Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאצ'יה דאסטר - חבילת שטח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שוקל ברצינות להחליף את I30 סטיישן בדאצ'יה דאסטר כדי לצאת עם האישה ושתי הקטנות לטיולי שטח.

דאצ'יה מציעים "חבילת שטח" במחיר 6250 ש"ח שכוללת:

• מיגון גחון+גיר
  • מיגון מיכל דלק
  • מיגון דיפרנציאל אחורי
  • התקן וו גרירה קבוע
  • מוטות גגון רוחביים

השאלה היא האם החבילה מצדיקה את המחיר? האם כדאי לרכוש את הרכב בלי החבילה ולהתקין באותו מחיר תוספות מוצלחות יותר במקום שמתמחה בהתקנת מיגונים לרכבי שטח?

מצד אחד: אין לי שום ניסיון בנסיעה בשטח + אישה פחדנית רצח = אני לא הולך לאתגר את הרכב כמו בסקירות שקראתי.

מצד שני: אישה חופרת -> טעות בניווט -> שטח מאתגר מהצפוי -> אישה לחוצה -> טעות אנוש -> נזק גדול לרכב -> אישה שואלת למה לא רכשתי "חבילת שטח" = תסריט אפשרי ולא רצוי בכלל.

ולמי שתוהה אישה בבית + אני והבנות בטיול שטח = לא יקרה בחיים.

תודה מראש לעונים.

פורסם

תגדיר את הנסיעה שלך בשטח, אתה הולך לעלות על סלעים או במילים יותר פשוטות שטח קשה?

אם אתה נוסע על שבילים ועוד קצת שטח טיפה מאתגר לא כדאי לרכוש תחבילה חבל על הכסף.

פורסם

תבדוק כמה תעלה לך התקנת מיגון שמציע היצרן במקום אחר ותעשה השוואה איפה שווה לך לעשות את המיגון.

לי נראה שיהיה לך יותר זול אצל היצרן אבל זה סתם ניחוש.

כמו כן תבדוק איזה מיגון אתה מקבל, מבחינת עובי וכל מיני פרמטרים כאלה.

פורסם

באתר של אספיר, חבילת מיגון גחון עולה 2900 שקלים + 600 שקל התקנה, והוספת וו גרירה עוד כ 2000 שקלים + 632 שקלים התקנה.

בדאצ'יה תקבל כנראה מיגן של אספיר או ראסטה או גתוס - כולם טובים.

לדעתי שווה לך להוסיף את החבילה המוצעת - זה גם יוצא יותר זול, וגם אתה תטייל יותר רגוע עם יותר בטחון וגם אישתך תהיה רגועה.

לדאסטר יכולות שטח מעולות ביחס לסגמנט ואין לי ספק שאתה תאתגר אותו מדי פעם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

האם אתה צריך את כל חבילת המיגון?

האם אתה מתכוון לגרור?

האם אתה מתכוון לשים ציוד על גג הרכב?

תדבר עם נציג המכירות, אתה לא חייב לרכוש את החבילה במלואה, בכל מקרה ההצעה הוגנת וכדאי לבצעה בחברה.

פורסם

לא מבין את הקשר בין חבילת שטח לוו גרירה.

תמגן את הרכב בלי לחשוב פעמיים.

וו גרירה וגגון אלו תוספות מיותרות לרוב האנשים

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם!

גם אני חושב להחליף את הפנדה שלי לדאסטר, ולנסוע איתו בשטח מפעם לפעם. קראתי שהמיגון התחתון די מומלץ, אבל מעניין אותי לדעת מה הטרייד-אוף: עד כמה משקל נוסף משפיע על צריכת הדלק והביצועים? בפרט, בגרסת דיזל.

פורסם

זניח ביותר

כמו לקחת טרמפ מישהו שמן מהעבודה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

המשקל של המיגון התחתון זניח. אלו פלטות אלומיניום שמגינות על חלקים נקודתיים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה ש bull-81 אמר. החבילה של הדאסטר לא זולה ומוסיפה פריטים רבים שלא בטוח שתזדקק להם.

אני חושב שמיגון גחון זה MUST, הדאסטר מלכתחילה לא גבוה ובעל קפיצים רכים, מה שאומר שגם מהמורות וחריצים לא עמוקים במיוחד עלולים לשלוח את הגחון הרגיש קרוב מדי לקרקע, ואבן אחת לא במקום עלולה לשלוח אותך לביקור יקר מאוד במוסך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מאוד מאוד מקטין את זוית הנטישה.

מ-א-ו-ד!!!

מהר מאוד הוא נהפך להיות "מחרשה".

בנוגע למיגון, זה דומה לגלגלי עזר באופניים, מי שלמד לנסוע עם גלגלי עזר חושב שזה הפטנט הכי נכון בעולם, מי שלמד בלי, לא מבין מה זאת ההמצאה המוזרה הזאת.

בשני המקרים, ברגע שלמדת לנסוע על אופניים כמו שצריך, לגלגלי העזר אין שום שימוש יותר.

זה לא שאתה מנגח את הרכב על סלעים רק בגלל שיש מיגון.

אחרי 25 שנים מאוד אינטנסיביות בשטח (כולל כתיבה קבועה של טיולים במגזין הגה במשך שנתיים) אני יכול להגיד לך שמעולם לא היה לי מיגון ומעולם לא ביצעתי שום נזק לגחון אבל זה רק בגלל שהיה לי מורה/מדריך/מנטור שלימד אותי נהיגת שטח ללא מיגונים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הקטע הוא שלא לכולם יש ניסיון של 25 שנים בשטח ואת הביטחון לנסוע בלי מיגונים, במקרה הזה עלות של מיגוני "must" מתגמדת לעומת הנזק הפוטנציאלי שהם יכולים למנוע.

במקרה שלי מיגון טרנספר הציל אותי מהוצאה גדולה פי 10 לפחות פעם אחת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...