Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הלך טוטאלוס .

מתלבט בין 2 הרכבים , מעוניין לקנות רכב חדש מהחברה .

מצד אחד - סיאט איביזה ברמת גימור FR 3 דלתות

מצד שני - סקודה פאביה בגימור STYLE .

הדברים שחשובים לי ברכב - אבזור נדיב , חסכוני , נעים לנהיגה , חזק ואמין (כמעט את כל העוגה בשלמותה ).

מעוניין לסחוב עם הרכב הרבה שנים עם כמה שפחות מוסכים .

יש לי עדיפות לגיר אוטומט אבל אם הגיר ממש בעייתי ופוגע באמינות אין לי בעיה עם ידני (מלבד זה שלא נהגתי על ידני 6 שנים ) .

תודה מראש !

פורסם

אני בעל פאביה סטייל. אחלה אוטו- חזק, חסכוני, נעים לנהיגה, בטוח, מרווח יחסית- בובה של אוטו. ריג׳קט קטן לגבי אמינות- תיבת ה-DSG ידעה ימים פחות טובים בעבר, אבל כעת למיטב ידיעתי התיבות אמינות ולא בעייתיות כבעבר (גם סקודה אומרים ככה). תוכל להריץ חיפוש בנושא.

האיביזה יושבת על פלטפורמה ישנה יותר, היא פחות מאובזרת ויותר המונית, ולדעתי המנוע החדש מהווה נקודת תורפה בכל הקשור לאמינות- עם היחידה הקודמת המעודכנת יודעים מה בעייתי ומה פחות, בחדשה טרם.

עוד אופציה- 208 דיזל ידנית.

אם תרצה סקירה יותר מקיפה על הפאביה שלח לי הודעה פרטית.

פורסם

הפיגו בהחלט אופציה טובה,האיבזור מכובד חזקה וחיסכונית וגם זולה יותר.

לאיביזה יש יתרון של איכות חומרים שעדיפה מהפאביה והמראה של 3 דלתות ניראה טוב יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ה208 בהחלט מוצלחת ולא נשמעו בעיות מיוחדת,לחבר יש כזאת קצת יותר משנה ללא תקלות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...