Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מתלבט בגדול בין האפשרויות הבאות:

Infiniti G37s Coupe 2011-2012

Mercedes Benz C63 AMG 2009

Porsche Cayman S 2007-2008

לגבי האינפינטי, יש לי מושג דיי טוב גם לגבי עלויות אחזקה וגם לגבי החוויה והאמינות.

לגבי מרצדס - קיבלתי מושג דרך חבר, ולגבי הפורשה - אין לי שמץ.

אשמח לשמוע ממישהו שהחזיק פורשה קיימן S, באיזור השנים הנ"ל, כמה עולים טיפולים שוטפים לרכב, לדוגמה כמה בערך יעלה להחליף 4 צלחות + רפידות ברקס... כדי שאוכל לקבל מושג על עלויות האחזקה של הרכב.

תודה!

פורסם

יקר. התיקונים שם יכולים לעלות עשרות אלפי שקלים.

לגבי עלויות תחזוקה, הכי קרוב שאתה יכול לנחש זה לפי עלות של רכב חדש מאותו סוג.

לדוגמא אם רכב ב100 אלף שקל עולה להתחזיק Y כסף. אז רכב שעולה 500 אלף שקל יעלה Y x 5.

פורסם

לא ציפיתי שיהיה זול, אבל אשמח לקבל סכומים ממישהו שהחזיק כזאת או שיודע ממקור ראשון.

בדרך כלל עלות ממוצעת של טיפול, ועלות של צלחות+ברקסים נותנים אידיקציה טובה יחסית, זה נתון שאשמח מאוד לקבל!

פורסם

תבדוק גם עלויות ביטוח - למיטב זכרוני הן די מטורפות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נסה בפורום פורשה.

באופן כללי אחזקה של פורשה יקרה מאוד. אפשר לחסוף הרבה כסף אם אתה רוכש מראש את החלקים בחו"ל אבל זה דורש הבנה רבה בקטלוג החלקים וסבלנות עם המכס ומשרד התחבורה, ואפילו אחרי זה עדיין תוציא לא מעט כסף.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כל אחת מהאופציות שונה מהאחרת, הG37 רכב GT מאובזר, חזק, מהנה לנסיעות ארוכות, עלויות אחזקה לא גבוהות למעט דלק שנחשבת לבזבזנית אזור ה6.5-7 ק''מ לליטר במשולב.

המרצדס היא סדאן (או גרסת קופה?) בעלת מנוע, הרבה מאוד מנוע, מגרגר, מפנק, זאב רציני, היא ברוטאלית, פחות מחודדת ומהוקצעת, כמובן שזה נורא תלוי באופי והשימוש אותו אתה מיעד לרכב העתידי, עלויות אחזקה גבוהות, אמינות ובלאי, אני שמעתי רבות על הגיר אשר מתקשה לשרוד את ה100 אלף ק''מ ומצריך שיפוץ יקר, כדאי לבדוק לעומק את המחלות והעלויות, רפידות וצלחות ברקס - יקר!, צמיגים גם יקר וגם מתאדים...

קאיימן - רכב ספורט, סכין, מתנהג, נוסע, מענג, פורשה כהרגלה בראה מכונה משמימה, העלויות כמובן גבוהות וכדי להתייעץ עם מוסך מתמחה.

מה אתה באמת מחפש ומאיפה מגיע, יש לך ניסיון עם רכבי הנעה אחורית חזקים?

פורסם

כיום נוהג על G37 SEDAN, מחפש משהו שיתמודד טוב יותר עם הדרישות שלי.

לא הייתי קורא לדגם ה-S רכב GT, אבל על טעם וריח ... ;)

לגבי עלויות אחזקה של פורשה - מודה, אין לי שמץ ובגלל זה אני מבקש את עזרת הפורום.

מאוד יעזור לי אם מישהו יוכל לתת מספרים, כי לומר "יקר" לא עוזר לי הרבה.

מרצדס - קיבלתי מספרים בערך, מ-2 חברים שמחזיקים את הרכב, לא זול, אך גם לא יקר משמעותית מהאינפיניטי.

לסבר את האוזן, חבר החליף 4 צלחות+רפידות ב-C63 AMG ושילם בערך 5K.

פורסם

לשכן שלי היה boxster s אז העלויות כנראה יהיו בערך זהות.

טיפול רגיל של שמן והפילטר שמן יכול לעלות בין 4000-5000 במוסך המרכזי.

החלפת 4 רפידות זה מעל 5000, במידה וגם צלחות ביחד זה יעלה בערך 15000.

צמיגים, זה תלוי באיכות שאתה מבקש אבל בחתך נמוך הממוצע לצמיג טוב זה בין 6000-8000 לרביעייה.

אתה יכול להוזיל עלויות של הצלחות והרפידות בהזמנה מהאינטרנט.. כמובן במידה ותעשה טיפול במוסך לא מרכזי זה יוזיל קצת אבל צריך להיזהר כי רכבי פורשה מאוד רגישים לחלפים,שמנים לא איכותיים וזה יכול לעלות בנזק עקיף הרבה יותר גדול..

דלק, שותה המון.. אם זה רכב יומיומי צפה לסכום מאוד גבוה בדלק.

ביטוח מקיף, תתפלא אבל בשנים האלה זה ממש לא נורא בהנחה שאתה מעל גיל 30.

אם יש עוד שאלות אשמח לעזור.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

ביטוח - אני בן 29 עוד כמה ימים.

דלק - היום באיפיניטי יוצא לי ממוצע של בערך 7.5 ק"מ לליטר והוצאה חודשית של 2000 ש"ח דלק.

צמיגים - זה המחיר גם לצמיגים באינפיניטי כך שאני רגיל.

להזמין מהאינטרנט - אני אלוף , אבל ....

א. האם עובר מכס?

ב. צריך אישור משרד התחבורה?

ג. המוסך מוכן לעבוד עם חלפים שאני מביא?

עזרת לי המון עם המחירים שרשמת! תודה!

פורסם (נערך)
ביטוח - אני בן 29 עוד כמה ימים.

דלק - היום באיפיניטי יוצא לי ממוצע של בערך 7.5 ק"מ לליטר והוצאה חודשית של 2000 ש"ח דלק.

צמיגים - זה המחיר גם לצמיגים באינפיניטי כך שאני רגיל.

להזמין מהאינטרנט - אני אלוף , אבל ....

א. האם עובר מכס?

ב. צריך אישור משרד התחבורה?

ג. המוסך מוכן לעבוד עם חלפים שאני מביא?

עזרת לי המון עם המחירים שרשמת! תודה!

במוסך המרכזי אני לא יודע אם יקבלו את החלפים אבל גם אם כן מה שמייקר מאוד את העסק זה 400 שקל בערך שעת עבודה במוסך..

אם אם זיכרוני אינו מטעה אותי מוסך מורשה של תמיר כדורי מועדף על בעלי פורשה אפילו על פני מוסך היבואן.

אם התקציב מאפשר אכן עדיף רכב שנת 2010, אתה לא רוצה לדעת כמה עולה להחליף מנוע או משהו רציני אחר

עריכה אחרונה על ידי SportsCar

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תוכן חדש...