Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 דגם VTR ידני 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחריי שלא מצאתי שום גטס ידנית בתצורת הGLS או אפילו פולו.

חיפשתי עוד רכבים וראיתי את הדגם בכותרת, קילומטרז' של 140k ויד 2 במחיר של 20,000 דגם קופה.

איך הרכב ? הבנתי שהC4 מעט בעייתי מבחינת בעיות חשמל אך זה סביל לפי דעתי, יש לכם תובנות לתת לי ?

במיוחד כיוון שאני כנראה קונה את הרכב ביום שלישי-רביעי השבוע והיום כבר לקחתי את הכסף מהבנק.

איך מתבצעת רכישת רכב, זהו רכב ראשון שלי ואני לא מבין יותר מדי, איפה אני מבצע בדיקה לרכב ? ממה להיזהר ?

האם יש בעיות מסויימות בסיטרואן שאני צריך לדעת עליה ?

הרכב נראה מצויין מבחינה חיצונית, והבחור טוען שחברה שלו לא הסתדרה עם גיר ידני ולכן מוכר את הרכב.

שפכו כמה שיותר מידע בבקשה כיוון שיש לי זמן מאוד מצומצם מהיום למחר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם זה רכב ראשון אז דבר ראשון תקרא את המדריך הנעוץ בתחילת הפורום.

איזה שנה ה C4 ?

בכל מקרה : לפני שאתה קונה הייתי לוקח את הרכב לבדיקה במוסך צרפתי. הם כבר מכירים ויכולים להגיד לך את המחלות ומצבו של הרכב הספציפי.

אל תקנה מהיום למחר. אל תקנה בלחץ !

תעשה נסיעת מבחן עליו.

אני לא מקבל תירוצים כמו "החברה בטעות קנתה ידני במקום אוטומט" . במקרה כזה מחליפים חברה . לא את האוטו.

פורסם

מצאתי. מודעה מספר 85476309 ביד2 . מודל 2007 . לדעתי זה מנוע NFU 1600 . זהו מנוע אמין ועם גיר ידני זה בכלל שילוב מנצח. קח לבדיקה במוסך למרות שזה כולה "20000" . בדיקה קצרה שתקרא לה "יישור קו".

פורסם

אני חושב שקראתי את רוב המאמרים, רק שאלה קטנה ?

בנוגע לרכב גנוב\משועבד, ברכב גנוב הבנתי שלפי לוחית הרישוי אני יכול לבדוק את הבעלים אבל ברכב משועבד אני צריך ללכת עד למשרד הרישוי עם בעל הרכב ולבדוק זאת כשהוא נוכח ? אין לי דרך לעשות את זה עצמאית ?

התכנון הוא מחר ללכת לעשות נסיעת מבחן, ולוודא את כל הפרטים על הרכב כולל אם אפשרי אז גם במשרד הרישוי לבדוק שהרכב באמת שלו.

ויום למחרת לגשת לבדיקה של הרכב ולהעביר בעלות, או שאפילו אני אעשה את כל זה ביום אחד ?

פורסם

הרכב הזה לא מקביל בכלל לפולו ולגטס.

מדובר ברכב ספורטיבי די נדיר. ומעצם כך מדובר ברכב עם פוטנציאל בעיות משמעותית גבוה מגטס.

רכישה של רכב כזה רלוונטית למי שמחפש רכב מהסוג הזה

מה לגבי בדיקה במכון? תיעוד טיפולים?

מהסבר הגיר הידני משתמע שמדובר במי שהחזיק את הרכב תקופה קצרה. זו נורה אדומה בעייתית, על אחת כמה וכמה כשמדובר ברכב ייחודי.

ניחוש לא מושכל שלי הוא שמדובר ברכב שלא כדאי שתקנה.

אם חיפשת גטס או פולו אז אין סיבה ללכת על ההרפתקאה הזו, בטח לא בלחץ של זמן

פורסם

בדיקת רכב והתחייבות של המוכר על גיר מנוע ושלדה אמור לכסות את הבעיה הזאת לא ?

אני לא לחוץ על סוג מסוים של רכב, ברמת העיקרון אני מחפש פשוט רכב לא גדול מדי, רצוי ידני מסיבות של צריכת דלק ואמינות.

הרכב הספציפי הזה מאוד קרה לי, גם מבחינת מראה וגם מבחינת המנוע שהוא 1600 ידני.

תוכל לפרט למה כדאי להתרחק מהרכב הספציפי במודעה ?

פורסם

כבר כתבו לך כמה ואני גם מוסיף בתור בעלים של סיטרואן,

לסיטרואן מוזרה ניגשים רק אם רוצים רק אותה, ומבינים את המעלות המיוחדות שלה,

דבר שיקזז לך את העגמת נפש אם יצוצו בעיות כלשהן בהמשך,

כתבת שאתה מחפש ידני אמין, הרכב הנ''ל בטח לא נכנס בהגדרה אמין, ולדעתי החלפים שלא לא כ''כ נמצאים בשפע ואתה גם תעביר זמן עד שתמצא חלק.

הרכב הזה הוא יחודי ואם הוא היה במצב טוב הבעלים לא היה מוכר כי החברה לא מסתדרת.

בכל מקרה כנס איתו למוסך גבע בתל אביב מומחה לצרפתיות והוא יעשה לך בדיקה + נסיעת מבחן חינם.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

לדעתי האישית(ולא החזקתי סיטרואן בחיים) רק לפי שבדיקה קצרה באינטרנט מדובר פה במנוע אמין חוץ מחלקים חיצונים שהיה קשה למצוא בפירוקיה מדובר פה ברכב יחסית אמין.

הסיבות לכמות ידיים גבוהה או תקופת אחזקת רכב יחסית נמוכה היא בגלל שמדובר ברכב "ספורט" כנראה של למוכר מיצה את יכולת הרכב ולכן מוכר אותו.

פורסם

אגב, מבחינת חלפים מכניים אלה אותם חלקים של c4 רגילה לא ?

וראיתי שהזכרתם כמה פעמים שזה רכב ספורט אבל המנוע הוא אותו נפח כמו הגרסא הרגילה והשאלה היא אם הביטוח לגרסא הזו יקר יותר מגרסא שהיא לא קופה.

אני נהג צעיר וחדש

פורסם

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שוב שלום, היום נסעתי לראות את הרכב, נראה במצב מצויין, לא הרגשתי שהיו איזשהם בעיות בנסיעה, לא בהעברת הילוכים ולא רעשים ולא כלום, או שאולי לא שמתי לב כי אני לא מנוסה מספיק.

אך בכל מקרה יש לי צילומים של כל היסטוריית הטיפולים של הרכב, אשמח אם תעיפו מבט ותגידו לי מה אתם חושבים.

הרכב לא עבר תאונות ונראה תקין לגמרי, חוץ מקילופי לקה בקטנה בכמה נקודות קטנות אבל זה לא נראה רע.

בנוגע לחלקי חילוף, הלכתי למוסך סיטרואן וגולף בירושלים ונאמר לי שהחלקים די זהים מלבד תיבת הילוכים, וגם בתיבת ההילוכים נאמר לי שהחלק שנהרס הכי הרבה הוא הקלאץ' ויש להם את הקלאץ' הזה במגוון רכבים.

מלבד זה נאמר לי על המנוע שהוא אמין מאוד ויכול להגיע לקילומטרזים מאוד גבוהים כמעט ללא תקלות אם בכלל.

הבחור אמר לי שהוא עשה לרכב יישור קו לא מזמן וכששאלתי אותו האם היו תקלות גדולות או חילוף חלקים שאני אמור לדעת עליהם והוא ענה לי שהרכב קצת גמגם והוא החליף מצתים, הקבלה מצורפת בתמונות.

בסך הכל אני יצאתי בהרגשה טובה, תסתכלו על המסמכים ותגידו לי מה אתם חושבים.

משהו שמדאיג אותי זה בעלי הרכב, תראו ברשיון הרכב ובשטר הבעלות זה מוזר.

נכנסתי לגוגל וחיפשתי לפי מספר רישוי אם הרכב משועבד והיה כתוב שאין מידע.

אני מפספס משהו ?

20160426_111551.jpg20160426_111605.jpg20160426_111701.jpg20160426_111710.jpg20160426_111721.jpg20160426_111731.jpg20160426_111744.jpg20160426_111758.jpg20160426_111759.jpg20160426_111822.jpg

פורסם

ממליץ לך להתקשר לבעלים הקודם http://private.b144.co.il/bezeq_phone/401C04134076675F40170117.aspx

תשאל למה מכר, למי ובכמה, אולי תגלה משהו שהמסמכים לא מגלים

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני אתקשר, לפי מה שהמוכר אומר היד 0 הייתה המנכ"ל של החברה, לאחר מכן יד 1 של הסמנכ"ל ולאחר מכן אשתו ואז הוא רכש אותו ועשה לרכב יישור קו.

הרכב כביכול עבר ידיים פרטיות בתוך החברה.

יש לי מה לדאוג מהחלק של השותף ?

או שזה לא רלוונטי לבעלות על הרכב.

פורסם

לשותף של היד הקודמת אין שום משקל, הרכב כבר עבר בעלים

כל הסיפורים האלה של מנכ"ל, סמנכ"ל, מחסנאי זה נשמע לי קשקוש בנוסח ה "יד ראשונה מרופא" כמו פעם

למה זה צריך לעניין מה הבנאדם עושה ביום-יום, איך זה מעיד על טיב הטיפול שלו ברכב? יש אנשים שעושים

שכר מינימום מלמטה ודואגים לרכב שלהם יותר טוב מ99% מאוכלוסיית ישראל.

• תוכן חדש...