Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש רכב בסדר גודל של עד 45 אלף ש"ח (גמיש לפה ולשם).

המטרה העיקרית של הרכב יהיה לסחוב ציוד ועוד 3/4 עובדים ( אז חשוב שיהיה דיי מרווח), הציוד לא כבד ולכן אין צורך בטנדר גדול. חשוב שיהיה דיזל בגלל נסיעות ארוכות יחסית.

מבחינת גיר לא חשוב אם ידני או אוטומט אך אוטומט יכול להיות יותר נחמד.

חשוב לי שהיא תיהיה כמה שיותר אמינה מבחינת אחזקה ( הולך להשתמש ברכב לפחות 5 שנים ).

מבחינת חסכון בדלק כמובן כמו כולם מעדיף כמה שיותר חסכונית אבל בכלל רוב רובם של הדיזלים האלו הם חסכוניים אז טיפה לפה ולשם לא משנה לי באמת.

חשבתי על 4 הדגמים הבאים :

רנו קנגו ( נכנס בתקציב 2013 בערך)

פג'ו פארטנר/ סיטרואן ברגלינגו ( 2011 בערך)

ופיאט פיורינו ( 2013 בערך)

מה אתם הייתם ממליצים ומה כדי להתמקד ברכב כזה כשבודקים אותו ?

תודה !

פורסם

עד כמה שאני יודע (וזה לא הרבה בתחום הזה), הקנגו עדיפה. מנוע ה DCI שלה הוכיח את עצמו יפה מאוד, והרכב יותר נוח מהמתחרות.

אם חשוב לך נפח העמסה, אזי הפורד קונקט והדובלו עדיפות.

לגבי הבדיקה - זה פשוט. תן עדיפות מוחלטת לרכב מיד ראשונה, גם אם זה חברה, בתנאי שאתה קונה ממי שקנה את הרכב מהיבואן. תתעקש על רכב שטופל כל ימיו ברשת היבואן, ורכב שמור מאוד בפנים ובחוץ (גם אם אתה הולך לחרע אותו).

אני לא הייתי מתלבט, ויורד בשנת ייצור לטובת רכב שמור ועם פחות קילומטרז'.

בהצלחה!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מנסיון רב שנים ברלינגו ופרטנר נותנים את התמורה הטובה ביותר. בעבודה שלי היה לי פרטנר דור קודם ואח"כ ברלינגו מהדור החדש והיה לנו גם קנגו ובהמשך דובלו. פרטנר וברלינגו היו הנוחים ביותר (קנגו נוח אבל לא באותה רמה), הזריזים והחסכוניים ביותר. העליות בהם היו גם הזולות ביותר. ללא ספק הם עדיפים.

לא חסרים דגמים למכירה, כך שלא צריך להתפשר על רכב פחות שמור. גם לא הייתי נרתע מרכב שהיה בעבר בחברה, ממילא רוב המכירות הם לעסקים.

• תוכן חדש...