Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני עומד בפני קבלת רכב חדש מליסינג, הואפציות הינם:

1. סובארו XV

2. מיצוביסי אוטלנדר

3.יונדאי טוסון

רציתי לשאול כמה שאלות:

1. מישהו אמר לי שמבחינת שטח סובארו וטוסון(4X2), יגיעו לאותם המקומות, רק שאולי הסובארו תגיע טיפה יותר מהר, האם נכון?

2. האם שניהם יתפקדו דומה בשטח/שבילים רכים?

3. האם לסובארו באמת יש יתרון בשטח?

הדילמה שלי הינה, בין הטוסון לסובארו, אני לא יודע להעריך כמה שטח אעשה או לא, האבל השאלה האם שווה ללכת על ה-XV בשביל האופציה של השטח?

האם יש לכם המלצות בנושא?

פ.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. לא נכון לסובארו יש יותר יכולת בשטח , למשל יש לו הילוך כוח שאין לטוסון או לאאוטלנדר.

הטוסון והאאוטלנדר יותר מרווחים מהXV ואם אתה צריך להסיע אוטו מלא על בסיס קבוע הם עדיפים.

משלושתם כנראה שהאאוטלנדר יהיה הכי חסכוני.

פורסם
1. לא נכון לסובארו יש יותר יכולת בשטח , למשל יש לו הילוך כוח שאין לטוסון או לאאוטלנדר.

הטוסון והאאוטלנדר יותר מרווחים מהXV ואם אתה צריך להסיע אוטו מלא על בסיס קבוע הם עדיפים.

משלושתם כנראה שהאאוטלנדר יהיה הכי חסכוני.

הילוך כוח לא אופציה, אני הולך על XV 2.0 אוטומטי.

האם זה משנה משהו בתשובה לך?

או האם יש למישהו איזה המלצה או מידע ושיעזור לי עם ההתלבטות?

פ

פורסם

ציטוט רלוונטי בהשוואת גרסת מנוע 2.0 לCX5 וספורטאז' דור קודם. מבוסס על הכתבה הזו מאייקאר.

"

סובארו XV היא מכונית יוצאת דופן במבחן הזה ובקטגוריה בכלל. אמנם, גם המתחרות מבוססות על מכוניות משפחתיות, אך ב-XV בולט במיוחד הקשר לסובארו אימפרזה (שתגיע לישראל בהמשך השנה). ייתכן ומדובר בתרגיל שיווקי מוצלח של היבואן, שכן אחרי שהקהל יראה את האימפרזה ואת ההבדלים הקטנים לעומת ה-XV, הוא יצטרך סיבה טובה במיוחד כדי להוסיף 40,000 שקל עבור הגרסה המוגבהת שנראית כמעט זהה למשפחתית העממית. סיבה טובה כזו יכולה להיות יכולת השטח של ה-XV: עם הנעה כפולה ומרווח גחון מרשים של 22 ס"מ (שלא עזר לשפן הסלעים שנדרס בשוגג במהלך המבחן), הסובארו היא המכונית היחידה בקטגוריה שבאמת מסוגלת לטייל מחוץ לכביש. הרחק מחוץ לכביש."

הייתי בטוח שהילוך כוח מגיע בכל גרסה אבל עכשיו אני רואה שעם מנוע 2.0 לא מגיע.

כמובן ציין איזה גרסאות של האאוטלנדר והטוסון.

פורסם

ה XV הוא היחיד בעל מערכת 4X4 ובעל יכולות שטח ( מוגבלות אמנם ) מה שהאחרים לא .

ולXV אין הילוך כוח בדגם האוטומט רק בידני

בנוסף מרווח הגחון של ה XV הוא 22 סמ הגבוה מבין הרכבים שציינת

השאלה מה הדרישות שלך .... אם מרווח פנימי ותא מטען ו או ונוכחות ( רושם ) על הכביש אז ה XV נופל מהאחרים אך אם ברצונך לטייל לא רק בכבישים סלולים ואפילו מעבר .. ה XV הוא רכב אידיאלי מבינהם , לא לתקל איתו מכשולים כבדים ובולדרים ( זוית גישה לא טובה) אך כן יכול להתמודד עם מכשולים שהאחרים יכולים רק להסתכל מרחוק .

כמו כן בתור רכב שבילים הוא מוצלח - לא חסרות ביקורות כולל ביוטיוב .

בדגם האחרון אחרי מתיחת הפנים גם שודרג חלל הפנים של ה XV וכעת החומרים יותר איכותיים , בידוד רעשים שופר , נוחות עדיפה מהאחרים ( כיול מתלים חדש)

וכן מולטימדיה מקורית ( לא כוללת ערכת ניווט)

פורסם

לאאוטלנדר יש גירסה 4*4 עם יכולות שטח, לא יודע מאיפה הבאת את העובדה שהסובארו הוא היחיד.

לגבי הנוחות, אני לא יודע מה לגבי יונדאי וסובארו, אבל יש לי מיצובישי אאוטלנדר והוא מאוד נוח ומבודד רעשים.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

ברור.

"בואו לא נתבלבל - ה-XV הוא Soft Roader קלאסי, לא רכב שטח בעל הילוך כוח ומכלולים חסונים. גחון ה-XV רגיש לפגיעת סלעים ואבנים, ויש לנהוג בזהירות - לא לרוץ מהר מדי, למקם היטב את הגלגלים (בוודאי עם משקלה של משפחה וציוד מחנאות על הסיפון). נקודת התורפה היא תחתית הפגוש הקדמי; עם זווית גישה של 18 מעלות קל לנגוח בקרקע, או בסלע מזדמן"

(וואלה)

פורסם

עדיין הXV יותר טוב בשטח מרוב הקטגוריה כולל האאוטלנדר.

"

נהניתי לטייל עם רכבי המבחן בשדות עמק יזרעאל, אבל ברור היה לי שאני נוסע על זמן שאול – חריץ אחד, מדרגה קטנה, מעלה מדורדר, ואני מקורקע. השתיים הן אחלה מכוניות לטיול נינוח בשבילי קק"ל, אבל ממש לא חיות המדבר! הגלגל החלופי של מיצובישי הוא בפורמט 'חוסך מקום', אינו מתאים למי שרוצה לרדת מעט מהכביש. הופתעתי לגלות כי דווקא גרסת ה-4X4 של מיצובישי מגיעה עם צמיגים בחתך 55, פחות מתאימים לנסיעת שטח. " -

וואלה.

מבחן שמציין לטובה את יכולת השטח של הXV (בגרסה הרלוונטית לשרשור) ביחס לקטגוריה מופיע בתגובה מס' 4 בשרשור.

פורסם

אני לא יודע עד כמה רלוונטי לצטט מבחן שמדבר על הדגם הקודם של אאוטלנדר, למרות שמדובר במתיחת פנים, היו מעבר ל-100 שינויים בין הדגמים.

על כל פנים, לא מזמן כתב כאן אחד הגולשים על נסיעה באאוטלנדר עם קבוצת רכבי שטח שיצאו לטיול בשטח, היתה לו ביקורת מצויינת (כמובן יחסית לרכב שטח שהוא לא ממש שטח). כרגע אני לא מוצא את התגובה הזו, אבל אמצא.

פורסם

סה"כ מתיחת פנים , לא דגם חדש, מבחינת מידות נשאר כמעט זהה (התווסף רק למימד האורך וכל השאר זהה לטרום מתיחת הפנים והזוויות גישה ונטישה נהיו גרועות יותר לאחר מתיחת הפנים.

כמו רוב הקרוסאוברים עם ההנעה הכפולה האאוטלנדר לא באמת לשטח ולא נמצא בקטגורית הביניים שבה הXV והדאסטר נמצאים.

פורסם (נערך)

טוסון- המודרני בחבורה, מאובזר כמו שישראלים אוהבים בחירה היגיונית אם אין כוונה להיכנס לשטח. אם יש כוונה להיכנס לשטח הXV הבחירה, אני פשוט מחייך כל פעם מחדש שיורדים מהכביש לשטח, הXV בכביש בעל התנהגות הכביש והנוחות הטובים ביחס למתחרות בקטגוריה.

המיצובישי בחירה בנאלית, הייתי בוחר בה בגירסת ה7 מקומות או בעצם הייתי בוחר בסיטרואן C4 פיקאסו.

עריכה אחרונה על ידי אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

ממש בחירה בנאלית. על ה-C פיקאסו יש תלונות מכאן עד לצרפת, אמינות נמוכה במיוחד וחוסר שוק. לטעמי הוא גם נראה כמו מקרר, חסר טעם לגמרי. המיצובישי נראה לידו מלך היופי, עם פוזה של ג'יפ. אמינות וסחירות מצויינת.

פורסם

תלונות יש על הפיקאסו מהדור הקודם. הפיקאסו החדשה היא ... חדשה... אם כי נמצאת בארץ (בגרסה הארוכה) כשנתיים ואני לא שמעתי על בעיות אצלה. כמכונית למשפחות, היא לא רואה את האוטלאנדר שלך (עם כל הכבוד...) כי היא הרבה יותר טובה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)
ממש בחירה בנאלית. על ה-C פיקאסו יש תלונות מכאן עד לצרפת, אמינות נמוכה במיוחד וחוסר שוק. לטעמי הוא גם נראה כמו מקרר, חסר טעם לגמרי. המיצובישי נראה לידו מלך היופי, עם פוזה של ג'יפ. אמינות וסחירות מצויינת.

בוא תגבה את מה שאתה אומר עם הוכחות בבקשה. איזה תלונות ומאיפה?

לגבי מראה אין טעם להתווכח, ובכל זאת להגיד שהפיקסו נראה כמו מקרר זה פשוט לא נכון. אפשר לאהוב או לא לאהוב את המראה המיוחד שלה, אבל לפחות היא נראית שונה, מה שאי אפשר להגיד על אאוטלנדר. כבר אמרו לך את זה פה לא פעם, אבל הסגידה שלך לרכב החדש שלך, והצורך להוכיח לעולם שהקניה שלך היתה מדהימה (מעדיף אותה על מרצדס כבר שמענו אותך אומר?) הזויה.

ההאוטלנדר לאחר המתיחת פנים נראית משמעותית טוב יותר (מצד שני זו לא ממש חוכמה), אבל הטענות שלך שהיא מושכת מבטים ברחוב בלי סוף ומדובר ברכב מדהים ביופיו, כבר מעוררות גיחוך, ובניגוד למה שאתה מנסה להקרין גורמות לך להיראות כמאוד לא אמין.

אני נוהג במכונית ששנים נחשבת כאמת המידה כשזה מגיע לניהוג (ועולה פי שתיים משלך) ובכל זאת בחיים לא תשמע אותי מדבר עליה כאילו היא הדבר הטוב ביותר שקרה מאז המצאת הגלגל.

עריכה אחרונה על ידי robertf

• תוכן חדש...