Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב: סביב ה-100,000 ש"ח, אפשר גם לעלות לאזור ה-130,000 עבור רכב חדש.

דרישות:

1. בגאז' גדול - צריך להספיק לעגלה + כלבה גדולה.
  2. נוחות נסיעה (שקטה ולא קופצנית)
  3. תא נוסעים באיכות סבירה (יונדאי/קיה לא נעימים בעיניינו)
  4. אמינות סבירה
  5. צריכת דלק סבירה (1:12 בנסיעה משולבת רגועה)
  6. מזגן טוב

כרגע נוסעים על גרנד צ'ירוקי בן 10 שיש לו בגאז' גדול. אבל הוא שותה דלק, דורש יותר מדי תשומת לב ועם צמיגי שטח והגבהה נוחות הנסיעה סבירה בלבד. הוא יהפוך להיות רכב טיולים והרכב שיבחר יהפך להיות הרכב ליום יום.

אנחנו מתמקדים בסטיישנים וג'יפונים ונתחיל בקרוב לעשות נסיעות מבחן.

בגלל שיש המון מבחר אשמח לכיוון.

המחשבות שלנו:

1. סיטרואן פיקאסו 5 מקומות החדשה - נראית מעולה. אבל, האמינות היא סימן שאלה גדול. בנוסף, ירידת הערך כנראה תהיה אסטרונומית.
  2. סקודה אוקטביה סטיישן - כל הנתונים לטובתה מלבד העיצוב - טנק פונקציונאלי וחסר חן.
  3. טיוטה אוריס סטיישן - עיצוב פנים לא יפה. נסעתי ביאריס חדשה והזדעזעתי מנוחות הנסיעה. גם קאמרי שכורה היתה קופצנית למדי. כנראה שטיוטה לא יודעים לספק נוחות נסיעה.
  4. רנו סניק החדשה - האם אמור להגיע לארץ בזמן הקרוב? נראה מעולה בתמונות.
  5. סיאט לאון סטיישן - צריך לעשות נסיעת מבחן. נראית פשרה טובה, בלי שום כשלונות מהותיים.
  6. אופל אסטרה סטיישן - רק הגיעה לארץ, עדיין אין חוות דעת. יקרה מעט לתקציב (אין משומש).
  7. גולף סטיישן - חבל שאין בארץ...
  8. מיצובישי אאוטלנדר 5 מושבים - צריך לעשות נסיעת מבחן. מבחני דרכים מדברים על נוחות נסיעה לא מוצלחת. צריכת דלק גבוהה יחד עם ביצועים לא טובים.

ויש עוד הרבה אפשרויות...

אשמח לרעיונות/הערות/הארות

פורסם

גרסת הדדיזל של הסיטרואן יקרה.

אני במקומכם הייתי לוקח אוקטביה 1.4 סטיישן (ה-1.2 הרגישה קצת חלבית בתאוצות ביניים, לאון סטייישן זה בעצם כמו אוקטביה מינוס מרווח קצת במושב האחורי ותא המטען פלוס אבזור), או 308SW- רכב ענק, מעוצב יחסית, תא נוסעים מינימליסטי (אבל עם מסך ששולט בהכל- אותי זה עצבן), מנוע חזק יחסית ולפי דיווחים עד כה- אמין ברוך ה'.

פורסם

אאוטלנדר במחיר הזה זה הגרסה הידנית. לא נראה לי שהתכוונת לדגם הזה. אני ממליץ על ה-C4 פיקאסו. הוא עונה על כל הדרישות שלכם. מרווח מאוד, נוח לנסיעה, תא מטען גדול ומנוע 1.6 ליטר טורבו זריז וחסכוני.

• תוכן חדש...