Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט מאליבו 3.5 lt 2008-2010 חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לרכוש רכב מהדגם הנ"ל והייתי מעוניין בחוות דעת ממי שהיה לו /יש לו רכב כזה או לפחות ממש מבין בתחום וברכבים אמריקאים..

רק אני יציין עובדה חשובה..דלק לא מעניין אותי אני עושה בסביבות ה500/600 קילומטר בחודש א אז פינוק זה דבר שאני מעדיף תמורת 100 שח בחודש על דלק..תודה מראש למשיבים..

פורסם

נסעתי על מאליבו 3.5 2010 עד לפני כשנה.

מאד נהניתי מהרכב, וגם אצלי שיקולי הדלק היו שוליים עקב קילומטראז נמוך. הרכב שקט, מאיץ ללא מאמץ, אינו רך או "מתנדנד" כרכבי עבר אמריקאיים, מזגן טוב, מערכת סאונד מעולה.

מאידך - בלמים בינוניים, הגה קל מידי, גיר 4 הילוכים בלבד (למרות שהמומנט האדיר מפצה בקלות), ואורך של 4.86 מטרים - חסרון בחיפושי חניה בעיר....

לסיכום: רכב מפנק ומצוין בעיקר מחוץ לעיר, לשיוטים שקטים ורגועים.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

לאבא שלי יש כזו 2010 ואני נוסע בה די הרבה, בגדול מה ששמואל כתב לך מאוד נכון,

הייתי רק מוסיף שההגה מאוד קל ולא מדוייק, בגאז' לא כ''כ גדול עם קורה תחתונה מאוד גבוהה שמקשה להכניס דברים גדולים, וגם האוטו לא מאוד נח על כבישי ארצנו (אולי כי אני רגיל ל c5 שלי),

וכן התיבה לא מספיק חכמה ולוקח לה זמן להוריד הילוך, אבל אחרי הכל המנוע מפצה.

(למנוע יש הגבלת מהירות של 170 קמ''ש למקרה שאתה אוהב את המהירויות האלה).

שבוע טוב.

עריכה:

הייתי מציע לך לבדוק את ה- ltz מנוע 3.6 גיר 6 הילוכים ותוספת של 45 כ''ס.

עריכה אחרונה על ידי איצי בר
  • רעיון טוב! 1

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• תוכן חדש...