Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אומר את מה שאני מרגיש, לטעמי הוא מלך היופי. על טעם וריח... לגבי מחמאות - את מה שאני מקבל מהסביבה. אתה רוצה שאשקר לך?

תקרא את כל הביקורות שלי על הרכב, ותגיע למסקנה שהוא הרכב הטוב ביותר *במחירים הללו*, שמתאימים לצרכן העממי, ובהתאם לתצרוכת דלק חסכנית ומחירי חלפים ותיקונים שפויים. לכן ההשוואה למרצדס בכלל לא במקום, וגם מעולם לא אמרתי שהוא יותר טוב ממרצדס או בכלל שווה ערך למרצדס (אתה מוזמן לחפש את הציטוט).

לגבי תלונות על פיקאסו, אני לא מדבר באוויר, תריץ חיפוש על הרכב בפורום שלנו ותראה כמה תלונות ובעיות. זאת כבר לא סטיגמה אלא מציאות. ולכן, בהתייחס לדברי המגיב הקודם, קשה לתלות תקוות בדגם החדש שלו. בשנה שנתיים הראשונות אולי זה נחמד, אחר כך מליון בעיות ובילוי תמידי במוסך.

כשחיפשתי רכב לפני מספר שנים, ישבתי בפיקאסו. חוץ מהעיצוב המוזר והמפלצתי בעיני, גם לא התחברתי לכפתורים ולמיקומים. הצג נמצא באמצע. הכל שונה ומוזר.

חוץ מזה, אני בזמנו חיפשתי ג'יפ, וגם פותח השרשור מחפש ג'יפ (או דמוי ג'יפ), אז מה שייך להציע לו מיניואן שנראה כמו מקרר.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתפלא לשמוע שלא מעט אנשים חושבים שהעיצוב של האאוטלנדר, גם אחרי המתיחת פנים נראה כמו מקרר. אתה הראשון שאני שומע שחושב כך על הפיקסו.

אני אמנם חושב שהאאוטלנדר נראית הרבה פחות מקרר ממקודם, אבל אני עדיין מעדיף את העיצוב של זו 15bd423f1c8ffdaf4786fc6761375784.jpg

על זו c1ac6f9e316b48152485b691eb3f830a.jpg

פורסם

תקרא את כל הביקורות שלי על הרכב, ותגיע למסקנה שהוא הרכב הטוב ביותר...

כשחיפשתי רכב לפני מספר שנים, ישבתי בפיקאסו. חוץ מהעיצוב המוזר והמפלצתי בעיני, גם לא התחברתי לכפתורים ולמיקומים. הצג נמצא באמצע. הכל שונה ומוזר.

למה שאגיע למסקנה שזה הרכב הטוב ביותר במחיר שלו מקריאת הביקורת הסופר לא אובייקטיבית שלך? כבר הוכחת שאתה סוגד לרכב כאילו מדובר היה בפורשה קאיין, כמו שאתה סוגד לכל רכב חדש שאתה קונה. הביקורת שלך לא אמינה נקודה, ואני ועוד הרבה חברים פה כבר הסברנו לך מדוע (וחבל).

לגבי ההערה השניה שציטטתי, מה הקשר בין פיקאסו דור קודם והדגם הנוכחי?

פורסם

הדור הנוכחי של הפיקאסו נראה אולי טוב מאחור, מלפנים עדיין מדובר במפלצת מכוערת.

ובמקום התמונה המכווצת שהבאת, היית יכול להביא תמונה הרבה יותר מרשימה, כמו זאת למשל:

mitsubishi_-2016.jpg?itok=A9YmuVdX

פורסם

וזה מה שנקרא "מקרר על גלגלים":

Citroen-C4-Grand-Picasso-2013-out001.jpg

פורסם
למה שאגיע למסקנה שזה הרכב הטוב ביותר במחיר שלו מקריאת הביקורת הסופר לא אובייקטיבית שלך? כבר הוכחת שאתה סוגד לרכב כאילו מדובר היה בפורשה קאיין, כמו שאתה סוגד לכל רכב חדש שאתה קונה. הביקורת שלך לא אמינה נקודה, ואני ועוד הרבה חברים פה כבר הסברנו לך מדוע (וחבל)

לא הבנת אותי. התכוונתי שתגיע למסקנה ש*אני חושב* שזה הרכב הטוב ביותר במחיר שלו. ולא הרכב הטוב בעולם.

ולמרות שהיה איזה אחד או שניים שחשבו שאני מדי מתלהב מהרכב, עדיין אני מאמין שרוב הקוראים מתרשמים שזו ביקורת אמיתית של אדם שקנה את הרכב ומספר את חוויותיו, ומתייחסים לזה בהתאם.

"כפי שאני סוגד לכל רכב חדש"?

זה הרכב החדש הראשון שקניתי. לפני כן היה לי FRV והייתי מאוד מרוצה מהפרקטיות שלו. הרבה לפני כן החזקתי דייהו נובירה וקיללתי את היום שבו פגשתי את הרכב הזה. גם בשרשור המצחיק ההוא, ניסיתי להסביר שזה עדיין משתלם להחזיק רכב כזה (כשעדיין חשבתי שהוא היה משתלם לי), ולא חשבתי לרגע לומר שהוא רכב מומלץ או משהו כזה. אדרבה, פירטתי אחד לאחד את כל הנזקים שהיו לי איתו. אני הכי כנה שבעולם

פורסם
הנה כמה לינקים שימחישו את יכולות השטח של הסובארו :

תריץ חיפוש ביוטיוב, תמצא גם אאוטלנדר בשטח. לדוגמא:

פורסם
זו גראנד פיקאסו, לא פיקאסו והן נראות שונות מאוד.

מלפנים זה נראה אותו דבר. כאילו מדובר ברכב נאה, שעשו לו תוספת מכוערת לשמשה הקדמית.

פורסם

ליסינג?

אני לא בטוח שגם אם הוא רכב עם יכולת שטח מעולה אתה תוכל להיכנס איתו לשטח - רוב חוזי הליסינג לא מבדילים בין רכב רגיל לרכב עם יכולת שטח וכוללת הוראה מפורשת לא לרדת עם הרכב לשטח, במידה ויתגלה בתחתית המרכב שהרכב עבר בשטח תיאלץ לשלם על התיקונים וזה סתם מתכון לצרות.

אם זה לא בעיה וחברת הליסינג לא אוסרת עליך לרדת לשטח מצד אחד ואתה לא צריך את ה7 מקומות של האאוטלנדר מצד שני או האבזור של הטוסון לא קוסם לך מצד שלישי - זה אחלה רכב עם תוספת נחמדה, כמובן שזה לא פותר אותך מלבצע נסיעת מבחן על כולן לפני ההחלטה ע"מ לראות אם היא מתאימה לך אינדוודואלית(ע"ע הוויכוח הקבוע על הOutlander שלפי הבחור החביב פה הוא רכב מצויין לקטגוריה שלו כמעט בכל סעיף ומול זאת אחרים שחושבים שהוא טועה) על נוחות ועיצוב אין טעם להתווכח כי זה אינדווידואלי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

בואו נסכם : האוטלנדר והפיקאסו מכוערים. לאוטלנדר יכולות שטח רק בגרסת הדיזל שגם מסומנת עם 4wd . ממילא רכב ליסינג לא מורשה ולא מבוטח לרדת לדרכי עפר. ה xv עוף מוזר ומאפשר שטח מוגבל בהנתן הגבלת הביטוח שהוזכרה לעיל: זה לא ממש משנה. תבחר את זה שהכי נח בכביש וסגור עניין.

דרך אגב : אני בוחן מקרוב את הפיקאסו החדשה כמו שבחנתי את קודמתה.הם שינו הרבה דברים. זו לא רק מתיחת פנים. בנתיים אין תקלות אבל שנתיים זה קצת מוקדם להתנבא. ב xv ו ב outlander יש מכלולים ישנים ומוכחים ולכן מהווים הימור בטוח.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

יש גם אאוטלנדר בנזין עם 4X4.

כמו שרשמתי קודם זה שיש לו 4X4 לא מבטיח יכולת שטח. שביל כבוש זה לא ממש שטח וכנראה שגם טויוטה קורולה תעשה אותו.

הXV מוזכר בכמה וכמה כתבות כאופציה בעלת יכולת שטח מעל הממוצע (לא לנדקרוזר או ג'ימני אבל גם לא קרוסאובר ממוצע) והאאוטלנדר לא. הוא נחות במרווח גחון ובזוויות גישה ונטישה.

לא חסרים בשוק קרוסאוברים עם הנעה כפולה בלי יכולת שטח ממשית כמו האאוטלנדר (ספורטאז', טוסון ,קוגה, CX5, CRV).

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

האוטלנדר דיזל כפול במומנט מהבנזין מה שאומר שייתכן ויצליח לטפס על איזה דיונה. אכן הנעה כפולה לא מבטיחה כלום מול מעלה תלול.

פורסם
אני הכי כנה שבעולם

אין לי ספק שאתה כנה, אבל אמת המידה שלך הן ארבעה מכוניות ב32 שנה, וכולן גרועות עד סבירות. וזה חשוב לדעת על מנת לקבל פרספקטיבה נכונה, כשאנשים קוראים את מה שאתה כותב על האאוטלנדר המושלמת שלך.

• תוכן חדש...