ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,568 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 676 צפיות
שלום - אנחנו מחפשים רכב משומש, לקראת פרידה מרכב החברה.... דרישות: מרווח - 2 כסאות ילדים צריכים להיכנס + לפחות 2 מבוגרים (כיום אנחנו עם פולו - ודי צפוף לנו...) בגאז' גדול (עגלות ילדים וכו') בטיחותי (ילדים כבר אמרנו....) טיפולים וחלפים זולים (חשבנו בכיוון של "לא -אירופאיות" בגלל התנאי הזה, אבל שנינו לא מומחים גדולים בתחום) לא מבזבז דלק עדיף אוטומטי, אבל אפשרי גם ידני נסיעות יומיות של כ-50 ק"מ, ונסיעות ארוכות יותר (250 ק"מ) אחת לשלושה שבועות בערך. תקציב - עד 40,000 ש"ח וכמובן - כמה שפחות מוסך... כרגע אנחנו בשלב החיפוש אחרי מה לחפש - ככה שנשמח לקבל כיוון של דגמים רלוונטיים, שנתונים רלוונטיים, ודברים משמעותיים לשים אליהם לב (למשל בדגם …
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 11.3 אלף צפיות
שלום, אנו מתעניינים ברכישת סקודה אוקטביה חדשה 1.8 180 כ"ס. כרגע בבעלותנו אוקטביה 2013 1.4 TSI 122 כ"ס ואנו מאוד מרוצים. ישנם שתי שאלות בנוגע לרכב הנ"ל והם: 1. מתי אמורה להיות מתיחת פנים לרכב? אני יודע שבקרוב אך אין לי תאריך שיעזור לי להחליט האם להמתין או שלא. 2. האם מנוע ה 1.8 TSI החדש בעייתי כמו הישנים מבחינת צריכת שמן שתצריך בעתיד אוברול ומלחמות מול היבואן? תודה.
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 491 צפיות
היי חברים, אני שוקל לרכוש BMW סדרה 1 סביב שנת 2008. ברצוני לדעת האם הרכב אמין? מה מחלותיו? עלויות טיפולים? ממה יש להזהר? אשמח לכל עצה בטרם אעשה את הצעד וארכוש. תודה!
הודעה אחרונה מאת For Martha, -
- 3 תגובות
- 800 צפיות
הלוואה של חברת מימון דרך חברת קרסו רכב יבואן שאני רוצה לקנות מהם רכב משומש מזדה 3 שנת 2009 . ביקשתי הלוואה מימון של 23,000 של שאני נותן תוספת של 4000 שח מזומן (סך הכל 27000שח) המימון שאושר לי זה ריבית של 8.4 אחוז ונאמר לי שזה בגלל שהרכב הוא שנת 2009 וזה מה שנותנים. הבנק שלי לא נותן לי הלוואה לרכב כי כבר לקחתי לגבי משהו אחר מהם לפני חודשיים. מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת roy007, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ממשיכים החיפושים אחרי רכב שיחליף את הפולו של האישה. העלית לא מזמן שאלות לגבי הפיאסטה ועכשיו המיצובישי לנסר. היא אהבה את המיצובישי לנסר ספורטבק מודל 2008. (צורה חדשה) כמה שאלות: איך הרכב מבחינת אמינות גיר מנוע, דלק, מחלות ממה להיזהר ומה לבדוק.
הודעה אחרונה מאת kingoftheroad123, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
מצ"ב טופס בדיקה מהיום. אשמח לשמוע חוות דעת / הצעות / המלצות. יש שם 3 ליקויים מרכזיים. בעל הרכב טוען שהרעידות מתיבת ההילוכים בתחילת נסיעה אופייני ליצרן סקודה ושאמרו לו שככה הרכב אמור להיות. מה אתם אומרים? הוא אומר ששורה 1 ושורה 12 אופייניות לסקודה ושאם נלך למוסך גם יגידו לי את זה. הגיוני?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברה, הודעה ראשונה שלי בפורם אני יודע שיש הרבה שרשורים בנושא, אבל אני רוצה למקד את השאלה שלי וחשוב לי לדעת גם מבחינת אמינות כי הרכבים שאני מעוניין בהם כבר עם וותק. אני מתלבט בין מאזדה 3 מנוע 2000 (שנת 2008/9 צורה ישנה) לבין סיאט ליאון. התקציב הוא סביב ה40K, יש גמישות קלה, מחפש רק גיר אוטומט. בגדול, מחפש רכב למשפחה עם קצת אופי ולא עוד פחית משעממת. אני יודע שבתקציב הזה יש רק ליאון עם מנוע 2000 ותיבת Sטרוניק, אני צודק? בכל מקרה אני נוטה לכיוון של לאון אך אני יודע שההיצע מוגבל לעומת מאזדה ולכן יותר קשה למצוא רכב במצב טוב. גם אם אמצע לאון 1.8T עם גיר DSG במחיר כזה, הגיר הזה בעייתי לא? אשמח לשמוע מה אתם חושבים, גם מניסיון וגם…
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש רכב ל3 חודשים בלבד, לאחר פרק זמן זה הרכב יימכר. שיקולים מרכזיים: 1) איבוד ערך מינימאלי בתום ה3 חודשים (בתוספת יד ...) 2) שוק נוח לקניה ומכירה 3) צריכת דלק - חשוב, אך לא קריטי רוב הנסיעות עירוניות (בתוך ירושלים), פעמיים בשבוע נסיעות בין עירוניות (ירושלים - ת"א), ידני גם תופס. תקציב כפי שנרשם, עד 25K. פתוח להמלצות (!)
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי , סיאט איביזה, ידני, 3 דלתות, FR , 1.2TSI. האוטו שנת 2014, יד 1 , עם 37 וחצי אלף קילומטר. עלה לכביש ביולי (חודש 7). האוטו ללא תאונות/שריטות/מכות , יש ספר טיפולים וטופל אך ורק במורשה. תוספות : גג פנורמי, מגנזיום, מולטימדיה וכל מה שיש ב-FR. הוא מתחייב בבדיקה גיר שלדה ומנוע דעתכם? מה עוד צריך לשאול ולבקש שיציג עבורי? ואת זה עשיתי ביצחק לוי כדי לבדוק את המחירון : סיאט איביזה החדשה איביזה החדשה 1197 ספורט 5/3 דלת' 105 כ"ס ידני
הודעה אחרונה מאת yaron123456, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איך היא מבחינת נסיעה/בטיחות/דלק? תודה מראש (:
הודעה אחרונה מאת שי אוסו, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 804 צפיות
שלום לכם בבעלותי מזה שלוש שנים יונדאי H1 ידנית, מודל 2007. לאחרונה אני מרגיש שהיא מתחילה להתעייף (יותר מידי מוסך) ורוצה להחליף. התקציב מוגבל - לא יותר מ- 50 אש"ח ואני צריך רכב סביב הגודל של ה- H1 ושיתאים לכבישים באיזורים הרריים (הרבה עליות וכבישים לא איכותיים). השימוש הוא לצרכי עבודה - רכב עמוס רוב הזמן בציוד כבד. אשמח להמלצותיכם תודה
הודעה אחרונה מאת ROEY.A, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם , מבקש עזרת המנוסים ויודעי דבר לרכבי עבודה 5 טון להפצה בעיר משקלים בינוניים עד כבדים , עליהם להיות מוגבהים וארוכים בעלי נפח גדול . מודלים שבין 2004 - 2008 בשל התקציב 50.000 ש"ח איווקו , קראפטר , ספרינטר , LT וכו' היש מאלה מומלצים במיוחד לעניין דגמים אמינים מועדפים ? או לחילופין וע"פ ניסיון , ידע . מאיזה דגמים להימנע בשל בעיות ? תחזוקה , צריכת דלק , חלפים זמינים וכו' רב תודות לעוזרים! ערב טוב לכולם ,
הודעה אחרונה מאת matroox, -
שלום רב, לאחר שנים רבות בהן עזרתם לי לרכוש רכב אשר משרת אותי נאמנה עד ליום זה, ולאחר קבלת הבונוס השנתי המפנק מהעבודה, החלטתי לפנק את אמא שלי ברכב. מדובר בחבילת פינוק מלאה בהחלט אשר כוללת סבסוד מלא של עלויות הדלק, הביטוח והטיפולים. בתפריט: אשה מעל גיל 60, אך מתחת ל-70 (למיטב ידיעתי). נוהגת בעיקר עירוני, בלי רעיונות לצאת מחוץ לעיר - אך מתגוררת בפרברים (מדובר בתל אביב). התקציב המקסימלי בהחלט - 20,000 שקלים חדשים. הדרישות המינימליות בהחלט - מזגן, טיפולים זולים, זלילת דלק סבירה (פחות מעוגיפלצת אך בתקציב הזה ברור לי שלא יהיה לי רולס רויס חדשני) אין לי כח, חשק, רצון או כסף, למען האמת, לשלוח לטיפול פעמיים בשנה במוסך. לאחר התבוננות ארוכה בכתום המ…
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
- 5 תגובות
- 709 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת rafizil, -
- 2 תגובות
- 675 צפיות
אנחנו משפחה גדולה אבל רוב הזמן לא נוסעים במכונית יותר מחמישה אנשים כי אין הרבה ימים שכל המשפחה נוסעת. אנחנו מעוניינים לקנות רכב ב 50 עד 60 אלף ש"ח. אנחנו נוסעים כ30 אלף ק"מ בשנה. חבר אמר לי שבמחיר כזה עדיף לקנות רכב של חמישה מקומות ולא שבעה ובמקרים המעטים שבהם כל המשפחה נוסעת לשכור רכב. מה דעתכם? איזה רכב הייתם מציעים לנו לקנות?
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 678 צפיות
שלום למכובדי הפורום - בהמשך לשאלתי בנוגע ליונדאי גטס (לטס גטס?) ולאחר תשובותיכם המצוינות, אני חושבת ממש לבדוק את נושא הפיאט פנדה. מדובר ברכב זול יותר מהגטס, ולמרות שהתקציב המקורי עומד על מקסימום 20 אלף שח, אני כמובן מנסה להשיג יחס עלות תועלת מקסימלי. אם אוכל למצא רכב שעונה על צרכיי במחיר נמוך יותר, אעשה זאת. בקצרה לחדשים - אני רוצה לרכוש רכב לאמא שלי. בת כ-65. נסיעות בתוך העיר. יש לאמי שתי נכדות ואני מעוניינת בגמישות ובבטיחות להסעתן ממקום למקום. בשלב זה אני מסתכלת על שני רכבים ספציפיים: יונדאי גטס, 2007, GLS, יד 2, 110 אלף קילומטר. המחיר הנדרש - 19 גמיש. פיאט פנדה, 2007, רובוטי, יד 4, 166 אלף קילומטר, המחיר הנדרש 11.5. בהנחה שאוכל להתמקח…
הודעה אחרונה מאת dduck, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי בדקתי היום רכב מסוג שברולט סוניק rs . הדבר הכי משמעותי שעלה בבדיקה הוא: רעש מערכת שסתומים , מעבר גזים למערכת קרור , רטיבות שמן + מצנן וטורבו. מה משמעות הדבר? ( נ.ב הרכב עדיין באחריות ). תודה רבה
הודעה אחרונה מאת sagishm, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני הולכת לגור מרחק 30 קלומטר מירושלים. לתקופה של 4 חודשים מחפשת פתרון זול לתחבורה האם מישהו מכיר ליסינג/חברת השכרה ל4 חודשים? כמה זה אמור לעלות? האם בעצם עדיף לקנות רכב? תודה רבה לכל המייעצים
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, החברה מתלבטת איזה רכב לקנות, התקציב הוא 80 אלף. אחרי התלבטויות היא אהבה את המראה של בפיקנטו ועם שיכנוע שלי גם את הספארק, השאלה מה עדיף. ראיתי שהספארק מגיעה עם 1400 ו98 כוח סוס לעומת 85 בפיקנטו, הספארק מגיעה עם הנעה בלי מפתח, מערכת מולטימדיה 7 אינץ׳, מראות מתקפלות בקרת אקלים ובקרת שיוט. כל אלה לא מגיעים בפיקנטו שמוצעת באותו מחיר. מצד שני, את הפיקנטו היא יכולה לקנות דרך חבר ב8 אלף שקל פחות בערך.. אבל גם ככה תשקיע 2500 למערכת מולטימדיה. בכל מקרה, עזבו רגע את חבר, איזה מהרכבים עדיף? יתרונות מול חסרונות לעומת מחיר? אני כרגע עם פיקנטו 2013 ידנית מנוע 1000, הרכב עגלה יחסית וכשאני מסתכל על הספארק אני מבין שהרכב שלי הגיע ערום לגמרי מהסוכנות, למרות שכרגע אנ…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 764 צפיות
הרכב הלך טוטאלוס . מתלבט בין 2 הרכבים , מעוניין לקנות רכב חדש מהחברה . מצד אחד - סיאט איביזה ברמת גימור FR 3 דלתות מצד שני - סקודה פאביה בגימור STYLE . הדברים שחשובים לי ברכב - אבזור נדיב , חסכוני , נעים לנהיגה , חזק ואמין (כמעט את כל העוגה בשלמותה ). מעוניין לסחוב עם הרכב הרבה שנים עם כמה שפחות מוסכים . יש לי עדיפות לגיר אוטומט אבל אם הגיר ממש בעייתי ופוגע באמינות אין לי בעיה עם ידני (מלבד זה שלא נהגתי על ידני 6 שנים ) . תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זה תחום שאני פחות מבין בו ויש לקוח שמתעניין. חשבתי על C4 עם 156 כ"ס (אקסקלוסיב), הלקוח לגמרי פתוח לרעיונות. הוא לא נשמע לי כמו מישהו של אלפא רומיאו, יותר רכב מרשים ומפנק ו(מבחינתי) לאו דווקא משהו "עם שוק טוב" כמובן שחשוב שלא יהיה גיר רובוטי. תודה,
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אוקיי עקב תאונה האוטו הקודם שלי הלך לעולמו, ועכשיו אני רוצה לביא רכב חדש לגמרי. חשבתי על הסוויפט. רציתי לקבל פה חוות דעת או לשמוע אולי לדעתכם יש רכבים יותר טובים באותה קטגוריה. אני לא מחפש רכב ספורט מפחיד או משו, מחפש סופר מיני שתיהיה לה זריזות, ושתהיה נוחה ונראלי שהסוויפט זה הרכב(הרכב שהיה לי לפני גם היה סוויפט רק 2007) . ועוד פקטור חשוב שגורם לי לרצות לקנות אבא שלי עובד בחברה וזה מקנה לי הנחה שהדגם הכי מתקדם עולה לי רק 90 אלף.
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 656 צפיות
שלום, אחרי שהסתבכתי עם 0 ק"מ ליסינג ולא מצאתי רכב לטעמי, החלטתי לחזור ליד שניה . שנתונים 2012/13/14 ... אשמח להמלצה על רכב כמו הרשום בכותרת. לא מעוניין בגיר רובוטי (אני עם פיאט 500 מושכרת כרגע ומאוד לא אוהב את הנסיעה שלה). אשמח להמלצות על אחד,אם ניתן בתקציב, עם מסך מולטימדיה ושליטה מההגה ... ניתן לחרוג מהתקציב במידה וישנו משהו יוצא דופן באיכותו ...
הודעה אחרונה מאת haims84, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי כנראה ארכוש ממש בקרוב רכב מיניואן חדש, אשר ישרת אותי (עבודה) ואת משפחתי המורחבת (נסיעות, טיולים וכדומה). במקביל, אצטרך כמובן למכור את אחת מ-2 המכוניות הקיימות ברשותי: 1. מזדה 6 שנת 2008 (צורה "חדשה"), יד 2 כאשר היד הקודמת הייתה פרטית, קילומטראז' נמוך יחסית- אחלה אוטו, כיף לנהוג עליו,למרות שלאחרונה בילה קצת במוסכים. 2. פורד פוקוס שנת 2009, יד 2 כאשר היד הקודמת הייתה ליסינג, קילומטראז' נמוך מאוד. לטעמי, ובטח בהשוואה למזדה, הוא די עגלה. העניין הוא שהרכב שיוותר, ישרת את אשתי וישמש אותה לנסיעות לעבודה, בסמוך יחסית לבית, וכן עם הילדים בשכונה וכאלה. יצוין שלאשתי אין בעיה להישאר עם הפוקוס (מסתפקת במועט... ). ברור לי שהמזדה שווה קצת יותר למרות שהיא בשנתו…
הודעה אחרונה מאת assafta, -
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
מה דעתכם על היסטורית הטיפולים של הרכב הזה?
הודעה אחרונה מאת save, -
- 0 תגובות
- 789 צפיות
שלום, שמתי לב שבמחירון הזה יש דברים לא מובנים. אני אישית מחפש סיאט איביזה , ידני, 3 דלתות בדגם אף אר, 105 כ״ס. אין בעיה מצאתי משהו שרשום שם ״איביזה החדשה 3/5 דלתות , 105 כ״ס ידני. עכשיו אם זה מנוע 1.2 ו-105 כ״ס זה אומר בוודאות שזה דגם FR (אני רוצה גם את הדגם הידני יותר זול אמור להיות) אבל למה משלבים אותו עם דגם ה-5 דלתות? הרי בסופו של דבר הדגם של ה-3 דלתות עולה יותר יקר. כמובן שניהם שנת 2014. זה פשוט בבחירה בקטגוריה של דגם זה מביא לי 3/5 ביחד... אם אני אחפש לבד 3 דלתות זה רק בדגם סטייל וספורט בדגם אף אר שזה הכי גבוה אין לבד. ידוע לכם איך אפשר לערוך את החיפוש במדוייק ולדעת מחירון ? או שזה תקין ככה לחפש? אם זה לא תקין אשמח שתרשמו לי מה לחפש כדי למצוא בדיוק את המחירון של …
לקנות ממקומות כמו אוטודיל - סיכון או בסדר? אוטו חדש יד 1 בדיוק כמו שאני מחפש נמצא שם. 1 2
מאת yaron123456- 24 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
היי חברים, מה לדעתכם הסיכון בלקנות מאוטודיל? יש שם התחייבות בבדיקה + אחריות לשנתיים גם אם קניתי אוטו לדוגמה 2014 (יד 1). האוטו זה בדיוק מה שאני מחפש וממש כמו חדש. בן אדם לקח רכב אחר ועשה טריידאין והשאיר אותו באוטודיל. הרי אוטודיל זה יד ביניים , האוטו עומד במגרש כי משהו עשה עליו טריידאין לאוטו אחר. אז מה אתם אומרים? אם ארכוש דרך אוטודיל זה תקין? האוטו ללא תאונות, יד 1 (כלומר אני אהיה יד 2 בלבד) , בדיוק מה שאני מחפש, אתמקח איתם במחיר, הם מתחייבים בבדיקה ונותנים אחריות לשנתיים מנוע גיר. מה אומרים? תודה רבה.
- 1 תגובות
- 526 צפיות
עד עכשיו נהגתי בסקודה פאביה 2015 ידנית שנהניתי ממנה מאוד מצריכת דלק נמוכה וביצועים יחסית טובים. עשיתי איתה טוטאלוס וחשבתי אולי לקחת עכשיו משהו אחר עם דרישות דומות ביצועים טובים בכביש, נראות(מאוד חשוב) וצריכת דלק נמוכה. אאודי a1 2013 עלה ליל ראש אבל נראית קצת נשית אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת matroox, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 455 צפיות
שלום, אנחנו מחפשים רכב משפחתי, אוטומט, בתקציב באזור של 50K מה שחשוב לנו ברכב לפי סדר חשיבות: 1) אמין 2) חסכוני 3) לא עגלה ( למשל רכב שלא מרגיש כמו B3) 4) נוח גם לנסיעות ארוכות 5) באופן יחסי מאובזר, איכות חומרים טובה. למרות ששלושת הראשונים הכרחיים, גם השניים האחרונים חשובים מאוד אז נא להתחשב בהם בעת ההמלצה תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת woodey, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אלפא 147 שנת 2002 מנוע 1600 twin spark ידנית אשמח לחוות דעת מאנשים שיש להם את הרכב או היה להם
הודעה אחרונה מאת matroox,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 594 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nir eli
- הרקוליטו
- אלעדית
- BEEKER
- yor2
- Froyne
- יצחק מכירות
- Rongaflugen
- ציטי
- itaysamurai
- nadavd4
- hans