אבל זה מצריך ממני להיכנס לתוך תחום שבאמת אין לי בו שום הבנה, והאמת שזה די מתסכל. אני מתל אביב, וכל מגרשי המכירה נמצאים מחוץ לעיר, ואני לא רוצה לנסוע לחינם ולהסתובב לבד בין אנשי המכירות האגרסיביים שינסו קרוב לוודאי למכור לי כל דבר שעולה על רוחם. אז אני אשמח אם תוכלו לעזור לי קצת להכין את עצמי לפני. הצרכים שלי ממכונית הם: מחיר בסביבות ה-40,000 ש''ח יד ראשונה קילומטראז' נמוך מצב מכני מצוין (אני לא רוצה לבלות במוסך...) נסיעות עירוניות וגם בין עירוניות לפי דברים שקראתי באינטרנט, נראה לי שאולי הדגמים הבאים יכולים להיות רלוונטיים: סקודה CITYGO סיאט MII סוזוקי אלטו פג'ו 107 …
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 10.3 אלף צפיות
היי, מתלבט בגדול בין האפשרויות הבאות: Infiniti G37s Coupe 2011-2012 Mercedes Benz C63 AMG 2009 Porsche Cayman S 2007-2008 לגבי האינפינטי, יש לי מושג דיי טוב גם לגבי עלויות אחזקה וגם לגבי החוויה והאמינות. לגבי מרצדס - קיבלתי מושג דרך חבר, ולגבי הפורשה - אין לי שמץ. אשמח לשמוע ממישהו שהחזיק פורשה קיימן S, באיזור השנים הנ"ל, כמה עולים טיפולים שוטפים לרכב, לדוגמה כמה בערך יעלה להחליף 4 צלחות + רפידות ברקס... כדי שאוכל לקבל מושג על עלויות האחזקה של הרכב. תודה!
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 498 צפיות
היי חברים, אז בהמשך לפוסט הקודם שלי, אני מאוד רוצה לקנות רכב בהקדם האפשרי, והיום עשיתי בפעם הראשונה סיבוב במגרשי מכוניות בפתח תקווה (איזור יכין סנטר). קיבלתי הצעה מאחת הסוכנויות לרכב ניסן מיקרה (מהשכרה) שנת 2013 קילומטראז' 78,000 (זה יוצא 26,000 לשנה, די גבוה....) מנוע 1,200 במחיר התחלתי של 49,000 ש''ח (ואמרו שעוד יוכלו להוריד במחיר) בנוסף אקבל: טסט לשנה אחריות מורחבת ל-3 לשנים (ללא השתתפות עצמית), כאשר בשנה הראשונה האחריות היא על עשרת המכלולים העיקריים ברכב, ובשנתיים הנוספות האחריות היא רק על מנוע וגיר. התחייבות לטרייד אין אחרי 3 שנים שובר מתנה ל-4 צמיגים טסט לשנה המחיר מתאים לי לתקציב, וחבילת ההטבות נשמעת טובה מאוד…
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 1 תגובות
- 465 צפיות
מצאתי אלפא 159 2011 במצב טוב בחדרה חייב המלצה למכון בדיקה אמין בחדרה תודה
הודעה אחרונה מאת Achtung, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 624 צפיות
טוב כמו שהכותרת מתמצתת, מחפש רכב בשבילי, קטן, מיני או סופרמיני לא משנה לי, העיקר שיהיה 4-5 דלתות, האצ'בק, שנתון 2013 ומעלה, מיד ראשונה כמובן או חדש, מעדיף שיהיה אוטומט, חשוב לי האמינות של הרכב והצריכת דלק. תקציב שלי 60000. חורג ב5000 רק במידה ויש באמת משהו ששווה את זה. מחכה להצעות שלכם :] תודה על העזרה ^^
הודעה אחרונה מאת dr6633, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 819 צפיות
שלום לכולם. יש לי מסגרת של תקציב שעומדת על 8 אלף ההתלבטות היא כזו: יש להורי רכב טויוטה אוונסיס 2001 שעמדה 3 שנים ומידי פעם פה ושם הותנעה. בעבר היתה מטופלת באופן הדוק ולא היו בעיות. באופן היפוטתי על מנת להשתמש בה יש להחליף גלגלים צינורות ואולי ברקסים (לא עולה לי עוד משהו שיכול להיות לא תקין) מצד שני אני מצאתי רכב שעומד בתקציב 2006 יונדאי גטס אבל קשה להעריך רכב שלא מכירים. השימוש של הרכב לא יהיה יומיומי ורק בסופ"שים. השאלה היא האם שווה להשקיע בטויוטה (שלפי הבנתי הבנתי החלקים בה יקרים + 3טסטים שכנראה צריך להעביר וכל השיפוצים אבל *כנראה* לא יגיע מעל 5 אלף ומצד שני יש עלות של בדיקות הברקסים כל שנה מעכשיו שכן הרכב מעל 15 שנה) או לקנות רכב "חדש" מודל 2005 ומ…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מי מחובר 18 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 864 אורחים (הצג רשימה מלאה)