ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,562 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
אני מחפש רכב עדיפות לחדש עד 100K. ראיתי כל מיני מבצעים של רכבים חדשים בכמה אתרים שמציעים את המיצובישי אאוטלנדר ב 138K.. אני לא סגור על זה אבל זה יחסית זול לרכב שטח ואני מתלבט בין זה לבין רכב משפחתי רגיל כמו הונדה סיויק, מאזדה 3, טויוטה פאריוס ... אשמח לעזרה ואם יש המלצות לג'יפים ולרכבים אחרים במחיר הזה אשמח מאוד.
הודעה אחרונה מאת rtuci, -
לאשתי רכב ליסינג , בקרוב מועד החלפת דגם. כרגע נוסעת על i20 1.2 החדשה (גיר 4 אוטומט , מזעזע וחסר כח) . נסועה יומית 80 קמ לכל כיוון על כביש 6. הרכב הנוכחי לא מספק את הכח הנדרש לנסיעה נוחה בכביש הנ"ל. כרגע אנחנו זוג, בעתיד הלא רחוק תהיה הרחבת משפחה. ההצעות החדשות הן : I25 1.4 Clio 1.2 turbo מי מהן תיתן נוחות נסיעה טובה יותר , מנוע שקט יותר וכח זמין יותר לנסיעה על כביש 6? למיטב הבנתי הקליאו היא רובוטית והיונדאי אוטו' וותיק.
הודעה אחרונה מאת idan897, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 437 צפיות
אני מעוניין לרכוש מאזדה CX-5 שנת 2012 והיום קיבלתי את תוצאות הבדיקות של סוכנות הרכב והייתי שמח להתייעץ עם מי שמבין את משמעות הנתונים והאם כדאי לי להיכנס לעסקה ולקחת את הרכב לבדיקה במכון שאני רוצה ? - סרן קידמי ומערכת היגוי -- מתלה קידמי : לתקן/לכוון זווית מתעה - שלדה ומרכב - תיקון מרכב משמעות נמוכה - סימני פגיעה דופן ימין , נזק/מעיכה תא מטען , תיקוני מרכב וצבע . מעיכות - שריטות בצבע + פגמים - נזק לפגושים -צמיגים וגלגלים - קידמי ימני פגום , קדמי שמאלי פגום . אודה לעזרתכם המקצועית .
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 807 צפיות
היי חברים אני מחפש עכשיו רכב חדש למשפחה עם 2 ילדים מעדיף מהדגמים החדשים של 2016 הסתכלתי בעין אחת על הפוקוס החדשה די אהבתי אותה באה גם עם אבזור נחמד ומנוע נחמד נראה לכם שווה או שיש משהו אחר שעדיף לקנות
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 469 צפיות
היי, נסגרתי על הקטגוריה שאני מעוניין בה ועל התקציב שלי, שהוא כ90 אלף. הרכב צריך להיות חדש (אלא אם ממש עדיף להביא יד שניה), וחשבתי על האיביזה כעדיפות ראשונה, מצד שני הפיגו 208 והקליאו נראות גם כאופציה מעניינת. מה אתם אומרים? סדר העדיפויות הוא בערך ככה כוח, אחיזה, הנאה אמינות צריכת דלק תודה לעוזרים בדבר!
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכם, אני מאד מתחיל בכל הנושא של הרכבים ואני צריך לקנות רכב חדש. רכב בתקציב של עד 50,000 לא יותר, עדיפות לחדש(מפחיד אותי לקנות יד2), אני מתכנן לנסוע בו לעבודה שלוש פעמים בשבוע הלוך חזור מרחק של בערך 50 קילומטר לכל כיוון. ופעם בחודש נסיעה של הלוך חזור (באר שבע-אור עקיבא) 150קילומטר לכל כיוון. אני רוצה רכב שייתן לי שקט נפשי בכל הנושא של תקלות וכד' (בגלל זה אני רוצה חדש), ושיהיה חסכוני. לא משנה לי ידני או אוטומט. תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, הוריי החליטו לרכוש רכב משפחתי חדש, והרכב אשר נבחר הינו פיאט טיפו. אשמח להיוועץ עם מביני עניין לגבי מספר עניינים הנוגעים לתהליך הרכישה: להלן השאלות אשר אשמח לקבל עליהן מענה: 1.עד ה-14.4 מכירת הרכב מוגדרת כ"תקופת השקה"-ישנה הטבה בדמות 5 שנות אחריות במקום 3, וזוהי גם ההטבה שהוצעה להוריי אשר הגיעו פיזית לסוכנות הרכב. באתר האינטרנט של היבואן מופיעה פרסומת המזמינה את הגולשים להירשם לתקופת ההשקה ולקבל "הטבת השקה", כאשר בפרסומת כבר צויין כי בתקופת ההשקה האחריות היא למשך 5 שנים. האם להבנתכם הרשמה לתקופת ההשקה הייתה עשויה להעניק הטבה נוספת כלשהי בנוסף ל-5 שנות האחריות ("אחריות מורחבת") שניתנה להוריי בסוכנות? 2.האם יש אפשרות לרשום שני בעלי רכב? האם הוספת בעל…
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
-
- 2 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
אני רוצה לרכוש רכב מהדגם הנ"ל והייתי מעוניין בחוות דעת ממי שהיה לו /יש לו רכב כזה או לפחות ממש מבין בתחום וברכבים אמריקאים.. רק אני יציין עובדה חשובה..דלק לא מעניין אותי אני עושה בסביבות ה500/600 קילומטר בחודש א אז פינוק זה דבר שאני מעדיף תמורת 100 שח בחודש על דלק..תודה מראש למשיבים..
הודעה אחרונה מאת - XM -, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם ברצוני להתייעץ אתכם בנושא הבא אני מעוניין ברכישת רכב חדש ומתלבט בין 2 דגמים האחד הוא קיה סיד סטיישן והשני היא סיטרואן פיקאסו C4 החדשה שהגיע לאחרונה עם 5 מושבים חשוב לציין כי אלו נבחרו מתוך שיקולים שונים ואילוצים הן של צרכי העבודה שהרכב משמש אותי והן מפאת גודל החניה שלי שמגבילה אותי ואינני יכול להכניס כל רכב בכל אורך שארצה וכמובן שיקולים כלכליים לאחר כל החישובים והבדיקות הכלליות 2 אלו הגיעו לקו הסיום לגבי הסיטרואן כאן נמצאת ההתלבטות הגדולה שלי הרכב רק הגיע לאחרונה ממש לארץ ועוד אין עליו מספיק מידע,מה שכן הוא למעשה די דומה לאחיו הגדול יותר שנמצא בארץ למעלה משנה הגרנד פיקאסו עם 7 מושבים כמעט וקניתי את הסיד סטיישן ואז הרכב הזה פורסם שהוא נכנס לארץ מ…
הודעה אחרונה מאת shikaka, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן חבר'ה. קניתי לפני 4 חודשים פיאט פונטו והתגלו בעיות בגיר...למרות שהיא נוסעת מעולה,רציתי להחליף עכשיו לרכב אמין!בעיקר אמינות אחרי הפונטו שעשתה מלא בעיות. אני מחפש רכב לתקופה ארוכה גם ללימודים שלי שיתחילו עוד שנה וחצי,מחפש רכב לאיזה 5 שנים לפחות. הנסיעות שלי הן בעיקר מחוץ לעיר, 40 ק"מ ביום במינימום רק לעבודה בלי דברים מסביב. התקציב שלי 35 אלף+-,אני מחפש רכב שיהיה אמין מאוד,לא רוצה להגיע למוסכים כל שנייה,רכב לא בהכרח חזק אבל שינסע טוב ושיוכל להגיע גם למקומות רחוקים כמו אילת אם אני אצטרך,ושיהיה כמה שיותר חסכוני. הi10 לא על הפרק כי הצורה שלה עד 2014 מכוערת ולא אהבתי...והספארק לא רוצה להתעסק עם שברולט,פיקנטו יש הרבה אומרים שהיא לא משהו,יש לי כמה שאלות : 1. …
הודעה אחרונה מאת david44700, -
-
- 1 תגובות
- 468 צפיות
היי חברים, אני מחפש עכשיו רכב חדש למשפחה עם 2 ילדים. מעדיף מהדגמים החדשים של 2016. הסתכלתי בעין אחת על הפוקוס החדשה. די אהבתי אותה, באה גם עם אבזור נחמד ומנוע נחמד. נראה לכם שווה או שיש משהו אחר שעדיף לקנות? תודה.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אהלן, חבר'ה בחודשים האחרונים התחילה להתגבש אצלי החלטה להחליף את הרכב. ננעלתי כמעט לחלוטין על מרצדס SLK, אך בעקבות חודשים ארוכים שבהם הבנתי כמה שהשוק שלה בעייתי, ובעקבות חוויה מעוררת שקרתה לי לפני שלושה ימים (מרחיב ומספר תיכף, למי שחמוש בסבלנות להמשיך לקרוא...) - הנעילה התבטלה. החלטתי שלא לקפוץ מעל לפופיק, ולפתוח את הראש לאפשרויות נוספות (ובעיקר, כנראה, לרדת מעניין הקבריולט...). אז התקציב שהצבתי לעצמי הוא בערך 80K (אם כי יש לי גמישות לעוד 20K בנקל אם באמת ייפול משהו ראוי). אז, הנקודות שחשובות לי ברכב: * סטייל (מה שהרבה מכנים "פוזה" - שיראה יפה ועוצמתי). * כוח (לא משתולל, פשוט שיהיה כוח בדוושה מתי שמתחשק קצת ללחוץ). * אמינות. * תחזוקה סבירה (כשאני …
הודעה אחרונה מאת dragonrs2000, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 926 צפיות
שבת שלום לכולם, בעקבות עבודה, אני צריך רכב לנסיעות בין עירונית - נתניה תל אביב. לא אכפת לי אם הא ידני הוא אוטומט, פשוט מחפש את הרכב הכי טוב שאוכל להכניס בתקציב הנ"ל. מה שחשוב הוא נוחות חיסכון וסחירות סבירה. חשבתי על האיבו ועל הקליאו - שתיהן בגרסא הידנית על מנת למנוע ביוקורי מוסך כמה שאפשר. אשמח לעצות! תודה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 960 צפיות
שלום רב, המשפחה עוברת דרומה למרחבי הנגב לשם כך מעוניינים להחליף את הרכב למשהו מתאים יותר, הדרישות: נסיעות ארוכות צפונה ( רק בינעירוני ) תא מטען גדול ( שני ילדים קטנים, עגלות, כלב ומטען ) בטיחותי ( ילדים.. ) על מה חשבנו? פורסטר ( שנתון ישן יחסית..) סטיישן ( פוקוס, סקודה פביה , אופל אסטרה ) סיטרואן סי3 /סי4 פיקאסו.. אודה על דעתכם המקצועית על כיוון המון תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, נפלה בפניי הזדמנות (או שלא), לרכוש מהבוס שלי את הרכב שלו מהעבודה שרשומה בכותרת. יצא לי כמובן לנהוג עליה ונורא התלהבתי (רמת גימור אלגנס) והוא סיפר לי שהיא במצב פיקס שחוץ משריטה קטנה לא עבר עליה כלום. היא עברה 60,000 ק״מ והוא מחליף אותה בסופרב החדשה. יהיה לי גם הורדה של 15% מהמחירון כעובד אוטומטית. רק שני דברים עדיין קצת מטרידים אותי לפני שאני רוצה לסגור: האחד, עלויות האחזקה, האם הם יהיו הרבה יותר גבוהות מלדוגמה משפחתית רגילה וכמובן כל נושא האמינות. האם בגלל זה לוותר על כל העניין ? תודה.
הודעה אחרונה מאת שי.א, -
- 0 תגובות
- 475 צפיות
חברים שלום, הונדה סוויק שנת 2010 דגם COMFRT הם אפשר להוסיף בחברה בקרת שיוט בתוספת תשלום כמובן
הודעה אחרונה מאת razamir10, -
סקודה סופרב
מאת razamir10- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חושב לקנות סקודה סופרב שנת 2010,,אבל שמעתי שיש להם בעיות בהילוכים,צורך הרבה שמן, מישהו יכול לתת חוות דעת?
הודעה אחרונה מאת razamir10, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יותר פרטים: יש לי פונטו 2004 ידני (אני חושב שהערך שלו בין 8 ל11), אני רוצה רכב חדש ידני ב60 אלף, לא משנה כל-כל איזה ( 108,איגו C1 ,i10 ,פיקינטו ,פנדה, סנדרו) מישהו מכיר יבואן שמוכן לקחת לי את הפונטו תמורת זיכוי הולם (פשוט אין לי זמן להתעסק בלמכור רכב, ושאנשים מבלבלים שכל).
הודעה אחרונה מאת ran_punto, -
-
רכב עד 80K
מאת zivox- 3 תגובות
- 681 צפיות
שלום לכולם , אני נהג צעיר בן 22 שנוסע 5 פעמים בשבוע לעבודה במרחק של 40 קילומטר כל יום. אני מחפש רכב אם מראה ספורטיבי ושיהיה קצת כח אני מעדיף ידני אבל אם יש רכב אם גיר אוטומט שהוא מאוד אמין אז אין לי בעיה. יש לי כמה רכבים שאני חושב אליהם אבל אני פתוח להצעות שלכם. התקציב שלי הוא 80k אבל אני יכול לחרוג בעוד 10k אם זה באמת שווה. הרכבים שאני מתלבט : 1. אלפא רומיאו מיטו 1.4 155כ"ס - זה הרכב שאני הכי מתחבר אליו , אבל אני קצת מפחד מהמחלה של המוט הגה להתקלקל ולפי חיפושים ברשת הבנתי שהתקלה הזאת מסוכנת וגם יקרה. רציתי לדעת אם התקלה הזאת באמת נדירה כמו שאומרים ברשת. 2. אודי A1 ידני - רציתי לדעת איך אמינות …
הודעה אחרונה מאת zivox, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום וברכה לחברי הפורום , אבקש עזרה והמלצות על מנת לקבל החלטה ולבחור בין שלוש הדגמים שבכותרת. אציין שהייתי באולם תצוגה (מתכנן לרכוש רכב חדש מסוכנות יבואן) הטויוטה נראית הכי סולידית\בשלה נראה שהשקיעו קצת יותר מחשבה והתחשבו בכל נוסעי הרכב ולא רק ביושבים מלפנים. מאחור יוכלו לשבת 2 מבוגרים בלבד (נטייה מוזרה שחוזרת על עצמה יותר ויותר בשנים האחרונות ), לי ספציפית עובדה זו לא כ"כ מפריעה , לרוב אסע לבד או עם 2 מבוגרים ברכב . להערכתי אסע כ15 אלף ק"מ בשנה ,הנסועה 60\40 לטובת נסועה עירונית. מעדיף האצ'בק על סידאן , אין צורך בתא מטען ממש גדול . גיר ידני לא בא בחשבון. בשכלול נוחות כניסה\יציאה+סביבת הנהג+גודל תא מטען +גיר\מנוע השכל נוטה לכיוון הטויוטה\ הסיד ,לעומת…
הודעה אחרונה מאת kingarik11, -
- 0 תגובות
- 457 צפיות
אהלן חברים, שוקל רכישת סיאט איביזה 2012 (זה הדגם אחרי המתיחת פנים נכון?) אבל אני הבנתי שהגיר שלו מאוד בעייתי. מה עושים במקרה כזה? הרכבים האלה עברו איזשהו תיקון? איך ניתן לדעת שהגיר שלי לא ישבות חיים פתאום? בעקרון מה שאני מחפש זה רכב חזק יחסית (הכוח של האיביזה הזאת מספק אותי), אמין, ועם צריכת דלק טובה. האיביזה לטעמי עונה על כל הדרישות, חוץ מעניין האמינות עם הגיר. אפשר לדעת מה נסגר שם בסוף? עשו איזשהו ריקול?
הודעה אחרונה מאת Avia Chen, -
- 2 תגובות
- 530 צפיות
מצאתי רכב שמצא חן בעיניי באחד המגרשים הגדולים אך הבעיה היחידה שקצת מרתיעה אותי היא מספר הקילומטר הרב שיש כרגע לרכב והוא בסך הכל שנת 2014 ,מה דעתכם לקחת אותו לבדיקה ורק אז להחליט או שעדיף כבר בשלב זה(לפניי הבדיקה)לוותר ולהמשיך לחפש רכב אחר? אגב הרכב הוא מאזדה סדאן 3 2 ליטר דגם ספיריט המאובזר והמפואר ביותר בצבע שחור.
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם, כחלק מחיפושי אחרי רכב, ואחרי שדיברתי עם היבואן של מיצובישי והבנתי שהספייס סטאר החדשה תגיע רק בסוף השנה, הם הציעו לי את המיצובישי אטראז', שאמנם עולה כ15K יותר, אבל נשמעת דומה מאוד לספייס סטאר, מאובזרת מאוד, וסה"כ רכב נחמד מאוד. השאלה היא שאם אני מתכוון לקנות אחת כזו 0 ק"מ ליסינג, המחיר יהיה בסביבות ה80K, והרכב יהיה יד שניה . משמע אם הגעתי כבר לסכום הזה, האם כבר לא עדיפה לי השברולט ספארק 2016 בגרסת הLT+ או LTZ כיד ראשונה מהיבואן. אני בעיקר מחפש רכב חסכוני, לא גדול, מאובזר כמה שיותר, שישאר איתי כמה שנים טובות ... אני רווק, והנסיעות שלי יהיו קצרות סה"כ חצי בינעירונית חצי עירוניות ... אשמח לשמוע דעתכם ...
הודעה אחרונה מאת Caspex, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לנו ניסן טידה 2009 ומתלבטים אם להחליף אותה . מה דעתכם על הרכב הזה? מחירו 77,000 ₪ האם יש המלצה לרכב אחר מרווח עם תא מטען גדול ? אפשר גם 0 ק"מ עד 90,000ש"ח תודה http://www.gear.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91/2016-04-14-N02-%D7%93%D7%90%D7%A6'%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95-%D7%A1%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%95%D7%99-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 675 צפיות
שלום - אנחנו מחפשים רכב משומש, לקראת פרידה מרכב החברה.... דרישות: מרווח - 2 כסאות ילדים צריכים להיכנס + לפחות 2 מבוגרים (כיום אנחנו עם פולו - ודי צפוף לנו...) בגאז' גדול (עגלות ילדים וכו') בטיחותי (ילדים כבר אמרנו....) טיפולים וחלפים זולים (חשבנו בכיוון של "לא -אירופאיות" בגלל התנאי הזה, אבל שנינו לא מומחים גדולים בתחום) לא מבזבז דלק עדיף אוטומטי, אבל אפשרי גם ידני נסיעות יומיות של כ-50 ק"מ, ונסיעות ארוכות יותר (250 ק"מ) אחת לשלושה שבועות בערך. תקציב - עד 40,000 ש"ח וכמובן - כמה שפחות מוסך... כרגע אנחנו בשלב החיפוש אחרי מה לחפש - ככה שנשמח לקבל כיוון של דגמים רלוונטיים, שנתונים רלוונטיים, ודברים משמעותיים לשים אליהם לב (למשל בדגם …
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 11.3 אלף צפיות
שלום, אנו מתעניינים ברכישת סקודה אוקטביה חדשה 1.8 180 כ"ס. כרגע בבעלותנו אוקטביה 2013 1.4 TSI 122 כ"ס ואנו מאוד מרוצים. ישנם שתי שאלות בנוגע לרכב הנ"ל והם: 1. מתי אמורה להיות מתיחת פנים לרכב? אני יודע שבקרוב אך אין לי תאריך שיעזור לי להחליט האם להמתין או שלא. 2. האם מנוע ה 1.8 TSI החדש בעייתי כמו הישנים מבחינת צריכת שמן שתצריך בעתיד אוברול ומלחמות מול היבואן? תודה.
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 491 צפיות
היי חברים, אני שוקל לרכוש BMW סדרה 1 סביב שנת 2008. ברצוני לדעת האם הרכב אמין? מה מחלותיו? עלויות טיפולים? ממה יש להזהר? אשמח לכל עצה בטרם אעשה את הצעד וארכוש. תודה!
הודעה אחרונה מאת For Martha, -
- 3 תגובות
- 800 צפיות
הלוואה של חברת מימון דרך חברת קרסו רכב יבואן שאני רוצה לקנות מהם רכב משומש מזדה 3 שנת 2009 . ביקשתי הלוואה מימון של 23,000 של שאני נותן תוספת של 4000 שח מזומן (סך הכל 27000שח) המימון שאושר לי זה ריבית של 8.4 אחוז ונאמר לי שזה בגלל שהרכב הוא שנת 2009 וזה מה שנותנים. הבנק שלי לא נותן לי הלוואה לרכב כי כבר לקחתי לגבי משהו אחר מהם לפני חודשיים. מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת roy007, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ממשיכים החיפושים אחרי רכב שיחליף את הפולו של האישה. העלית לא מזמן שאלות לגבי הפיאסטה ועכשיו המיצובישי לנסר. היא אהבה את המיצובישי לנסר ספורטבק מודל 2008. (צורה חדשה) כמה שאלות: איך הרכב מבחינת אמינות גיר מנוע, דלק, מחלות ממה להיזהר ומה לבדוק.
הודעה אחרונה מאת kingoftheroad123, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 997 צפיות
מצ"ב טופס בדיקה מהיום. אשמח לשמוע חוות דעת / הצעות / המלצות. יש שם 3 ליקויים מרכזיים. בעל הרכב טוען שהרעידות מתיבת ההילוכים בתחילת נסיעה אופייני ליצרן סקודה ושאמרו לו שככה הרכב אמור להיות. מה אתם אומרים? הוא אומר ששורה 1 ושורה 12 אופייניות לסקודה ושאם נלך למוסך גם יגידו לי את זה. הגיוני?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 636 אורחים (הצג רשימה מלאה)