Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לטס גטס?

dduck
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחר שנים רבות בהן עזרתם לי לרכוש רכב אשר משרת אותי נאמנה עד ליום זה, ולאחר קבלת הבונוס השנתי המפנק מהעבודה, החלטתי לפנק את אמא שלי ברכב. מדובר בחבילת פינוק מלאה בהחלט אשר כוללת סבסוד מלא של עלויות הדלק, הביטוח והטיפולים.

בתפריט: אשה מעל גיל 60, אך מתחת ל-70 (למיטב ידיעתי). נוהגת בעיקר עירוני, בלי רעיונות לצאת מחוץ לעיר - אך מתגוררת בפרברים (מדובר בתל אביב).

התקציב המקסימלי בהחלט - 20,000 שקלים חדשים.

הדרישות המינימליות בהחלט -

מזגן, טיפולים זולים, זלילת דלק סבירה (פחות מעוגיפלצת אך בתקציב הזה ברור לי שלא יהיה לי רולס רויס חדשני)

אין לי כח, חשק, רצון או כסף, למען האמת, לשלוח לטיפול פעמיים בשנה במוסך.

לאחר התבוננות ארוכה בכתום המעצבן של יד2, ראיתי שהאפשרות הסבירה ביותר עבורה ועבורי באה בצורת יונדאי גטס. המחיר נע בין 8,500 ש"ח ל-20,000 ש"ח. האוטו נראה טוב, מרגיש טוב, מתאים לי.

האם מתאים לי? לה?

אשמח ממש לתגובות ולרעיונות חליפיים.

תודה רבה!

הילה.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה דיבי (גאי)

האם היו שינויים בשנתונים של הרכב? אני משוכנעת שכן - גטס 2009 נמכרת באיזור העשרים פלוס, ועשרים זה ממש (ממש) המקסימום שלי.

האם לדעתך (או לדעת הקוראים האחרים) - גם השנתונים הנמוכים יותר (2005 ואילך) מומלצים?

התחלתי להסתכל על פנדה ועל סיריון בנוסף. השוואות?

שוב תודה!

פורסם
רכב פשוט וספרטני וצרכן דלק לא נורמלי לדעתי להתרחק.

תודה על התגובה.

אם לא גטס - אז מה כן?

אל תהיה ביבי. תן לעם אלטרנטיבה אמיתית.

פורסם

עדיף לשלם עוד כמה שקלים בודדים עבור דלק, בוודאי כשהנסועה השנתית לא בשמיים ולא לשלם אלפי שקלים למוסכים.הדברים בבחינת קל וחומר כשמדובר באשה שעברה את גיל ה-60 והדבר האחרון שהיא צריכה בחיים זה להיתקע עם רכב ואחר כך לטפל בתיקונו ואחזקתו.בסיסי, זללן ואמין מאין כמוהו זו הנוסחה וזוהי היונדאי... (לאשתי הייתה מספר שנים יונדאי אטוס אוטומטית, רכב מוצלח ביותר, שותה דלק כמו דודג' ראם אבל מעולם לא נתקע).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
עדיף לשלם עוד כמה שקלים בודדים עבור דלק, בוודאי כשהנסועה השנתית לא בשמיים ולא לשלם אלפי שקלים למוסכים.הדברים בבחינת קל וחומר כשמדובר באשה שעברה את גיל ה-60 והדבר האחרון שהיא צריכה בחיים זה להיתקע עם רכב ואחר כך לטפל בתיקונו ואחזקתו.בסיסי, זללן ואמין מאין כמוהו זו הנוסחה וזוהי היונדאי... (לאשתי הייתה מספר שנים יונדאי אטוס אוטומטית, רכב מוצלח ביותר, שותה דלק כמו דודג' ראם אבל מעולם לא נתקע).

צודק בהחלט. המון תודה על האינסייט :)

פורסם
אני יודע שהמנוע שקיבלה הגטס במתיחת הפנים עדיף על קודמו (למיטב ידיעתי זה האחד עם נפח של 1.35 ו-3 שס' לצילינדר).

באיזו שנה קיבלה הגטס את מתיחת הפנים הזו?

כדאי שלא אגיד את זה לאמא שלי, היא ממש לא תאהב את הביטוי ;)

פורסם

ב2006 הגטס עברה מתיחת פנים,קיבלה מנוע חדש חזק וחיסכוני יותר בנפח 1.4.

גטס צריך לחפש ברמות גימור gli/glx/gls.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחזק את ספיידרמן.

זה לא סתם מתיחת פנים, זה דור ראשון ושני.

הדור התחלף ב-2006. לכן בשנה הזאת ניתן לראות גטסים משני הדורות.

ב-2007 הכל דור שני טהור. מנוע חזק יותר ומעט יותר חסכוני.

אין צורך לפחד מעניין הדלק, הצריכה היא 1:11 לדגם האוטומטי. לא כל כך נורא.

כמו שאמרו, היא תחזיר לך באמינות ובמחירי חלפים זולים.

Stay Dirty

פורסם

המון תודה לכולם!

אני חושבת שעברתי מטמורפוזה בעקבות הפורום הזה - רציתי גטס, התפכחתי, רציתי פנדה, ועכשיו אני רוצה שוב גטס. תודה!

פורסם
ב2006 הגטס עברה מתיחת פנים,קיבלה מנוע חדש חזק וחיסכוני יותר בנפח 1.4.

גטס צריך לחפש ברמות גימור gli/glx/gls.

אני רק רואה כמויות מסחריות של GLF... אוף.

פורסם

כל מה שלא GLF הוא בסדר (ב-GLF אין ABS)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...