Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי תקציב של כ -100-110 אלף שח.

מתלבט בין 2 רכבים - רנו קפצ'ור 1.2 ופג'ו 2008 (2016 - 0 ק"מ).

השאלה שלי בעיקר לגבי אמינות 2 הרכבים (לא אוהב לבקר במוסך...)

מתכנן להישאר עם הרכב לפחות 7-8 שנים.

נוסע יחסית מעט - כ - 7000 ק"מ בשנה.

יש לי 3 ילדים קטנים - רק אחד עם בוסטר.

הרכב הוא רכב שני במשפחה - הראשון עושה את רוב הנסיעות המשפחתיות.

תודה

פורסם (נערך)

הקפצ'ור מגיע עם מנוע 1.2 טורבו ותיבה רובוטית בעלת 6 הילוכים כמו בקליאו, ניסיתי אותה רק בקליאו והיא מושכת דיי יפה וחלק , לא מכיר תקלות כרוניות בקפצ'ר או בקליאו. השילוב גיר מנוע הזה קיים בארץ כבר 3 שנים.

ה2008 צריך להתחדש בקרוב בתיבה במנוע שיש ב2008 וב308 (1.2 וגיר אוטומט 6 הילוכים).

ה2008 הנוכחי מצויד בתיבה האוטומטית הותיקה של פיג'ו ובמנוע 1.6 אטמוספרי, יהיה פחות חסכוני מהקפצ'ר.

תוכל לבדוק גם ברנו , יש להם אפשרות להאריך אחריות ל5 שנים בתוספת תשלום, לפחות כך היה בחודש שעבר שביקרתי בסוכנות שלהם אבל מצד שני אתה קונה דרך ליסינג אז לא בטוח שאפשר.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

גיר ידני הולך? אם כן, בתקציב נכנסות לך גרסאות הטורבו בנזין (110 סוסים), וגרסת הדיזל החסכונית במיוחד (100 סוסים אבל הרבה מומנט). לא ידוע לי על בעיות אמינות.

פורסם

הקפצ'ור עדיפה.

גיר מנוע מוצלחים בהרבה.

ב - 2008 מדובר בשילוב ישן מאוד של 1.6 + 4 הילוכים.

כמו כן הקפצ'ור מרגיש יותר כמו קרוס אובר, גבוה יותר.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
הקפצ'ור עדיפה.

גיר מנוע מוצלחים בהרבה.

ב - 2008 מדובר בשילוב ישן מאוד של 1.6 + 4 הילוכים.

כמו כן הקפצ'ור מרגיש יותר כמו קרוס אובר, גבוה יותר.

אכן מנוע 1.6 וגיר אוטומטי AL4 שב 2008, לגמרי לא משהו. מאידך אם ידני בא בחשבון 1.2 אטמוספרי מניע את האוטו הזה יופי והוא גם חסכוני מאוד, ה 2008 גם נעים, נוח ומרווח מהרנו שהיא, למרות כל טענה אחרת, קליאו גבוהה. סבלנות מה תביא את הקונה הנבון ל 2008 טורבו אוטומטית עם גיר שישה הילוכים יפני, שנראה כמו יופי של אוטו.

• תוכן חדש...